Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Δεύτερη σύλληψη για Κάνινγχαμ!

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Δεύτερη σύλληψη για Κάνινγχαμ!

Τέσσερις ημέρες μετά την πρώτη σύλληψή του, ο Ντάντε Κάνινγχαμ επέστρεψε στη φυλακή και απολογήθηκε στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την αρμόδια αρχή, με SMS τρομοκρατικού περιεχομένου απείλησε ο φόργουορντ των Μινεσότα Τίμπεργουλφς απείλησε τη σύντροφό του, την οποία αποπειράθηκε να στραγγαλίσει, όπως αναφέρθηκε στην πρώτη σύλληψη. Στην προκειμένη ορίστηκε νέα εγγύησης προσωρινής αποφυλάκισης 150,000 δολαρίων, αλλά για την ώρα ο Κάνινγχαμ κρίνεται αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι (09/04, 03:00) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Target Center», αν και στο μεσοδιάστημα έπαιξε στο ματς με τους Ορλάντο Μάτζικ ως βασικός του Ρικ Έιντελμαν, ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά ακόμα… απλούστερα προβλήματα! Ο Κέβιν Λοβ (μέση) αναμένεται μεν να επιστρέψει στη δράση από το ματς με τους Τεξανούς, αλλά ο Κέβιν Μάρτιν (πόδι) ομολόγησε πως νιώθει έντονο πόνο και αποκλείστηκε ήδη από το αυριανό παιχνίδι, ενώ ο Έιντελμαν εκτίμησε πως ο Τσέιζ Μπάντινγκερ (αστράγαλος) δεν θα ξαναπαίξει μέσα στο 2013-14! Ούτε ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), αναμένεται να ξαναπαίξει φέτος, ενώ ο Σαμπάζ Μουχάμαντ (γόνατο) οριοθέτησε το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ως στόχο για την επιστροφή του, οπότε δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς.

Από τους Σπερς, ο Τόνι Πάρκερ (μέση) αποκλείστηκε ήδη από τον αυριανό αγώνα και από το ντέρμπι της Πέμπτης (11/04, 03:00) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center», ενώ ενδεχομένως να χάσει και άλλα παιχνίδια, αφού μαγνητική τομογραφία μετά την πρόωρη αποχώρηση από το χθεσινό ματς με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη φανέρωσε πρόβλημα, που θα χρειαστεί τουλάχιστον ξεκούραση. Εξαρχής αποκλείστηκε από το χθεσινό παιχνίδι ο άλλοτε φόργουορντ/σέντερ του Ίκαρου Καλλιθέας, Άρον Μπέινς, οπότε είναι αμφίβολος για το αυριανό, αλλά οι Ματ Μπόνερ (γάμπα) και Όστιν Ντέι (πόδι) επέστρεψαν στα παρκέ, οπότε είναι πλέον στη διάθεση του Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος είπε πως η απώλεια περιττού βάρους το προηγούμενο καλοκαίρι ευνόησε σε σημαντικό βαθμό τη φετινή αγωνιστική βελτίωση του Πατ Μιλς, που αποτελεί σημαντικό αναπληρωματικό μέλος του rotation.

Στα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο Τάμπο Σεφολόσα συμπλήρωσε σερί 17 απουσιών στο χθεσινό ματς με τους Φίνιξ Σανς, αν και από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας προπονείται με περιορισμούς, οπότε ο Σκοτ Μπρουκς συνέχισε τις εναλλαγές επιλογών στη θέση «2» ανάμεσα στους Ντέρεκ Φίσερ, Τζέρεμι Λαμπ και Αντρέ Ρόμπερσον, ενώ στον χθεσινό αγώνα επέστρεψαν οι Ράσελ Ουέστμπρουκ και Κέντρικ Πέρκινς ύστερα από ρεπό ενός αγώνα. Ακολουθούν, πάντως, αυριανό ματς (09/04, 05:00) στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς και μεθαυριανό (10/04, 05:30) στο «Staples Center» με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, άρα θα υπάρξουν νέα ρεπό, ενώ μέσα σε όλα οι «βροντές» άφησαν ελεύθερο τον Ρέτζι Ουίλιαμς έπειτα από δύο δεκαήμερα συμβόλαια και «δέσμευσαν» τον Γκραντ Τζέρετ με συμβόλαιο για το υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Τέλος, οι Αϊσάια Τόμας (τετρακέφαλος) έχασε και το χθεσινό παιχνίδι των «βασιλιάδων» με τους Μάβερικς, αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα για επιστροφή του μέσα στο 2013-14, κάτι που δεν υφίσταται για τους Καρλ Λάντρι (γόνατο) και Τζέισον Τέρι (γόνατο), ενώ ο Μάικ Μαλόουν πρόσθεσε πως ο Ρούντι Γκέι ίσως χάσει το αυριανό ματς, επειδή η γυναίκα του θα γεννήσει από ώρα σε ώρα. Τέλος, ο κόουτς των εκπρόσωπων του Σακραμέντο ξεχώρισε τον Τζέισον Τόμπσον ασκώντας για πολλοστή φορά κριτική σε βάρος των παικτών του για προβληματική εκτέλεση αμυντικών συστημάτων.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved