Σικάγο Μπουλς: Ευκαιρία… Παγκοσμίου για Ρόουζ, όχι για Νοά

Σικάγο Μπουλς: Ευκαιρία… Παγκοσμίου για Ρόουζ, όχι για Νοά

Εξελίξεις καταγράφηκαν σήμερα στους Σικάγο Μπουλς που αφορούν πρωτίστως την εθνική Η.Π.Α. και την εθνική Γαλλίας.

Ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) έχει αποκλειστεί από την υπόλοιπη regular season του NBA, αλλά εξαρχής έθεσε ως στόχο την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και σήμερα (09/04) ο πρόεδρος της αμερικανικής ομοσπονδίας, Τζέρι Κολάντζελο, ξεκαθάρισε πως θα κληθεί στην προετοιμασία και πως θα διεκδικήσει θέση στο ρόστερ των Η.Π.Α., αρκεί να αποδειχθεί υγιής. Αντίθετα, ο Γιοακίμ Νοά ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως ούτε στη διοργάνωση του επόμενου καλοκαιριού θα ενισχύσει τη Γαλλία, αλλά θα παραμείνει στη διάθεση του Τομ Θίμποντο αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι (10/04, 03:00) στο «Target Center» των αποδεκατισμένων Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Όπως αναμενόταν, λοιπόν, ο Ρικ Έιντελμαν θα στερηθεί των υπηρεσιών των Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), Κέβιν Μάρτιν (πόδι), Σαμπάζ Μουχάμαντ (γόνατο) και Τσέιζ Μπάντινγκερ (αστράγαλος), ενώ αποκλείστηκε και ο Χοσέ Μπαρέα λόγω τραυματισμού στη μέση στο τέλος του χθεσινού ματς των «λύκων»! Αντίθετα, ο Ντάντε Κάνινγχαμ θα είναι διαθέσιμος, παρά τις πρόσφατες συλλήψεις, ενώ εκτιμήθηκε πως λογικά θα κριθεί αθώος απέναντι σε κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας.

Σε άλλο σημερινό ματς (10/04, 03:00), οι Μαϊάμι Χιτ δοκιμάζονται στο «FedEx Forum» των Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη χωρίς τον Ντουέιν Ουέιντ (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος πήρε μέρος στο τελικό ζέσταμα, αλλά αποκλείστηκε από όγδοο διαδοχικό αγώνα. Εκτός έμεινε και ο Γκρεγκ Όντεν (μέση), ενώ ο Ουντόνις Χάσλεμ (ίωση) δεν ταξίδεψε με την αποστολή ύστερα από τον χθεσινό παραγκωνισμό του και ο Κρις Άντερσεν (γόνατο) προστέθηκε στον κατάλογο απόντων του Έρικ Σποέλστρα, παρά τη χθεσινή αγωνιστική επανεμφάνισή του. Από την άλλη, ο Ταϊσόν Πρινς (αστράγαλος) περιθωριοποιήθηκε από δεύτερο συνεχόμενο ματς, άρα ο Τζέιμς Τζόνσον θα βρεθεί στη βασική πεντάδα του Ντέιβ Γέργκερ, ο οποίος παραδέχθηκε, άλλωστε, πως είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από τις διαδοχικές μέτριες εμφανίσεις του Τόνι Άλεν, ενώ θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι).

Ακόμα, ο Άντονι Ντέιβις (μέση) αποκλείστηκε από τον σημερινό αγώνα (10/04, 03:00) των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με τους Φίνιξ Σανς στο «Smoothie King Center» και ο Μόντι Ουίλιαμς θα καλύψει το κενό του στο αρχικό σχήμα με τον Αλ-Φαρούκ Αμινού, ενώ επισημοποιήθηκε ο παραγκωνισμός του Έρικ Γκόρντον (γόνατο), ο οποίος θα μείνει στο περιθώριο μαζί με τους Τζρου Χολιντέι (πόδι), Τζέισον Σμιθ (γόνατο) και Ράιαν Άντερσον (λαιμός). Τέλος, οι Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) και Λεάντρο Μπαρμπόσα (χέρι) θα παραμείνουν στον κατάλογο απόντων του Τζεφ Χόρνασεκ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Τζέραλντ Γκριν θα παίξει απόψε με γρίπη.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved