Πρωτιά για Γκρίφιν και «Big Al» (video)

Πρωτιά για Γκρίφιν και «Big Al» (video)

Κορυφαίος παίκτης της Ανατολής για την περασμένη εβδομάδα αναδείχθηκε ο Αλ Τζέφερσον των Σάρλοτ Μπόμπκατς και ο Μπλέικ Γκρίφιν των Λος Άντζελες Κλίπερς απέσπασε την αντίστοιχη πρωτιά της Δύσης.

Με μέσους όρους 24.3 πόντων, 11.5 ριμπάουντ και 37.7 λεπτών, ο «Big Al» οδήγησε τις «αγριόγατες» του Μάικλ Τζόρνταν σε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς από τις 10 μέχρι τις 16 Μαρτίου, ενώ τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια είχαν και οι Κλίπερς με τον Γκρίφιν να έχει 27.0 πόντους, 9.3 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 36.9 λεπτά. Στο μεταξύ, το NBA δημοσίευσε βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις της επίμαχης εβδομάδας, ενώ στα της D-League κορυφαίος της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Σόουν Ουίλιαμς ως μέλος του ρόστερ των Λος Άντζελες Ντιφέντερς, καθώς σημείωσε μέσο όρο 26.3 πόντων με 49% στα σουτ εντός παιδιάς και 46% στα τρίποντα, ενώ συνδύασε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με 7.3 ριμπάουντ και 2.7 μπλοκ ανά αγώνα.

Πέρα από τις εβδομαδιαίες διακρίσεις, οι Κλίπερς δοκιμάζονται σήμερα (18/03, 04:30) στο «Pepsi Center» των Ντένβερ Νάγκετς χωρίς τον Τζέι Τζέι Ρέντικ (μέση), ενώ ο Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα) αποκλείστηκε για όγδοη φορά σε εννέα ματς. Ακόμα, ο Ντάρεν Κόλισον αναμένεται να χάσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω στομαχόπονου, ενώ από τους «σβόλους» θα απουσιάσουν εκ νέου οι Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο). Από την πλευρά του, ο Κρις Πολ, ως πρόεδρος του NBPA, εξέφρασε την αντίθεσή του για πλάνο του νέου κομισάριου του NBA, Άνταμ Σίλβερ, αναφορικά με την αύξηση του ορίου ηλικίας συμμετοχής στα ετήσια ντραφτ, άποψη με την οποία συμφώνησαν πλειάδα συμπαικτών του.

Τους Ατλάντα Χοκς υποδέχονται απόψε (18/03, 01:00) οι Μπόμπκατς, που στερούνται των υπηρεσιών των Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) και Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας), ενώ τα «γεράκια» δεν έχουν τους Αλ Χόρφορντ (ώμος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος). Σε άλλο σημερινό ματς (18/03, 01:00), οι Ιντιάνα Πέισερς υποδέχονται τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Bankers Life Fieldhouse» χωρίς τον πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον, ο οποίος αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ περιθωριοποιήθηκε και ο Άντριου Μπάινουμ εξαιτίας νέων ενοχλήσεων στα γόνατα. Αντίθετα, ο Ντόναλντ Σλόαν θα επιστρέψει ύστερα από ολιγοήμερη άδεια με αφορμή ακαθόριστο προσωπικό πρόβλημα.

Στα των «Σίξερς», οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ επισημοποιήθηκε νέος υποβιβασμός του Άρνετ Μάλτρι στους Ντέλαγουερ 87ερς της D-League, Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Τζέιμς Άντερσον αποκόμισε τραυματισμό στο μηρό από το πρόσφατο παιχνίδι με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη, το οποίο δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει με την αποστολή για τον σημερινό αγώνα. Το κενό του στο αρχικό σχήμα του Μπρετ Μπράουν θα καλυφθεί από τον Τόνι Ρότεν, ενώ σε μεταγραφικό επίπεδο αποδεσμεύτηκε ο Έρικ Μέινορ μέσω του καταλόγου των waivers, για να αποκτηθεί μέσω δεκαήμερου συμβολαίου ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ της Καβάλας, Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος έχει περάσει ήδη από τους Φίνιξ Σανς και τους Χοκς μέσα στο 2013-14.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.

Πρωτιά για Γκρίφιν και «Big Al» (video)



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved