Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Καλύτερα ο Μπόγκουτ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Καλύτερα ο Μπόγκουτ

Δεύτερο συνεχόμενο ρεπό φαίνεται πως θα πάρει ο Ζερμέιν Ο’ Νιλ, αλλά ο Άντριου Μπόγκουτ θα επιστρέψει απόψε για λογαριασμό των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Αμφότεροι αποκλείστηκαν από το προχθεσινό παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ και κρίθηκαν αμφίβολοι για το σημερινό (21/03, 04:30) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «ORACLE Arena», αλλά εξαρχής ο Μαρκ Τζάκσον εκτίμησε πως ο Αυστραλός διεθνής θα γυρίσει απόψε και πως ο Ο’ Νιλ θα περιθωριοποιηθεί. Οι ενδείξεις επιβεβαιώθηκαν έπειτα από το πρωινό ζέσταμα, αφού ο Μπόγκουτ είπε πως δεν νιώθει ιδιαίτερες ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ενώ ο Ογκιέν Κούζμιτς προβιβάστηκε στο βασικό ρόστερ από την D-League, προφανώς για να προστεθεί μία αναπληρωματική λύση στη frontline. Θυμίζουμε πως οι Αντρέ Ιγκουοντάλα (γόνατο) και Φέστους Εζέλι (γόνατο) δεν υπολογίζονται από τον Τζάκσον, ενώ ο Λάρι Ντρου θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Λάρι Σάντερς (μάτι) και Κάρλος Ντελφίνο (πόδι).

Οι Νικ Καλάθης και Κώστας Κουφός παίζουν αύριο, καθώς οι Μέμφις Γκρίζλις δοκιμάζονται στο «AmericanAirlines Arena» των Μαϊάμι Χιτ, όπου θα επιστρέψει για πρώτη φορά ο Μάικ Μίλερ μετά την αποδέσμευσή του, ενώ ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) θα παραμείνει στον κατάλογο τραυματιών και ο Μάικ Κόνλεϊ είπε πως ο αστράγαλος του είναι στο 75% ύστερα από πρόσφατο τραυματισμό εκτιμώντας πως ούτε θα βελτιωθεί, ούτε θα χειροτερεύσει στο υπόλοιπο πρωτάθλημα. Στα των Χιτ, οι Λεμπρόν Τζέιμς (μέση) και Γκρεγκ Όντεν (γόνατο) προέρχονται από αποκλεισμό, αλλά αμφότεροι ίσως παίξουν αύριο, αν και ο Έρικ Σποέλστρα συνηθίζει να μοιράζει ρεπό ανά τακτά χρονικά διαστήματα στοχεύοντας στην ετοιμότητα όλων των μελών του δυναμικού του στα playoffs.

Μεθαύριο (23/03, 02:00), οι «αρκούδες» υποδέχονται τους Ιντιάνα Πέισερς στο «FedEx Forum», που αύριο (22/03, 01:00) υποδέχονται τους Σικάγο Μπουλς στο «Bankers Life Fieldhouse», αλλά ο Άντριου Μπάινουμ (γόνατα) αναμένεται να χάσει αμφότερα τα παιχνίδια, καθώς ο Φρανκ Βόγκελ υποστήριξε χαρακτηριστικά πως θα μείνει έξω για καιρό. Τέλος, ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (οπίσθιος μηριαίος), κρίνεται αμφίβολος, ενώ οι «ταύροι» θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved