Κλίβελαντ Καβαλίερς: Κλάπηκε η φανέλα του Όστιν Καρ!

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Κλάπηκε η φανέλα του Όστιν Καρ!

Κατά τη διάρκεια πρόσφατου τηλεοπτικού σόου του WWE έκανε… φτερά η φανέλα του #34 του Όστιν Καρ, η οποία είναι μία από τις έξι που έχουν αποσύρει οι «Καβς».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ήττας από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς δημοσιογράφοι παρατήρησαν πως έλειπε η φανέλα από την οροφή του «Quicken Loans Arena», ενώ στη συνέχεια άλλοι εκπρόσωποι των Μέσων του Οχάιο ισχυρίστηκαν πως το #34 του «Mr. Cavalier» ήταν στη θέση του κατά τη διάρκεια του Raw SuperShow της Δευτέρας, οπότε η κλοπή σημειώθηκε στο ίδιο το σόου του κορυφαίου promotion pro-wrestling ή ανάμεσα στο Raw και τον αγώνα με τους «πελεκάνους». Αύριο (31/01, 03:00), πάντως, οι Καβαλίερς δοκιμάζονται στο «Madison Square Garden» των Νιου Γιορκ Νικς, ενώ στο πρόγραμμα ακολουθούν δύο ακόμα εκτός έδρας ματς, πριν επιστρέψουν στο Κλίβλαντ, οπότε υπάρχει χρόνος για τα αρμόδια στελέχη των «Καβς», ώστε να… βρουν τη φανέλα.

Στα των τραυματιών, ο Κάρικ Φέλιξ (γόνατο), ο οποίος ούτως ή άλλως ήταν εκτός του rotation του Μάικ Μπράουν, δεν υπολογίζεται, αλλά ο Άντερσον Βαρεχάο (γόνατο) κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στη σημερινή προπόνηση (29/01) και ταξίδεψε με την αποστολή, οπότε κρίνεται αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι. Μέσα σε όλα, ο Μπράουν και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν τρόπο, ώστε να συνεχίσει ο Άντονι Μπένετ ανοδικά έπειτα από τους χθεσινούς 15 πόντους του, οι οποίοι σημειώθηκαν εν τη απουσία του Βραζιλιάνου φόργουορντ/σέντερ, οπότε το rotation ίσως προσαρμοστεί σε βάρος του Βαρεχάο. Ακόμα, ο GM, Κρις Γκραντ, δεν είχε διάθεση για δικαιολογίες, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη φετινή πορεία των Καβαλίερς, αφού τόνισε πως ευθύνες έχουν όλοι, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, αλλά στάθηκε στην έλλειψη προσπάθειας από την πλευρά των μελών του ρόστερ.

Στα των Νεοϋορκέζων, ο Ιμάν Σουμπέρτ αναμένεται να χάσει μερικά ματς εξαιτίας πρόσφατου τραυματισμού στον ώμο, αν και το πρόβλημα δεν κρίθηκε σοβαρό, αλλά ο Αμάρε Στουντεμάιρ (αστράγαλος) δείχνει έτοιμος για επιστροφή στον αυριανό αγώνα, στον οποίο θα δώσει το παρών και ο Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος), παρά χθεσινό μικροτραυματισμό στη δική του επιστροφή. Αμφότεροι, άλλωστε, δήλωσαν σήμερα πως νιώθουν καλά, ενώ λογικά θα είναι διαθέσιμος και ο Μπένο Ούντριχ (ίωση) έπειτα από τον χθεσινό αποκλεισμό του. Τέλος, οι Τουρ Μάρι, Τζέρεμι Τάιλερ και Κόουλ Όλντριχ υποβιβάστηκαν στους Έρι Μπέιχοκς της D-League, αλλά θα επιστρέψουν στο βασικό ρόστερ πριν το ματς με τους «Καβς», ενώ ο Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) είναι δεδομένα εκτός.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Καβαλίερς:
Γκαρντ
Κάιρι Έρβινγκ
Ντίον Ουέιτερς
Τζάρετ Τζακ
Σι Τζέι Μάιλς
Μάθιου Ντελαβέντοβα
Κάρικ Φέλιξ

Φόργουορντ
Λουόλ Ντενγκ
Τριστάν Τόμπσον
Ερλ Κλαρκ
Αλόνζο Γκι
Άντονι Μπένετ
Σεργκέι Καράσεφ

Σέντερ
Άντερσον Βαρεχάο
Τάιλερ Ζέλερ
Χένρι Σιμς

Και το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τουρ Μάρι (D-League)
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Αμάρε Στουντεμάιρ
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν
Τζέρεμι Τάιλερ (D-League)

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ (D-League)

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved