Μαϊάμι Χιτ: Την ύστατη ώρα ο Ουέιντ

Μαϊάμι Χιτ: Την ύστατη ώρα ο Ουέιντ

Για μία ακόμα βραδιά πήρε μέρος στο τελικό ζέσταμα των Μαϊάμι Χιτ ο Ντουέιν Ουέιντ, αλλά παραμένει αμφίβολος για το αποψινό ματς των πρωταθλητών NBA.

Έχει χάσει εννέα συνεχόμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά από μέρα σε μέρα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και ίσως επιστρέψει σήμερα (13/04, 02:30) στον αγώνα με τους Ατλάντα Χοκς στο «Philips Arena». Πάντως, ο Γκρεγκ Όντεν (μέση) δεν ταξίδεψε με την αποστολή και επιβεβαιώνεται πως δύσκολα θα ξαναπαίξει μέσα στην τρέχουσα regular season, αλλά τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Έρικ Σποέλστρα. Από την άλλη, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Γκουστάβο Αγιόν (ώμος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Αλ Χόρφορντ (ώμος), ενώ ο Ντε Μαρ Κάρολ χρειάστηκε ακτινογραφίες στο χέρι μετά το χθεσινό παιχνίδι με τους Μπρούκλιν Νετς, αλλά δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα, οπότε θα παίξει κανονικά σήμερα. Αντίθετα, ο πρώην φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς, αποκλείστηκε, καθώς υπέστη νέα ήπια υποτροπή στον αστράγαλο και κρίθηκε ανέτοιμος.

Σε άλλο σημερινό ματς (13/04, 02:00), οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο δοκιμάζονται στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς χωρίς τους Λάρι Σάντερς (μάτι), Ερσάν Ιλιασόβα (αστράγαλος), Κάρλος Ντελφίνο (πόδι), Νέιτ Ουόλτερς (χέρι), ενώ πλην σημαντικού απροόπτου οι Έκπε Γιούντο (γόνατο) και ο Τζέι Μέιο (αστράγαλος) θα παραμείνουν στον κατάλογο απόντων του Λάρι Ντρου. Στα των «μάγων», ο Νενέ αποκόμισε μικροτραυματισμό στο γόνατο από το χθεσινό ματς τους, αλλά συνέχισε κανονικά, μέχρι που για το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε απαραίτητη ξεκούρασή του, επειδή δεν είναι έτοιμος για δύο αγώνες εντός 24 ωρών.

Ακόμα, οι Σάρλοτ Μπόμπκατς φιλοξενούν σήμερα (13/04, 02:00) τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Time Warner Cable Arena», αλλά θα στερηθούν των υπηρεσιών του Κέμπα Ουόλκερ (βουβωνική χώρα) για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι), όπως οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) των «Σίξερς». Μέσα σε όλα περιθωριοποιήθηκε ο Τζάρβις Βαρνάντο εξαιτίας ενοχλήσεων στη δεξιά φτέρνα, ενώ ο Άρνετ Μάλτρι εξέτισε ποινή πέντε αγωνιστικών και είναι πλέον στη διάθεση του Μπρετ Μπράουν, αλλά δύσκολα θα επανενταχθεί ξαφνικά στο rotation.

Σε παιχνίδι μεταξύ αδιάφορων ομάδων (13/04, 02:30), οι Κλίβελαντ Καβαλίερς υποδέχονται τους Μπόστον Σέλτικς στο «Quicken Loans Arena» χωρίς τον Λουόλ Ντενγκ (μέση), ο οποίος αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο ματς, ενώ ο Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος) ομολόγησε πως δύσκολα θα επιστρέψει μέσα στο 2013-14. Εκτός είναι επίσης οι Άντονι Μπένετ (γόνατο) και Κάρικ Φέλιξ, ενώ ο Σεργκέι Καράσεφ προβιβάστηκε στο βασικό ρόστερ από την D-League. Από την άλλη, ο Ραζόν Ρόντο (πόδι) περιθωριοποιήθηκε από δεύτερο σερί παιχνίδι, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν επίσης οι Τζάρεντ Σάλιντζερ (αστράγαλος) και Κρις Χάμφρις (γόνατο), αν και αμφότεροι έπαιξαν χθες. Τέλος, ο Τζέριντ Μπέιλες (γόνατο) δεν ταξίδεψε με την αποστολή, οπότε εξαρχής έμεινε έξω μαζί με τους Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια).

Διαβάστε επίσης:

Η σούπερ απόκρουση του Καρνέζη στο φάουλ του Μέσι (video)

ΑΕΚ-Αστέρας Βάρης 4-0: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις (video)

Ατύχημα-σοκ στη Μόντσα (video)

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ 0-3: Τα γκολ του αγώνα (videos)

Σουβλάκι... ντροπή στο Μιλγουόκι

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved