Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Δεν μπορεί να περπατήσει ο Μπόγκουτ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Δεν μπορεί να περπατήσει ο Μπόγκουτ

Για έντονες ενοχλήσεις στο ισχίο και στη βουβωνική χώρα έκανε λόγο ο Άντριου Μπόγκουτ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μετά τον χθεσινό τραυματισμό στη λεκάνη.

Έγραψε στο Twitter πως δεν μπορεί να περπατήσει, αλλά τόνισε πως δεν σημειώθηκε μόνιμη ζημιά και πως θα είναι «OK», χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για παρουσία στο αυριανό ματς (31/03, 04:00) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «ORACLE Arena». Άλλωστε αναμένονται αποτελέσματα μαγνητικής τομογραφίας, ώστε να καθοριστεί η τύχη του Αυστραλού διεθνή, ενώ ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) εξέφρασε ελπίδα για επιστροφή στα παρκέ έπειτα από απουσία ενός αγώνα, αλλά ο Μαρκ Τζάκσον πρόσθεσε πως οι «πολεμιστές» θα φερθούν έξυπνα απέναντί του ενόψει των playoffs. Όπως και να έχει, ο Φέστους Εζέλι (γόνατο) θα παραμείνει στον κατάλογο απόντων, ενώ ο Μάικ Ουόντσον δεν υπολογίζει τους Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος).

Από την πλευρά του, ο Στιβ Νας (πόδι) άφησε να εννοηθεί πως δεν θα ξαναπαίξει μέσα στο 2013-14 μετά την παρουσία δεκαπέντε λεπτών στο χθεσινό ματς των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, καθώς νιώθει έντονες ενοχλήσεις. Μοιραία είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα (31/03, 04:30) με τους Φίνιξ Σανς στο «Staples Center», ενώ αβέβαιη κρίνεται επίσης η συμμετοχή των Πάου Γκασόλ (ίλιγγος), Τζόρνταν Φάρμαρ (βουβωνική χώρα) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο), τη στιγμή που ο Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς. Μέσα σε όλα, ο Κρις Κέιμαν εξέφρασε εκ νέου τη δυσαρέσκειά του για τον Μάικ Ντ’ Αντόνι με αφορμή την παρουσία έξι λεπτών στο χθεσινό ματς, αν και ήταν βασικός σέντερ.

Στα της επί σειρά ετών ομάδας του Νας, οι Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) και Λεάντρο Μπαρμπόσα (χέρι) θα μείνουν έξω, ενώ ο άλλοτε φόργουορντ του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ, είπε πως θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «ήλιους», το οποίο θα προβλέπει μεγαλύτερες οικονομικές αποδοχές, αφού θεωρεί πως έχει βοηθήσει και πως έχει βελτιωθεί, όσο είναι στο ρόστερ των εκπρόσωπων της Αριζόνα. Τέλος, ο Αλέκ Μπαρκς (αστράγαλος) προπονήθηκε σήμερα (29/03) και φάνηκε έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι (30/03, 22:00) στο «Chesapeake Energy Arena» των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα), του Κέντρικ Πέρκινς (βουβωνική χώρα) και ενδεχομένως του Ρέτζι Τζάκσον (μέση), ο οποίος δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Σκοτ Μπρουκς.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved