Λος Άντζελες Λέικερς: Οι παραδοχές του Κόμπι

Λος Άντζελες Λέικερς: Οι παραδοχές του Κόμπι

Δε θέλει συμβουλευτικό ρόλο σε μεταγραφικό επίπεδο, ούτε είναι αισιόδοξος για την επιστροφή στα παρκέ ο Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Χθες (16/02) αρνήθηκε εκ νέου να κάνει λόγο για συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την αποθεραπεία του έπειτα από τραυματισμό στο αριστερό γόνατο, ενώ παραδέχθηκε πως η πρόοδός του είναι αργή και ομολόγησε πως τα καλύτερα χρόνια του ίσως ανήκουν στο παρελθόν, θέση που εξέφρασε πρόσφατα και ο Στιβ Νας! Επίσης, ο «Μπλακ Μάμπα» φανέρωσε εμπιστοσύνη στον GM, Μιτς Κούπτσακ, και στους συνεργάτες του εκφράζοντας απροθυμία για συμμετοχή στον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου. Όπως και να έχει, ο Μπράιαντ δεν υπολογίζεται για το μεθαυριανό παιχνίδι (20/02, 05:30) με τους Χιούστον Ρόκετς στο «Toyota Center», ούτε ο Ζαβιέ Ανρί (γόνατο), αλλά οι Νας (πόδι), Τζόντι Μικς (αστράγαλος), Πάου Γκασόλ (βουβωνική χώρα), Νικ Γιανγκ (γόνατο) και Τζόρνταν Φάρμαρ (γάμπα) ίσως τεθούν στη διάθεση του Μάικ Ντ’ Αντόνι, καθώς όλοι θα επανεξεταστούν μέσα στις επόμενες ώρες.

Στα των ανταλλαγών, ο Τζόρνταν Χιλ ίσως μεταφερθεί στους Μπρούκλιν Νετς αντί εξαίρεσης συμβολαίου 5.25 εκατομμυρίων δολαρίων, εξέλιξη που θα ανοίξει μία θέση στο ρόστερ των «λιμνάνθρωπων». Φαίνεται πως τελικός στόχος είναι η επανάκτηση του Σόουν Ουίλιαμς μέσω συμβολαίου μέχρι το πέρας του 2013-14, καθώς το πρόσφατο δεκαήμερο του 28χρονου φόργουορντ εξέπνευσε χθες. Στο μεταξύ εκτιμήθηκε από βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες πως ο Πάου Γκασόλ δύσκολα θα αλλάξει ομάδα μέχρι την προθεσμία για ανταλλαγές της 20ής Φεβρουαρίου, αφού οι Λέικερς δεν απέσπασαν την αποζημίωση που ήθελαν για τον Ισπανό φόργουορντ/σέντερ.

Από την πλευρά του, ο πρώην σέντερ των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων» και νυν των Ρόκετς, Ντουάιτ Χάουαρντ, δήλωσε πως είναι χαρούμενος στη νέα ομάδα του και πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού που τον επηρέασαν αρνητικά όσο άνηκε στους «λιμνάθρωπους», σε βάρος των οποίων άφησε εκ νέου αιχμές για τη συνολική κατάσταση εντός της ομάδας κατά τη διάρκεια του 2012-13. Τέλος, o Αϊσάια Κανάν υποβιβάστηκε εκ νέου στην D-League, ενώ θυμίζουμε πως οι Πάτρικ Μπέβερλι (κοιλιακούς) και Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση από το παιχνίδι με τους Λέικερς.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας
Κόμπι Μπράιαντ
Στιβ Μπλέικ
Τζόρνταν Φάρμαρ
Τζόντι Μικς
Ζαβιέ Ανρί
Κένταλ Μάρσαλ

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ
Ράιαν Κέλι

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε

Και το τωρινό ρόστερ των Ρόκετς:
Γκαρντ
Τζέιμς Χάρντεν
Πάτρικ Μπέβερλι
Τζέρεμι Λιν
Άαρον Μπρουκς
Φραντσίσκο Γκαρσία
Αϊσάια Κανάν (D-League)

Φόργουορντ
Τσάντλερ Πάρσονς
Τέρενς Τζόουνς
Όμρι Κάσπι
Γκρεγκ Σμιθ
Ρόνι Μπρούερ
Ρόμπερτ Κόβινγκτον

Σέντερ
Ντουάιτ Χάουαρντ
Ομέρ Ασίκ
Ντονάτας Μοτιεγιούνας

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved