Λος Άντζελες Λέικερς: Δυσαρεστημένος ο Κόμπι

Λος Άντζελες Λέικερς: Δυσαρεστημένος ο Κόμπι

Δεν περίμενε παραχώρηση του Στιβ Μπλέικ από τους Λος Άντζελες Λέικερς ο Κόμπι Μπράιαντ και άλλες εξελίξεις από τον «μαγικό» κόσμο του NBA.

Ο «Μπλακ Μάμπα» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ανταλλαγή του 33χρονου πλέι-μέικερ στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά στη συνέχεια ο GM, Μιτς Κούπτσακ, ξεκαθάρισε πως θέλησε να ανοίξει χώρο στην περιφέρεια για τους Τζόρνταν Φάρμαρ και Κένταλ Μάρσαλ, επειδή αμφότεροι αξίζουν σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ πρόσθεσε πως δεν πρόκειται να επιδιώξει γρήγορη επιστροφή του Μπράιαντ (γόνατο) στη δράση αφήνοντας εκ νέου περιθώριο για αποχή του 35χρονου Αμερικανού από το υπόλοιπο 2013-14. Στα της τρέχουσας regular season, οι «λιμνάνθρωποι» υποδέχονται σήμερα (22/02, 05:30) τους Μπόστον Σέλτικς στο «Staples Center», ενώ οι νεοαποκτηθέντες Μάρσον Μπρουκς και Κεντ Μπέιζμορ είναι διαθέσιμοι, όπως και ο Πάου Γκασόλ (βουβωνική χώρα), ο οποίος θα επιστρέψει έπειτα από απουσία επτά αγώνων. Αντίθετα, οι Στιβ Νας (μέση) και Νικ Γιανγκ (γόνατο) αποκλείστηκαν, οπότε θα μείνουν στο περιθώριο μαζί με τους Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) και Μπράιαντ. Από την άλλη θα λείψουν οι Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια), αλλά ο Τζάρεντ Σάλιντζερ θα παίξει κανονικά παρά χθεσινό μικροτραυματισμό στο πόδι, ενώ στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς θα τεθεί και ο Ραζόν Ρόντο, ο οποίος λογικά θα πάρει ρεπό στο αυριανό ματς (23/02, 05:00) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Sleep Train Arena».

Περιμένει ο Θόρντον
Δεν έχει περάσει ακόμα ιατρικά τεστ ο Τζέισον Τέρι, ώστε να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή του στους «βασιλιάδες», αλλά λογικά η διαδικασία θα τελειώσει πριν τον αυριανό αγώνα με τους Σέλτικς, άρα θα τεθεί στη διάθεση του Μάικ Μαλόουν, όπως και ο έτερος νεοαποκτηθέντας, Ρέτζι Έβανς, ενώ το ίδιο ισχύει για τον Μάρκους Θόρντον που περιμένει τις εξετάσεις του Τέρι ενόψει του αυριανού παιχνιδιού (23/02, 05:30) των Μπρούκλιν Νετς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «ORACLE Arena». Στα των Κινγκς, ο Ντε Μάρκους Κάζινς (ισχίο) μοιάζει έτοιμος για επιστροφή, ενώ ο Μαλόουν άφησε να εννοηθεί πως στο εξής ο Καρλ Λάντρι θα μείνει μπροστά από τον Τζέισον Τόμπσον στο rotation του. Από την πλευρά τους, οι Νεοϋορκέζοι στερούνται των υπηρεσιών του Μπρουκ Λόπεζ (πόδι), αλλά ο Τζέισον Κιντ δήλωσε πως δε σκοπεύει να αυξήσει τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Κέβιν Γκαρνέτ, ούτε άμεσα, ούτε στα playoffs, ενώ οι Ουόριορς λογικά δε θα έχουν τους Άντριου Μπόγκουτ (ώμος), Φέστους Εζέλι (γόνατο) και Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος) στο αυριανό ματς με τους Νετς.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved