ΝΒΑ: Μεγάλο Τζόρνταν βλέπει ο Ρίβερς

ΝΒΑ: Μεγάλο Τζόρνταν βλέπει ο Ρίβερς

Άλλος παίκτης είναι ο Ντε Αντρέ Τζόρνταν υπό την τεχνική ηγεσία του Ντοκ Ρίβερς στους Λος Άντζελες Κλίπερς και άλλες εξελίξεις από τον «μαγικό» κόσμο του NBA.

Ο 52χρονος κόουτς δε δίστασε να συγκρίνει τον Τζόρνταν με τον θρυλικό Μπιλ Ράσελ τονίζοντας με χιουμοριστική διάθεση πως ο 25χρονος σέντερ φανερώνει κομμάτι των αρετών του Hall of Famer στο παρκέ. Ακόμα, οι Κλίπερς απέκλεισαν τον Τζέι Τζέι Ρέντικ (ισχίο) από τον αυριανό αγώνα (13/02, 05:30) στο «Staples Center» με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που απόψε (12/02, 05:00) υποδέχονται τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Moda Center». Θυμίζουμε πως ο Τέρι Στοτς δε θα έχει τον Μο Ουίλιαμς (άδεια) και πως ο Σκοτ Μπρουκς στερείται των υπηρεσιών του Ράσελ Ουέστμπρουκ (γόνατο).

Συνεχίζει ως βασικός ο Καλάθης
Ανέτοιμος κρίθηκε ο Μάικ Κόνλεϊ (αστράγαλος) και για το σημερινό παιχνίδι (12/02, 03:00) των Μέμφις Γκρίζλις με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «FedEx Forum», οπότε ο Νικ Καλάθης θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα του Ντέιβ Τζόρτζερ. Άλλωστε, ο 26χρονος Αμερικανός πλέι-μέικερ κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στο πρωινό ζέσταμα, κάτι που ισχύει για τον Τόνι Άλεν (καρπός), άρα αμφότεροι θα περιθωριοποιηθούν μαζί με τον Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι), αλλά ο Κόρτνεϊ Λι είναι καλύτερα ύστερα από μικροτραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του ματς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και θα δώσει το παρών στο αποψινό ματς. Από την άλλη θα απουσιάσει ο Αλ Χάρινγκτον (γόνατο).

Μικροπροβλήματα για Σμιθ και Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ
Από το προχθεσινό παιχνίδι με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ο Τζέι Αρ Σμιθ αποκόμισε μικροτραυματισμό στο ζυγωματικό και ο Τιμ Χαρνταγουεϊ Τζούνιορ στο αριστερό πόδι, αλλά πλην απροόπτου αμφότεροι θα παίξουν στο αυριανό ματς (13/02, 02:30) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Madison Square Garden». Αντίθετα, οι Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) δεν υπολογίζονται από τον Μάικ Ουόντσον, ενώ οι «βασιλιάδες» δοκιμάζονται σήμερα (12/02, 02:00) χωρίς απουσίες στο «Quicken Loans Arena» των Καβαλίερς, που ίσως στερηθούν των υπηρεσιών των Άντερσον Βαρεχάο (μέση) και Σι Τζέι Μάιλς (πόδι) πέρα από τον δεδομένο παραγκωνισμό του Κάρικ Φέλιξ (γόνατο).

Έξω οι Πέκοβιτς και Μάρτιν
Στο αυριανό ματς (13/02, 03:00) των Μινεσότα Τίμπεργουλφς με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Target Center» θα επιστρέψει ο Ρικ Έιντελμαν, αλλά ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), και ο Κέβιν Μάρτιν (αντίχειρας) αποκλείστηκαν από σήμερα. Μάλιστα διέρρευσε πως ο Μάρτιν θα επανεξεταστεί σε δύο με τρεις εβδομάδες, αφού δεν καθορίστηκε χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή στου στα αρχικά ιατρικά τεστ. Από την άλλη, οι Τάι Λόουσον (πλευρά), Αντρέ Μίλερ (άδεια), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) είναι εκτός, ενώ ο Ράντι Φόι (αστράγαλος) κρίνεται αμφίβολος.

Προφυλάξεις στους Ράπτορς
O Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος) οδεύει προς δεύτερο συνεχόμενο αποκλεισμό ενόψει του αυριανού αγώνα (13/02, 02:00) με τους Ατλάντα Χοκς στο «Air Canada Centre», ώστε να κερδίσει ημέρες ξεκούρασης με αφορμή τη διακοπή για το All Star Game. Δεδομένα στα πιτς είναι ο Λάντρι Φιλντς (καρπός), ενώ τα «γεράκια» θα στερηθούν των υπηρεσιών του πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Πέρο Άντιτς (αστράγαλος), του Αλ Χόρφοντ (ώμος) και του Τζον Τζένκινς (μέση) αύριο, όπως και απόψε (12/02) στο «United Center» των Σικάγο Μπουλς, που δεν έχουν τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) και κρίνουν αμφίβολο τον Κάρλος Μπούζερ (γάμπα).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved