Μπρούκλιν Νετς: Συνεχίζουν χωρίς Γκαρνέτ

Μπρούκλιν Νετς: Συνεχίζουν χωρίς Γκαρνέτ

Αν και αρχικά οι σπασμοί στη μέση του Κέβιν Γκαρνέτ δε θεωρήθηκαν σοβαρό πρόβλημα, οι Μπρούκλιν Νετς ετοιμάζονται να τον αποκλείσουν από ένα ακόμα ματς.

Από χθες, ο 37χρονος φόργουορντ/σέντερ περιθωριοποιήθηκε από το αποψινό παιχνίδι (13/03, 01:00) με τους Μαϊάμι Χιτ στο «AmericanAirlines Arena», αλλά σήμερα ο Τζέισον Κιντ πρόσθεσε πως δύσκολα θα προλάβει το σαββατιάτικο ματς (16/03, 01:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center». Από την πλευρά του, ο Αντρέι Κιριλένκο (αστράγαλος) δήλωσε πως θα επιστρέψει από σήμερα στα παρκέ, αλλά εν τέλει κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι δεδομένα ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι). Από την άλλη, οι Ντουέιν Ουέιντ και Γκρεγκ Όντεν είναι στη διάθεση του Έρικ Σποέλστρα, κάτι που συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ των πρωταθλητών NBA.

Επιστροφή για Χέντερσον και Σεραφέν
Σήμερα (13/03, 01:00), οι Ουίζαρντς υποδέχονται τους Σάρλοτ Μπόμπκατς έχοντας τον Κέβιν Σεραφέν (γόνατο) διαθέσιμο έπειτα από απουσία επτά αγώνων, αλλά ο Νενέ (γόνατο) παραμένει στον κατάλογο απόντων του Ράντι Ουίτμαν, ενώ για τις «αγριόγατες» θα γυρίσει ο Τζέραλντ Χέντερσον (γάμπα) ύστερα από απουσία πέντε αγώνων, όπως αναμενόταν. Αντίθετα, οι Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) δεν υπολογίζονται από τον Στιβ Κλίφορντ.

«Βράχος» ο Ντράμοντ
Μικροτραυματισμό στο χέρι υπέστη ο Αντρέ Ντράμοντ στο χθεσινό παιχνίδι των Ντιτρόιτ Πίστονς με τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά θα παίξει κανονικά στο αποψινό (13/03, 01:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Center» σε αντίθεση με τους Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο). Από τους Ράπτορς θα λείψει ο Πατ Πάτερσον (αγκώνας), ενώ οι «βασιλιάδες» συνεχίζουν τη regular season (13/03, 01:00) στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς χωρίς τους Τζέισον Τέρι (γόνατο) και Καρλ Λάντρι (γόνατο).

Καλός ο Νόελ
Μάλιστα, ο Ρούντι Γκέι υπέστη επίσης μικροτραυματισμό στο χθεσινό ματς με τα «πιστόνια», αλλά εξαρχής ξεπέρασε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, οπότε είναι στη διάθεση του Μάικ Μαλόουν, ο οποίος θα ξεκινήσει τον αποψινό αγώνα με τον Ντέρικ Ουίλιαμς στη θέση «4» δίπλα σε Γκέι, Αϊσάια Τόμας, Μπεν Μακ Λέμορ και Ντε Μάρκους Κάζινς. Από τους «Σίξερς» θα λείψουν οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και ενδεχομένως ο Λορένζο Μπράουν (πόδι), ενώ διέρρευσε πως ο Νόελ πήρε μέρος σε χθεσινές ομαδικές ασκήσεις «4-on-4» αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους συμπαίκτες του.

Ενίσχυση για Ολαντίπο
Παραπάνω από 19 λεπτά θα παίξει σήμερα ο Βίκτορ Ολαντίπο, σύμφωνα με δηλώσεις του rookie γκαρντ πριν τον αγώνα (13/03, 01:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Pepsi Center». Πρόκειται για το δεύτερο ματς του έπειτα από απουσία δύο αγώνων λόγω τραυματισμού, αλλά οι Κάιλ Ο’ Κιν και Μο Χάρκλες θα συγκροτήσουν τη βασική πεντάδα του Ζακ Βον μαζί με τους Τζαμίρ Νέλσον, Άαρον Αφλάλο και Νικ Βούτσεβιτς. Τέλος θυμίζουμε πως οι «σβόλοι» στερούνται των υπηρεσιών των Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved