Φοίνιξ Σανς: Προσεύχεται για την Ουκρανία ο Λεν

Φοίνιξ Σανς: Προσεύχεται για την Ουκρανία ο Λεν


Στο παπούτσι του ανέγραψε μήνυμα υπέρ της πατρίδας του εν μέσω δύσκολων ωρών της Ουκρανίας ο rookie σέντερ των Φίνιξ Σανς, Άλεξ Λεν.

Όπως φαίνεται στην κεντρική φωτογραφία, ζητά προσευχές υπέρ της Ουκρανίας, ενώ στο Twitter η 5η επιλογή του φετινού ντραφτ πρόσθεσε πως ο ίδιος προσεύχεται για την ασφάλεια των συμπατριωτών του και για ειρήνη στη χώρα του. Ο 20άχρονος Ουκρανός ομολόγησε επίσης πως άλλα μαθαίνει από Μέσα των Η.Π.Α. και άλλα από εκείνα της πατρίδας του, καθώς το καθένα διατηρεί ξεχωριστή οπτική επί των τρομακτικών εξελίξεων. Σε αγωνιστικό επίπεδο, στο σημερινό ματς (07/03, 04:00) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ο Λεν θα είναι βασικός σέντερ του Τζεφ Χόρνασεκ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς από Μάιλς Πλαμλί αποκλείστηκε από τρίτο διαδοχικό ματς λόγω τραυματισμού στο δεξί γόνατο. Θυμίζουμε πως στα πιτς είναι επίσης ο Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) και ο Λεάντρο Μπαρμπόσα (χέρι), όπως και ο Έρικ Μπλέντσο (γόνατο), που αναμένεται να επιστρέψει εντός των επόμενων ημερών ως αναπληρωματικός του Χόρνασεκ, αλλά ο Γκόραν Ντράγκιτς θα είναι στο αρχικό σχήμα, παρά πρόσφατο μυϊκό τραυματισμό.

Πήραν Ουίλιαμς οι «βροντές»
Δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Θάντερ υπέγραψε ο φορμαρισμένος Ρέτζι Ουίλιαμς, ο οποίος ήταν στους Τούλσα 66ερς, θυγατρική ομάδα των «βροντών» στην D-League. Προφανώς θα αποτελέσει εναλλακτική λύση του Σκοτ Μπρουκς με αφορμή τον παραγκωνισμό του Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα) αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τους «ήλιους». Είναι χαρακτηριστικό πως ο ρόλος του Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ έχει ισχυροποιηθεί εν τη απουσία του Σεφολόσα και του Κέντρικ Πέρκινς (βουβωνική χώρα).

Κανονικά ο Κάρι
Ο Στέφεν Κάρι ομολόγησε πως θα μπορούσε να συνεχίσει το χθεσινό παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς, αν υπήρχε ανάγκη, αν και αποχώρησε πρόωρα εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξί πόδι, άρα θα τεθεί στη διάθεση του Μαρκ Τζάκσον για τον αυριανό αγώνα (08/03, 05:30) με τους Ατλάντα Χοκς στο «ORACLE Arena». Αντίθετα, ο Φέστους Εζέλι (γόνατο) θα μείνει στα πιτς. Από την άλλη θα λείψουν οι Αλ Χόρφορντ (ώμος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος), όπως και ο Πολ Μίλσαπ (γόνατο), ο οποίος κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος και θα χάσει πέμπτο διαδοχικό ματς.

Πόνος στους Πέισερς
Έπειτα από τα 0/9 σουτ στο χθεσινό παιχνίδι με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, ο Πολ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς ισχυρίστηκε πως ενοχλήσεις στη μέση επηρέασαν αρνητικά την απόδοσή του, αλλά αναμένεται να δώσει το παρών στο αυριανό ματς (08/03, 04:30) με τους Χιούστον Ρόκετς στο «Toyota Center». Αντίθετα, ο Άντριου Μπάινουμ (γόνατο) δεν υπολογίζεται ακόμα από τον Φρανγκ Βόγκελ, ενώ ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον, κρίνεται αμφίβολος ύστερα από απουσία ενός αγώνα λόγω τραυματισμού στον δεξιό αγκώνα. Τέλος, οι Τεξανοί θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο), ενώ ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι, αναμένεται να παίξει με μάσκα.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved