Φοίνιξ Σανς: Επιστρέφει ο Ντράγκιτς

Φοίνιξ Σανς: Επιστρέφει ο Ντράγκιτς

Μονάχα έναν αγώνα των Φίνιξ Σανς έχασε ο Γκόραν Ντράγκιτς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ενώ στο ματς των Χιούστον Ρόκετς επιστρέφει ο Ντουάιτ Χάουαρντ.

Ο Σλοβένος διεθνής αποκλείστηκε από το χθεσινό ματς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά εξαρχής εκτιμήθηκε πως έχει πιθανότητες παρουσίες στο αποψινό (13/04, 03:30) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center». Σε αντίθεση με τον Ντράγκιτς, οι Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) και Λεάντρο Μπαρμπόσα (χέρι) θα παραμείνουν στον κατάλογο απόντων του Τζεφ Χόρνασεκ, ενώ ο Ρικ Καρλάιλ θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών του Γκαλ Μέκελ (γόνατο). Από την πλευρά τους. οι «ρουκέτες» υποδέχονται (13/04, 03:00) τους αποδεκατισμένους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Toyota Center» με τους Χάουαρντ (αστράγαλος) και Πάτρικ Μπέβερλι (γόνατο) να είναι στη διάθεση του Κέβιν Μακ Χέιλ, όπως εκτιμήθηκε από χθες, αλλά οι Τσάντλερ Πάρσονς (καρπός, ισχίο) και Φραντσίσκο Γκαρσία (μέση) αποκλείστηκαν, οπότε ο Όμρι Κάσπι θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Στα των «πελεκάνων», ο Ταϊρίκ Έβανς (γόνατο) θα παίξει, αν και χτύπησε στο χθεσινό ματς με τους Ρόκετς, αλλά το έτερο θύμα του χθεσινού αγώνα, Μπράιαν Ρόμπερτς (αστράγαλος), έμεινε έξω μαζί με τους Άντονι Ντέιβις (μέση), Έρικ Γκόρντον (γόνατο), Τζρου Χολιντέι (πόδι), Τζέισον Σμιθ (γόνατο)  και Ράιαν Άντερσον (λαιμός). Αύριο (13/04, 20:00), οι Ιντιάνα Πέισερς φιλοξενούν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Bankers Life Fieldhouse» χωρίς τον Άντριου Μπάινουμ (γόνατο), ενώ οι «βροντές» αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες, αφού είναι ενεργός ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος δήλωσε σήμερα πως οι συνεχόμενοι τραυματισμοί στο γόνατο του δίνουν επιπλέον κίνητρο, κάτι που πολλές φορές μεταφράζεται σε… εκνευρισμό μέσα στο παρκέ.

Σε άλλο αυριανό ματς (14/04, 04:30), οι Λος Άντζελες Λέικερς φιλοξενούν τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη στο «Staples Center» χωρίς τους Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Στιβ Νας (οπίσθιος μηριαίος), Πάου Γκασόλ (ίλιγγος), Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) και Κεντ Μπέιζμορ (πόδι), ενώ στο περιθώριο θα μείνει και ο Κρις Κέιμαν (γάμπα), ο οποίος κατέγραψε περιορισμένη παρουσία στη σημερινή προπόνηση (12/04) του Μάικ Ντ’ Αντόνι. Από την άλλη, ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) δεν υπολογίζεται από τον Ντέιβ Γέργκερ, αλλά ο Ταϊσόν Πρινς (αστράγαλος) αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ, αφού έδειξε σε καλύτερη κατάσταση στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις.

Ακόμα, ο Λάντρι Φιλντς (ίωση) λογικά θα είναι στη διάθεση του Ντουέιν Κέισι για το αυριανό παιχνίδι (13/04, 22:30) των Τορόντο Ράπτορς στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο), ενώ οι Τζος Σμιθ (γόνατο) και Ουίλ Μπάινουμ (πόδι) οδεύουν προς νέο αποκλεισμό, καθώς αμφότεροι φαίνεται πως θα χάσουν τα υπόλοιπα ματς της τρέχουσας regular season. Τέλος, ο Τσάρλι Βιγιανουέβα ομολόγησε πως δύσκολα θα αποσπάσει συμβόλαιο το καλοκαίρι ως unrestricted free agent, επειδή έχει μείνει εκτός rotation στα «πιστόνια», αλλά τόνισε πως θα προσπαθήσει για νέο ξεκίνημα στον «μαγικό» κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Η σούπερ απόκρουση του Καρνέζη στο φάουλ του Μέσι (video)

ΑΕΚ-Αστέρας Βάρης 4-0: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις (video)

Ατύχημα-σοκ στη Μόντσα (video)

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ 0-3: Τα γκολ του αγώνα (videos)

Σουβλάκι... ντροπή στο Μιλγουόκι

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved