Ιντιάνα Πέισερς: Χωρίς… βασικούς με Μπακς

Ιντιάνα Πέισερς: Χωρίς… βασικούς με Μπακς

Κόντρα στους αδύναμους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο, ο Φρανκ Βόγκελ θα ξεκουράσει όλους τους βασικούς των Ιντιάνα Πέισερς!

Οι δύο ομάδες συγκρούονται σήμερα (10/04, 03:00) στο «BMO Harris Bradley Center», αλλά οι Πολ Τζορτζ, Ρόι Χίμπερτ, Τζορτζ Χιλ, Ντέιβιντ Ουέστ και Λανς Στέφενσον πήραν ρεπό ως συνέχεια χθεσινών σχετικών ενδείξεων. Στη διαμορφωμένη βασική πεντάδα θα είναι οι Ντόναλντ Σλόαν, Έβαν Τέρνερ, Ρασουάλ Μπάτλερ, Λουίς Σκόλα και Ίαν Μαϊνμί, ενώ ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (οπίσθιος μηριαίος) θα επιστρέψει στη δράση ως αναπληρωματικός και λογικά ο Σόλομον Χιλ (μέση) θα είναι στη διάθεση του Βόγκελ. Αντίθετα, ο Άντριου Μπάινουμ (γόνατο) θα μείνει έξω, όπως οι Ερσάν Ιλιασόβα (αστράγαλος), Λάρι Σάντερς (μάτι), Κάρλος Ντελφίνο (πόδι) και Έκπε Γιούντο (γόνατο) των «ελαφιών», που απέκλεισαν επίσης τους Ο Τζέι Μέιο (αστράγαλος) και Έκπε Γιούντο (αστράγαλος/γόνατο) από ένα ακόμα παιχνίδι.

Αύριο (11/04, 03:00) αναμετριούνται οι Σαν Αντόνιο Σπερς και Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center» με τους μεν να στερούνται σίγουρα των υπηρεσιών του Τόνι Πάρκερ (μέση), ενώ ο άλλοτε φόργουορντ/σέντερ του Ίκαρου Καλλιθέας, Άρον Μπέινς (πλευρά) είναι εκ νέου αμφίβολος, αλλά ο Μανού Τζινόμπιλι (γάμπα) αναμένεται να παίξει, αφού ο Γκρεγκ Πόποβιτς εκτίμησε πως ο χθεσινός τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Στο δικό τους χθεσινό αγώνα χτύπησαν οι Μόντα Έλις (μέση) και Σον Μάριον (πόδι), αλλά αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του Ρικ Καρλάιλ για το αυριανό ντέρμπι σε αντίθεση με τον Γκαλ Μέκελ (γόνατο). Μεθαύριο (12/04, 02:00), οι Νιου Γιορκ Νικς δοκιμάζονται στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς χωρίς τους τραυματισμένους Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος), αλλά ο Καρμέλο Άντονι (ώμος) κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στη σημερινή προπόνηση (09/04) και εκτιμήθηκε πως δύσκολα θα χάσει το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του.

Ακόμα, οι έτεροι διεκδικητές της όγδοης θέσης της Ανατολής, Ατλάντα Χοκς υποδέχονται σήμερα (10/04, 02:30) τους Μπόστον Σέλτικς στο «Philips Arena» χωρίς τους Γκουστάβο Αγιόν (ώμος), Αλ Χόρφορντ (ώμος) και Τζον Τζένκινς (μέση), ενώ την ύστατη ώρα αποκλείστηκε και ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Πέρο Άντιτς, λόγω επανεμφάνισης ενοχλήσεων στον αστράγαλο, αλλά ο Λου Ουίλιαμς (οπίσθιος μηριαίος) θα είναι στη διάθεση του Μάικ Μπουντενχόλζερ ύστερα από απουσία δύο αγώνων. Τέλος από τους «C’s» θα λείψουν οι Κρις Χάμφρις (γόνατο), Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια), αλλά οι Έιβερι Μπράντλεϊ (αχίλλειος τένοντας) και Τζάρεντ Σάλιντζερ (τετρακέφαλος) κρίθηκαν από χθες ετοιμοπόλεμοι.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved