Σικάγο Μπουλς: Τρέχει ο Ρόουζ, συγκινεί ο… Νοά (video)

Σικάγο Μπουλς: Τρέχει ο Ρόουζ, συγκινεί ο… Νοά (video)

Για μικρή πρόοδο του Ντέρικ Ρόουζ έκανε λόγο ο προπονητής των Σικάγο Μπουλς, Τομ Θίμποντο, ενώ ο Γιανίκ Νοά παραχώρησε τη συνέντευξη του… αιώνα.

Από τη μία, ο 25χρονος πλέι-μέικερ έχει αποκλειστεί από το υπόλοιπο 2013-14 λόγω νέου τραυματισμού σε γόνατο, ενώ ο κόουτς των «ταύρων» επανέλαβε πρόσφατα πως δεν είναι κοντά επιστροφή στη δράση, αν και πρόσθεσε πως έχει ανεβάσει ρυθμούς σε επίπεδο ατομικών γυμναστικών ασκήσεων. Από την πλευρά του, ο θρυλικός τενίστας έκλεψε την παράσταση στον χθεσινό συναρπαστικό αγώνα των Μπουλς με τους Μαϊάμι Χιτ παραχωρώντας συνέντευξη, τη στιγμή που ο γιος του, Γιοακίμ, τα… έδινε όλα στο παρκέ. Στα της συνέχειας της regular season, οι εκπρόσωποι της «πόλης των ανέμων» υποδέχονται αύριο (12/03, 02:00) στο «United Center» τους Σαν Αντόνιο Σπερς, που αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες.

Τρεις εβδομάδες έξω ο Μπένετ
Αποτέλεσε 1η επιλογή του φετινού ντραφτ, αλλά ο Άντονι Μπένετ των Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν έχει δικαιώσει ακόμα τις σχετικές προσδοκίες. Πλέον κρίθηκε απαραίτητη αποθεραπεία τριών εβδομάδων για τον Καναδό φόργουορντ λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, οπότε θα μείνει εκτός των πλάνων του Μάικ Μπράουν αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι (13/03, 04:00) στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς, αλλά το πιθανότερο είναι πως δε θα ξαναπαίξει μέσα στο 2013-14, ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενο υποτροπής. Αντίθετα, ο Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος) επανεντάχθηκε σήμερα (10/03) στο προπονητικό πρόγραμμα των «Καβς» και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση εντός της σειράς τριών εκτός έδρας αγώνων που ξεκινά από την Αριζόνα, συνεχίζεται στο «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (15/03, 05:30) και ολοκληρώνεται με ματς (17/03, 03:30) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center». Μέσα σε όλα εκτιμήθηκε πως θα αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής Άντερσον Βαρεχάο (μέση) στα δεκαπέντε λεπτά ως αναπληρωματικός του Σπένσερ Χάους.

Εκτός προπόνησης ο Πέκοβιτς
Δεν προπονήθηκε σήμερα ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), πιθανότατα με προληπτική αφορμή, αφού αναμένεται να συνεχίσει με χρονικό περιορισμό στο αυριανό παιχνίδι (12/03, 02:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «Target Center». Αντίθετα, ο Ρόνι Τουριάφ (γόνατο) παραμένει στα πιτς, ενώ ο Έι Τζέι Πράις περιθωριοποιήθηκε επ’ αόριστον λόγω εγχείρησης σκωληκοειδίτιδας, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν αποτελεί μέρος των αγωνιστικών πλάνων του Ρικ Έιντελμαν. Από την πλευρά τους, οι Ατλάντα Χοκς δοκιμάζονται σήμερα (11/03, 04:00) στο «Energy Solutions Arena» των υγιέστατων Γιούτα Τζαζ χωρίς τους Αλ Χόρφορντ (ώμος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος), αλλά ο Τζεφ Τιγκ θα παίξει κανονικά, αν και δεν πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα λόγω μικροπροβλήματος στο αυτί.

Συνεχίζουν χωρίς Χέντερσον
Κατόπιν σημερινών ιατρικών τεστ στη γάμπα, ο Τζέραλντ Χέντερσον κρίθηκε ανέτοιμος, άρα φυσιολογικά αποκλείστηκε και από τον σημερινό αγώνα (11/03, 01:00) των Σάρλοτ Μπόμπκατς με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Time Warner Cable Arena». Στο μεταξύ, ο Στιβ Κλίφορντ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τον αντικαταστάτη του, Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς. Τέλος θυμίζουμε πως οι Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) είναι δεδομένα στα πιτς, όπως οι Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) των «πτερόσαυρων».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved