Μέμφις Γκρίζλις: Κίνδυνος παραγκωνισμού για Καλάθη και Κουφό

Μέμφις Γκρίζλις: Κίνδυνος παραγκωνισμού για Καλάθη και Κουφό

Σύντομα, ο Ντέιβ Γέργκερ θα μειώσει την έκταση του rotation στα παιχνίδια των Μέμφις Γκρίζλις, πρόθεση που προφανώς προκαλεί κίνδυνο για παραγκωνισμό των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφό.

Ενόψει του μεθαυριανού ματς (27/02, 03:00) με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «FedEx Forum» στον κατάλογο απόντων είναι μονάχα ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι), ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς ο Γέργκερ χρησιμοποίησε ένδεκα παίκτες. Οι θετικές εμφανίσεις του Νικ Καλάθη εν τη απουσία των Τόνι Άλεν και Μάικ Κόνλεϊ συνέβαλαν στη δημιουργία μεγάλου rotation, αλλά ο τεχνικός των «αρκούδων» ξεκαθάρισε πως σύντομα θα ξεχωρίσει οκτώ με εννέα παίκτες: «Δε στέλνω μήνυμα σε κάποιους, αλλά τα δύο επόμενα παιχνίδια θα λειτουργήσουν ως τεστ». Από την πλευρά τους, οι Λέικερς παίζουν και αύριο (26/02, 02:00) στο «Bankers Life Fieldhouse», αλλά πλην απροόπτου ο Μάικ Ντ’ Αντόνι θα συνεχίσει τις… τρελές αλλαγές στο rotation μέχρι το τέλος του 2013-14 προσπαθώντας να καλύψει το κενό των Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο) και Στιβ Νας (πόδι), μεταξύ άλλων.

Από ώρα σε ώρα «τελειώνει» ο Γκρέιντζερ
Σύμφωνα με τον προπονητή των Φιλαδέλφεια 76ερς, Μπρετ Μπράουν, εντός των επόμενων 24 ωρών θα παρθεί απόφαση για την παραμονή στο ρόστερ ή για την αποδέσμευση του Ντάνι Γκρέιντζερ. Το δεδομένο είναι πως ο νεοαποκτηθέντας φόργουορντ δε θα παίξει απόψε (25/02, 02:00) στο ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «Wells Fargo Center», από το οποίο θα απουσιάσουν επίσης οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο). Ακόμα, ο Μπράουν θα χρησιμοποιήσει τον Τόνι Ρότεν κυρίως στη θέση «2», ώστε ο νεοαποκτηθέντας Έρικ Μέινορ να γίνει αναπληρωματικός πλέι-μέικερ πίσω από τον Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς, αφού ο Λορένζο Μπράουν αποκλείστηκε επ’ αόριστον λόγω τραυματισμού στον καρπό που δε θα συνδυαστεί με εγχείρηση. Από την άλλη θα λείψουν οι Κάρλος Ντελφίνο (πόδι), Λάρι Σάντερς (μάτι) και Έκπε Γιούντο (αστράγαλος) ενώ την ύστατη ώρα απέκλεισαν και τον Καρόν Μπάτλερ (αστράγαλος)! Πάντως, ο Νέιτ Ουόλτερς (αστράγαλος) θα παίξει κανονικά και θα είναι βασικός πλέι-μέικερ του Λάρι Ντρου, τη στιγμή που ο Μπράντον Νάιτ θα ξεκινήσει από τη θέση «2».

Ενδιαφέρον για Χάντσον
Σύμφωνα με το RealGM, ο Λέστερ Χάντσον απασχολεί τους Γκρίζλις, τους Νιου Γιορκ Νικς και τους Λος Άντζελες Κλίπερς, που φαίνεται πως περιμένουν τη λήξη του κινέζικου πρωταθλήματος, ώστε να κινηθούν για τον 29χρονο γκαρντ. Τέλος, οι Κλίπερς επισημοποίησαν την απόκτηση του Γκλεν Ντέιβις, ο δε θα κάνει ντεμπούτο στο αποψινό ματς (25/02, 03:00) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Smoothie King Center», όπως ξεκαθαρίστηκε, ενώ ο Τζέι Τζέι Ρέντικ (ισχίο) θα μείνει επίσης έξω, όπως οι Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο) των «πελεκάνων».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved