NBA: Επιστροφές για Σπερς

NBA: Επιστροφές για Σπερς

Οι Τόνι Πάρκερ, Τιμ Ντάνκαν και Μπορίς Ντιό θα τεθούν στη διάθεση του Γκρεγκ Πόποβιτς στο αποψινό ματς των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Όλοι αποκλείστηκαν από το παιχνίδι με τους Μπρούκλιν Νετς στο «Barclays Center», αλλά θα δώσουν το παρών στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Μπόμπκατς. Αντίθετα, οι Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα) και Μάρκο Μπελινέλι (μέση) περιθωριοποιήθηκαν από το αποψινό ματς (09/02, 02:00), οπότε διαπιστώνεται πως θα συνεχιστεί η κυκλική χρήση μελών του ρόστερ λόγω… υποτιθέμενων τραυματισμών, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Μανού Τζινόμπιλι (οπίσθιος μηριαίος) και Καούχι Λέοναρντ (χέρι). Από την άλλη θα λείψει ο Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι), ο οποίος έχει ανεβάσει ρυθμό στις ατομικές προπονήσεις και να αναμένεται να επιστρέψει σε μερικές εβδομάδες, ενώ ο Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) εκτίμησε πως θα είναι στο 100% στο τέλος του Μαΐου ή στις αρχές του Ιουνίου.

Συμβιβασμένοι στο Ντιτρόιτ
Σύμφωνα με το USA Today, οι Ντιτρόιτ Πίστονς θέλουν να ανταλλάξουν τον Τζος Σμιθ μέχρι τη σχετική προθεσμία της 20ής Φεβρουαρίου, αλλά γνωρίζουν πως το τετραετές συμβόλαιο 54 εκατομμυρίων δολαρίων καθιστά σχεδόν αδύνατη οποιαδήποτε συμφωνία γύρω από τον «J-Smoove», οπότε επικεντρώνονται σε προοπτική παραχώρησης του Γκρεγκ Μονρό, ο οποίος το καλοκαίρι θα γίνει restricted free agent. Από την πλευρά του, ο Μο Τσικς δήλωσε πως ίσως αποφασίζει από αγώνα σε αγώνα για τον βασικό γκαρντ του, αλλά λογικά θα συνεχίσει με τον Κάιλ Σίνγκλερ μπροστά από τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ και στο σημερινό ματς (09/02, 02:30) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Palace», στο οποίο πιθανότατα θα δώσει το παρών ο Σμιθ παρά χθεσινό μικροτραυματισμό στον αστράγαλο, αφού σήμερα (08/02) ξεκαθάρισε πως δε νιώθει ενοχλήσεις. Θυμίζουμε πως από τους Πίστονς θα απουσιάσει ο Τζος Χάρελσον (γόνατο), ενώ οι Αντρέ Μίλερ (άδεια), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο) δεν υπολογίζονται από τον Μπράιαν Σο.

Μισή δικαίωση για Μακ Λέμορ
Δεν κλήθηκε στο Rising Stars Challenge, αλλά ο Μπεν Μακ Λέμορ των Σακραμέντο Κινγκς σκοπεύει να φανερώσει το λάθος των υπευθύνων μέσω του διαγωνισμού καρφωμάτων, όπως ξεκαθάρισε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Όπως και να έχει, αύριο (10/02, 01:00) οι «βασιλιάδες» δοκιμάζονται στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ ο Ρούντι Γκέι (ίωση) αποκλείστηκε από τη σημερινή προπόνηση και Μάρκους Θόρντον (ισχίο) κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή, οπότε αμφότεροι κρίνονται αμφίβολοι, όπως ο Αλ Χάρινγκτον (γόνατο) των «πρωτευουσιάνων». Από την πλευρά τους, οι Τορόντο Ράπτορς υποδέχονται μεθαύριο (11/02, 02:00) τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ενώ ο Αμίρ Τζόνσον ομολόγησε πως δεν είναι στο 100% λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και ο Γιόνας Βαλαντσίουνας αποκόμισε μικροπρόβλημα στη βουβωνική χώρα από το χθεσινό παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Τέλος, οι Πέλικανς θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο) μεθαύριο, αλλά και αύριο (10/02, 01:00) στον αγώνα του «Barclays Center» των Νετς, που δεν έχουν τον Μπρουκ Λόπεζ (πόδι).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved