Λος Άντζελες Λέικερς: Πάλι στα πιτς ο Γκασόλ

Λος Άντζελες Λέικερς: Πάλι στα πιτς ο Γκασόλ

Συμπτώματα ίλιγγου επανεμφανίστηκαν στον Πάου Γκασόλ, ο οποίος αποκλείστηκε από το σημερινό ματς των Λος Άντζελες Λέικερς.

Χθες επέστρεψε έπειτα από απουσία τεσσάρων αγώνων στο παιχνίδι με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και ταξίδεψε με την αποστολή των «λιμνάνθρωπων» για το σημερινό (03/04, 05:00) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Sleep Train Arena», αλλά στη συνέχεια ένιωσε αδιαθεσία και κρίθηκε απαραίτητη η άμεση επιστροφή του στο Λος Άντζελες, ώστε να παρακολουθηθεί από το ιατρικό τιμ ενόψει του μεθαυριανού αγώνα (05/04, 05:30) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «Staples Center». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκασόλ δήλωσε κουρασμένος μετά τη χθεσινή επανεμφάνισή του, ενώ ο Μάικ Ντ’ Αντόνι πρόσθεσε πως σκοπεύει να τον κρατήσει στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Κρις Κέιμαν, πριν ενημερωθεί για τον αποκλεισμό του και για τον αποκλεισμό του 31χρονου σέντερ λόγω τραυματισμού στη γάμπα, που γνωστοποιήθηκε στη συνέχεια!

Εξαρχής περιθωριοποιήθηκε ο Στιβ Νας (πόδι), ο οποίος ούτως ή άλλως δύσκολα θα έπαιζε σε δύο ματς εντός 24 ωρών, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο) και Τζόρνταν Φάρμαρ (βουβωνική χώρα). Από την πλευρά του, ο Τζόρνταν Χιλ ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει στους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων» έπειτα από τον χθεσινό παραγκωνισμό του, αλλά σήμερα αναμένεται να παίξει υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, ενώ εκτός rotation έμεινε και ο Ουές Τζόνσον στο χθεσινό ματς με τους Μπλέιζερς. Μέσα σε όλα διέρρευσε πως ο Λέικερς δεν σκοπεύουν να εισακούσουν «ψιθύρους» παικτών απολύοντας τον Ντ’ Αντόνι, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο, ενώ οι Λος Άντζελες Ντιφέντερς της D-League επανέκτησαν τον Έλιτζα Μίλσαπ.

Στα των Κινγκς, ο Ρέτζι Έβανς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15,000 δολαρίων λόγω αγκωνιάς στον Άντονι Ντέιβις των Νιου Ορλίνς Πέλικανς σε πρόσφατο αγώνα των δύο ομάδων, ενώ ο Αϊσάια Τόμας (τετρακέφαλος) αποκλείστηκε και από το σημερινό ματς, άρα θα μείνει στο περιθώριο μαζί με τους Καρλ Λάντρι (γόνατο) και Τζέισον Τέρι (γόνατο). Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (03/04, 05:00), οι Λος Άντζελες Κλίπερς δοκιμάζονται στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς χωρίς τον Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα), ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αχίλλειο τένοντα, όπως ξεκαθάρισε σήμερα η ομάδα του, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος) και Τζέι Τζέι Ρέντικ (μέση), αλλά ο Μπλέικ Γκρίφιν (μέση) κρίνεται ακόμα αμφίβολος με σημαντικές πιθανότητες επιστροφής έπειτα από απουσία ενός αγώνα. Από την άλλη θα λείψουν ο Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) και ο Λεάντρο Μπαρμπόσα (χέρι), ο οποίος χρειάζεται πλέον μονάχα ελαφρύ προστατευτικό, αλλά δεν ταξιδεύει με την αποστολή της ομάδας του Τζεφ Χόρνασεκ.

Αύριο (04/04, 05:30), η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς υποδέχεται τους Μάβερικς στο «Staples Center» με τους Τεξανούς να κρίνουν αμφίβολο τον Γκαλ Μέκελ (γόνατο), ο οποίος ούτως ή άλλως δεν είναι μέρος του rotation του Ρικ Καρλάιλ. Σήμερα, πάντως, οι «Μαβς» δικαιώθηκαν με ανακοίνωση του NBA, που θεώρησε αντικανονικό κρίσιμο μπλοκ του Ζερμέιν Ο’ Νιλ στο χθεσινό ματς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά προφανώς δεν άλλαξε το αποτέλεσμα, αν και είναι πλέον αποδεκτό πως αλλοιώθηκε, ενώ ο Καρλάιλ ξεκαθάρισε πως χθες περιόρισε τον χρόνο συμμετοχής του Σαμ Ντάλεμπερτ, για να αντιμετωπίσει τα χαμηλά σχήματα των «πολεμιστών».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved