Λος Άντζελες Λέικερς: Θύμα κλοπής ο Γιανγκ, ζαλάδες ο Γκασόλ

Λος Άντζελες Λέικερς: Θύμα κλοπής ο Γιανγκ, ζαλάδες ο Γκασόλ

Η… τρέλα του 2013-14 παραμένει γύρω από τους Λος Άντζελες Λέικερς με νέες σημαντικές εξελίξεις, αν και αγωνιστικά δεν υπάρχουν στόχοι για τους «λιμνάνθρωπους».

Από την πλευρά του, ο Νικ Γιανγκ αποκάλυψε πως κλάπηκαν αντικείμενα συνολικής αξίας 100,000 δολαρίων από το σπίτι του, τη στιγμή που ο ίδιος βοηθούσε τους Λέικερς στο χθεσινό παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ, από το οποίο αποχώρησε πρόωρα ο Πάου Γκασόλ με ίλιγγο. Ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ διακομίστηκε άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο, ώστε να διαπιστωθεί η αφορμή της αδιαθεσίας του, αλλά διαπιστώνεται πως σε κάθε περίπτωση δεν θα προλάβει τον αυριανό αγώνα (26/03, 04:30) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Staples Center», ενώ ο Μάικ Ντ’ Αντόνι δήλωσε ήδη πως ο Κρις Κέιμαν θα επιστρέψει στο rotation ως βασικός σέντερ σε περίπτωση απουσίας του. Επίσης, οι Τζόρνταν Χιλ και Ρόμπερτ Σάκρε θα αναλάβουν σημαντικότερο ρόλο, ώστε να καλυφθεί το διαφαινόμενο κενό του Γκασόλ. Από το χθεσινό παιχνίδι αποκλείστηκε εξαρχής ο Στιβ Νας (πόδι), ο οποίος λογικά θα χάσει και το ματς με τους Νεοϋορκέζους, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο) και Τζόρνταν Φάρμαρ (βουβωνική χώρα). Από την πλευρά του, ο Ζαβιέ Ανρί (καρπός) αναμένεται να συνεχίσει για την υπόλοιπη regular season όντας μακριά από το 100%, καθώς πλην νέου απροόπτου θα χρειαστεί εγχείρηση με το πέρας της τρέχουσας σεζόν, ενώ μέσα σε όλα ο Ντ’ Αντόνι δήλωσε πως πολλές φορές ο Ουές Τζόνσον χρησιμοποιεί τα αθλητικά χαρίσματά του, αντί να συγκεντρωθεί στις ξεχωριστές απαιτήσεις του εκάστοτε αγώνα.

Στα των Νικς, ο Μάικ Ουόντσον δεν υπολογίζει τους Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας), ενώ από το χθεσινό παιχνίδι με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς έλειψε ο Ιμάν Σουμπέρτ λόγω ίωσης, αλλά λογικά θα γυρίσει στο ματς με τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων». Στον αγώνα με τους «Καβς», ο Ρέιμοντ Φέλτον υπέστη μικροτραυματισμό στον δεξιό αντίχειρα, αλλά επέστρεψε στο παρκέ, οπότε αναμένεται να δώσει το παρών στο ματς με τους Λέικερς, ενώ μεθαύριο (27/03, 04:00) οι Νικς δοκιμάζονται στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, που θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τζέισον Τέρι (γόνατο), του Καρλ Λάντρι (γόνατο) και ενδεχομένως του Κουίνσι Έισι (αστράγαλος), ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο συμπλήρωσε σερί δύο απουσιών, αλλά ο Ρούντι Γκέι (ίωση) έπαιξε κανονικά, όπως αναμενόταν.

Κανονικά έπαιξε στο χθεσινό ματς των Τορόντο Ράπτορς με τους Ατλάντα Χοκς ο Τέρενς Ρος (ισχίο), ενώ ο Αμίρ Τζόνσον αποκόμισε μικροτραυματισμό στο αριστερό γόνατο και ο Ντουέιν Κέισι περιόρισε τον χρόνο συμμετοχής του κουρασμένου Κάιλ Λόουρι, αλλά όλοι θα παίξουν στον αυριανό αγώνα (26/03, 01:00) με τους Καβαλίερς στο «Quicken Loans Arena» σε αντίθεση με τον Πατ Πάτερσον (αγκώνας), ο οποίος λογικά θα επιστρέψει στη δράση μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Από την άλλη, ο Λουόλ Ντενγκ (αστράγαλος) γύρισε στη δράση από χθες για λογαριασμό του συλλόγου του Οχάιο, αλλά ο Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος) έμεινε έξω μαζί με τους Κάιρι Έρβινγκ (ώμος), Άντονι Μπένετ (γόνατο), Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο) και Κάρικ Φέλιξ (γόνατο), άρα είναι αμφίβολος και για το ματς με τους «πτερόσαυρους».

Σε σημερινό παιχνίδι (25/03, 04:30), οι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center» με τον Αντετοκούμπο να προορίζεται για τη βασική πεντάδα σε δεύτερο διαδοχικό ματς εν τη απουσία των Κάρλος Ντελφίνο (πόδι), Νέιτ Ουόλτερς (χέρι) και Λάρι Σάντερς (μάτι), ενώ απόψε θα λείψει και ο Ερσάν Ιλιασόβα (αστράγαλος), αφού έπαιξε χθες και δεν είναι έτοιμος για δύο αγώνες εντός 24 ωρών, αλλά ο μέχρι πρότινος φόργουορντ του Ηλυσιακού, Ντι Τζέι Στέφενς, είναι πλέον στη διάθεση του Λάρι Ντρου. Τέλος, οι Κλίπερς θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Τζέι Τζέι Ρέντικ (μέση).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved