NBA: «Φωτιά» στην Ουάσινγκτον, Βαρεχάο για Λέικερς

NBA: «Φωτιά» στην Ουάσινγκτον, Βαρεχάο για Λέικερς

Πολλαπλά σενάρια πιθανών ανταλλαγών προκύπτουν τις τελευταίες ώρες στον «μαγικό» κόσμο του NBA, κάτι που θα συνεχιστεί μέχρι τη σχετική προθεσμία της 20ής Φεβρουαρίου.

Άλλωστε, το πιθανότερο είναι πως πιθανές ανταλλαγές θα ολοκληρωθούν την τελευταία ημέρα της προθεσμίας, καθώς οι εμπλεκόμενες ομάδες θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Όπως είναι γνωστό, λοιπόν, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ψάχνουν νέο αναπληρωματικό πλέι-μέικερ, ο οποίος θα καλύψει τον Τζον Ουόλ, αλλά σήμερα (11/02) διέρρευσαν συγκεκριμένοι στόχοι. Αναφέρεται από βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες πως επιδιώκουν απόκτηση του Αντρέ Μίλερ, ο οποίος είναι «ξένο σώμα» στους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ εξετάζουν παράλληλα τρόπους προσέγγισης των Νιου Γιορκ Νικς για εξασφάλιση των υπηρεσιών του Μπένο Ούντριχ.

Σημειώνουμε πως οι «μάγοι» φαίνονται διατιθέμενοι να παραχωρήσουν τον Τρέβορ Αρίζα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που ισχύει και για τον Ντάνι Γκρέιντζερ των Ιντιάνα Πέισερς, που προσπαθούν επίσης να δώσουν τον 30άχρονο φόργουορντ, ώστε να καλύψουν δικές τους μεταγραφικές ανάγκες. Πάντως ανέγγιχτος μοιάζει ο Μπράντλι Μπιλ, ο οποίος κάνει έξτρα προπονήσεις θέλοντας να βελτιώσει το περιφερειακό σουτ του εκτιμώντας πως θα παραμείνει στους Ουίζαρντς.

Από την πλευρά τους, οι «σβόλοι» μελετούν προτάσεις για τον Κένεθ Φαρίντ, αν και χθες εκτιμήθηκε πως θέλουν να κρατήσουν τον «Manimal», αλλά διαπιστώνεται ότι διατηρούν υψηλές απαιτήσεις για τον 24χρονο φόργουορντ. Διέρρευσε επίσης πως οι Νικς πρότειναν τράμπα του Φαρίντ με τον Ιμάν Σουμπέρτ, ενώ δεν έχουν λησμονήσει την περίπτωση του Ραζόν Ρόντο των Μπόστον Σέλτικς. Επίσης, αρκετοί σύλλογοι του NBA φαίνεται πως ενδιαφέρονται για τον Έβαν Τέρνερ των Φιλαδέλφεια 76ερς.

Μέσα σε όλα, οι Λος Άντζελες Λέικερς θα κυνηγήσουν μέχρι την ύστατη ώρα ανταλλαγή του Πάου Γκασόλ με τον Εμέκα Οκαφόρ των Φίνιξ Σανς, αλλά κοιτούν και την περίπτωση τράμπας του Ισπανού φόργουορντ/σέντερ με τον Άντερσον Βαρεχάο των Κλίβελαντ Καβαλίερς ως εναλλακτική λύση. Τέλος, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δείχνουν πρόθυμοι για περαιτέρω προσαρμογή του δυναμικού τους, αλλά φαίνεται πως σε κάθε περίπτωση θα κρατήσουν τους Χάρισον Μπαρνς και Κλέι Τόμπσον.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved