All Star Game: Πενταπλός Λίλαρντ

All Star Game: Πενταπλός Λίλαρντ

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ εμπλέκεται σε πέντε διαφορετικά κομμάτια του επερχόμενου τριημέρου εκδηλώσεων γύρω από το ετήσιο All Star Game.

Όπως ανακοινώθηκε, ο βασικός πλέι-μέικερ του Τέρι Στοτς θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων μαζί με τους Χάρισον Μπαρνς των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μπεν Μακ Λέμορ των Σακραμέντο Κινγκς, Τέρενς Ρος των Τορόντο Ράπτορς, Πολ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς και Τζον Ουόλ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Συμπεριλήφθηκε και στη λίστα παικτών για τον διαγωνισμό δεξιοτήτων μαζί με τους Γιάννη Αντετοκούμπο των Μιλγουόκι Μπακς, Ντε Μαρ Ντε Ροζάν των Ράπτορς, Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς των Φιλαδέλφεια 76ερς, Βίκτορ Ολαντίπο των Ορλάντο Μάτζικ, Τρέι Μπερκ των Γιούτα Τζαζ, Ρέτζι Τζάκσον των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Γκόραν Ντράγκιτς των Φίνιξ Σανς, ενώ θα δοκιμάσει την τύχη του και στον διαγωνισμό τριπόντων μαζί με τους Κάιρι Έρβινγκ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Μπράντλι Μπιλ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Τζο Τζόνσον των Μπρούκλιν Νετς, Άαρον Αφλάλο των Μάτζικ, Στέφεν Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μάρκο Μπελινέλι των Σαν Αντόνιο Σπερς και Κέβιν Λοβ των Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Σημειώνουμε πως σε όλους τους παραπάνω διαγωνισμούς θα υπάρξει βαθμολόγηση μεταξύ εκπρόσωπων της Ανατολής και της Δύσης, όπως συνέβη και πέρσι, ενώ το αντίστοιχο ισχύει για το Shooting Stars, στο οποίο σουτάρουν κατά σειρά από διάφορες αποστάσεις ένας NBAer, μία WBNAer και ένας παλαίμαχος. Φέτος, ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ των Νιου Γιορκ Νικς θα έχει τον πατέρα του, Τιμ Χάρνταγουεϊ, και την Έλαν Ντελ Ντον των Σικάγο Σκάι στο πλευρό του, ενώ στην άλλη ομάδα της Ανατολής ο Κρις Μπος των Μαϊάμι Χιτ θα έχει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντομινίκ Ουίλκινς, και τη Σβιν Κας των Σκάι. Στα της Δύσης, ο Κέβιν Ντουράντ των Θάντερ θα συμμαχήσει με τον Καρλ Μαλόουν και την Σκάιλαρ Ντίγκινς των Τούλσα Σοκ, ενώ ο Κάρι των «πολεμιστών» με τον πατέρα του, Ντελ Κάρι, και την Μπέκι Χάμον των Σαν Αντόνιο Σιλβερ Σταρς.

Από την πλευρά του, ο Λίλαρντ θα συμπληρώσει πεντάδα με το… κανονικό All Star Game, ενώ οι υποχρεώσεις του ξεκινούν από το Rising Stars Challenge, στο οποίο επιλέχθηκε από τον Γκραντ Χιλ μαζί με τον Αντετοκούμπο, τον Μπιλ των Ουίζαρντς, τον Αντρέ Ντράμοντ των Ντιτρόιτ Πίστονς, τον Μπαρνς των Ουόριορς, τον Τέρενς Τζόουνς των Χιούστον Ρόκετς, τον Γιόνας Βαλαντσίουνας των Ράπτορς, τον Ντίον Ουέιτερς των Καβαλίερς και τον Πέρο Άντιτς των Ατλάντα Χοκς. Στην ομάδα του Κρις Ουέμπερ εντάχθηκαν οι Άντονι Ντέιβις των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Κάρτερ-Ουίλιαμς των «Σίξερς», Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ των Νικς, Τρέι Μπερκ των Γιούτα Τζαζ, Τζάρεντ Σάλιντζερ των Μπόστον Σέλτικς, Μέισον Πλαμλί των Μπρούκλιν Νετς, Ολαντίπο των Μάτζικ, Στίβεν Άνταμς των Θάντερ και Κέλι Όλινικ των Σέλτικς.

Τα αντίστοιχα ρόστερ του D-League All Star Game γνωστοποιήθηκαν πρόσφατα, ενώ το NBA πρόσθεσε πως ο Φαρέλ Ουίλιαμς δεσπόζει στο καλλιτεχνικό κομμάτι του τριημέρου. Τέλος, στο περιθώριο των παραπάνω ανακοινώσεων, οι διοργανωτές των Πέλικανς γνωστοποίησαν πως η έδρα τους ονομάζεται πλέον «Smoothie King Arena» κατόπιν σχετικής δεκαετής χορηγίας, οπότε το «New Orleans Arena» πέρασε στην ιστορία, λίγες ημέρες πριν τη φιλοξενία του 63ου All Star Game.

Παρακάτω το πρόγραμμα του All Star Game του 2014:
15/02, 02.00: Celebrity All Star Game
15/02, 04.00: Rising Stars Challenge
15/02, 22.00: D-League All Star Game
16/02, 03.30: Shooting Stars, Διαγωνισμός δεξιοτήτων, Διαγωνισμός τριπόντων και διαγωνισμός καρφωμάτων
17/02, 03.00: All Star Game

Και όλοι οι συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς:
Καρφώματα
ΑΝΑΤΟΛΗ: Τέρενς Ρος, Πολ Τζορτζ και Τζον Ουόλ.
ΔΥΣΗ: Ντάμιαν Λίλαρντ, Χάρισον Μπαρνς και Μπεν Μακ Λέμορ.

Τρίποντα
ΑΝΑΤΟΛΗ: Κάιρι Έρβινγκ, Μπράντλι Μπιλ, Τζο Τζόσον και Άαρον Αφλάλο.
ΔΥΣΗ: Στέφεν Κάρι, Μάρκο Μπελινέλι, Κέβιν Λοβ και Ντάμιαν Λίλαρντ.

Δεξιότητες
ΑΝΑΤΟΛΗ: Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς, Βίκτορ Ολαντίπο, Ντε Μαρ Ντε Ροζάν και Γιάννης Αντετοκούμπο.
ΔΥΣΗ: Ντάμιαν Λίλαρντ, Τρέι Μπερκ, Ρέτζι Τζάκσον και Γκόραν Ντράγκιτς.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved