Μαϊάμι Χιτ: Επέκταση του NBA θέλει ο Λεμπρόν

Μαϊάμι Χιτ: Επέκταση του NBA θέλει ο Λεμπρόν

Την 1η Φεβρουαρίου, ο Άνταμ Σίλβερ θα αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Στερν στη θέση του κομισάριου του NBA και ο Λεμπρόν Τζέιμς των Μαϊάμι Χιτ θα θελήσει να μιλήσει μαζί του.

«Ελπίζω πως θα μπορέσω να μοιραστώ τις ιδέες μου με τον νέο κομισάριο. Δεν θα προτείνω σημαντικές αλλαγές, αλλά διάφορους τρόπους βελτίωσης της λίγκας και του αθλήματος. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λατρεύουν το μπάσκετ, αλλά δεν μπορούν να δουν NBA, οπότε ελπίζουμε πως θα επεκτείνουμε τη λίγκα. Έχω γνωρίσει τον Σίλβερ ως αναπληρωματικό κομισάριο και γνωρίζω πως μπορεί εύκολα κάποιος να του μιλήσει» δήλωσε ο 4-φορές MVP πριν το αποψινό ματς (30/01, 02:00) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «AmericanAirlines Arena», στο οποίο θα συναντήσει τον φορμαρισμένο Κέβιν Ντουράντ. Μέσω του ESPN, μάλιστα, πρόσθεσε πως δεν έχει πρόβλημα με τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του στο φετινό πρωτάθλημα τονίζοντας πως το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ευθύνη του Έρικ Σποέλστρα.

Όπως και να έχει, διαπιστώνεται πως οι πρωταθλητές NBA είναι στη θέση της ομάδας, η οποία θέλει και πρέπει να αποδείξει την αξία της απόψε, κάτι που δε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Στο μεταξύ, η συμμετοχή του Ντουέιν Ουέιντ (γόνατο) κρίθηκε την ύστατη ώρα, αλλά εν τέλει αποφασίστηκε επιστροφή του «Φλας» στο αρχικό σχήμα, όπως αναμενόταν. Από την άλλη, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (γόνατο) θα χάσει ένα ακόμα παιχνίδι, αλλά αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Σκοτ Μπρουκς από τις αρχές του επόμενου μήνα. Τέλος αναφέρουμε πως ο προπονητής των Θάντερ θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Δύσης στο All Star Game της 16ης Φεβρουαρίου, καθώς οι «βροντές» εξασφάλισαν την πρωτιά στην περιφέρειά τους μέχρι το πέρας των αγώνων της 2ας Φεβρουαρίου.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Χιτ:
Γκαρντ
Ντουέιν Ουέιντ
Μάριο Τσάλμερς
Ρέι Άλεν
Νόρις Κόουλ
Τόνεϊ Ντάγκλας
Ρότζερ Μέισον Τζούνιορ

Φόργουορντ
Λεμπρόν Τζέιμς
Κρις Μπος
Σέιν Μπατίερ
Ουντόνις Χάσλεμ
Ρασάρντ Λιούις
Μάικλ Μπίσλι
Τζέιμς Τζόουνς

Σέντερ
Κρις Άντερσεν
Γκρεγκ Όντεν

Και το τωρινό ρόστερ των Θάντερ:
Γκαρντ
Ράσελ Ουέστμπρουκ (Τραυματίας)
Τάμπο Σεφολόσα
Ρέτζι Τζάκσον
Ντέρεκ Φίσερ
Τζέρεμι Λαμπ
Αντρέ Ρόμπερσον (D-League)

Φόργουορντ
Κέβιν Ντουράντ
Σερζ Ιμπάκα
Νικ Κόλισον
Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ

Σέντερ
Κέντρικ Πέρκινς
Χασίμ Θαμπίτ
Στίβεν Άνταμς

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved