Ιντιάνα Πέισερς: Οικογενειακή… ελπίδα για Στέφενσον

Ιντιάνα Πέισερς: Οικογενειακή… ελπίδα για Στέφενσον

Οι συγγενείς του Λανς Στέφενσον των Ιντιάνα Πέισερς δεν θέλουν να φύγουν από την Ιντιανάπολις και άλλες εξελίξεις από τον «μαγικό» κόσμο του NBA.

O φορμαρισμένος 23χρονος γκαρντ θα γίνει τουλάχιστον restricted free agent το καλοκαίρι, αλλά οι γονείς και άλλοι συγγενείς του θεωρούν πως ο πρόεδρος των Πέισερς, Λάρι Μπερντ, θα τον «δέσει» με πολυετές συμβόλαιο το καλοκαίρι, παρά τη γνωστή πίεση του salary cap και το πιθανό νέο συμβόλαιο του Ντάνι Γκρέιντζερ. Αύριο (31/01, 02:00) η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ υποδέχεται στο «Bankers Life Fieldhouse» τους Φίνιξ Σανς, που θα στερηθούν των υπηρεσιών των Έρικ Μπλέντσο (γόνατο) και Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) απόψε (30/01, 03:00) κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «BMO Harris Bradley Center» και αύριο με τους Πέισερς, αλλά οι πρωτοπόροι της Ανατολής δεν αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα. Την 1η Ιουλίου, πάντως, θα γίνει free agent και ο Γκρεγκ Μονρό, τον οποίο δε θέλουν να παραχωρήσουν μέσω ανταλλαγής οι Ντιτρόιτ Πίστονς, καθώς το ESPN αποκάλυψε πως τα «πιστόνια» ξεκαθάρισαν στις ενδιαφερόμενες ομάδες πως ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ θα ολοκληρώσει το 2013-14 στη «Motor City».

Στο μεταξύ γνωστοποιήθηκε πως ο Αντρέ Ντράμοντ των Πίστονς υπέστη μικροτραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο στο χθεσινό παιχνίδι του συλλόγου του Ντιτρόιτ, αλλά θα έπαιζε σήμερα με τους Ατλάντα Χοκς, αν δε σημειωνόταν αναβολή της αναμέτρησης λόγω κακοκαιρίας, ενώ ο Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) θα έμενε έξω. Στα των «γερακιών», οι Πέρο Άντιτς (αστράγαλος), Αλ Χόρφορντ (ώμος) και Τζον Τζένκινς (μέση) δεν θα ήταν έτοιμοι, αλλά ο Τζεφ Τιγκ (αστράγαλος) ίσως εκμεταλλευτεί τα διαμορφωμένα δεδομένα και επιστρέψει στη δράση από το μεθαυριανό παιχνίδι (01/02, 02:30) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Wells Fargo Center». Επιστρέφοντας σε μεταγραφικά θέματα, ο Άντριου Μπάινουμ απαιτεί ακόμα συμβόλαιο μεγαλύτερο από τις κατώτατες δυνατές αποδοχές, αν και είναι unrestricted free agent για τρεις εβδομάδες, ενώ οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Λουκ Μπάμπιτ από τη ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Από την πλευρά του, ο Άντονι Ντέιβις θα παίξει κανονικά στο σημερινό ματς (30/01, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center» παρά χθεσινό μικροτραυματισμό σε δάκτυλο αριστερού χεριού, αλλά οι Τζρου Χολιντέι (πόδι) και Ράιαν Άντερσον (λαιμός) δεν υπολογίζονται από τον Μόντι Ουίλιαμς, όπως και Τζέισον Σμιθ, στον οποίο έγινε σήμερα προγραμματισμένη εγχείρηση στο δεξί γόνατο. Από την άλλη, ο Ρικ Έιντελμαν θα στερηθεί των υπηρεσιών του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς.

Οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχονται απόψε (30/01, 02:30) τους 76ερς στο «TD Garden» χωρίς τον Ραζόν Ρόντο (γόνατο), ο οποίος δεν θα παίξει σε δεύτερο ματς εντός 24 ωρών για πρώτη φορά ύστερα από την πολύμηνη αποχή του, αλλά ισχυρίστηκε πως θα ήθελε να παραμείνει στους «κέλτες» για ολόκληρη την καριέρα του. Θυμίζουμε πως ο Μπραντ Στίβενς δε θα έχει τους Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια), ενώ από τους «Σίξερς» θα απουσιάσουν οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Άρνετ Μάλτρι (αστράγαλος), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού). Επίσης, ο κόουτς των 76ερς, Μπρετ Μπράουν, ομολόγησε πως το rotation θα ήταν διαφορετικό, αν το 2013-14 δεν ήταν μεταβατική σεζόν για την ομάδα του, ενώ ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς παραδέχθηκε πως απαιτούνται προσαρμογές στο σουτ του έπειτα από 33.0% στις προσπάθειες εντός παιδιάς στα τελευταία επτά παιχνίδια. Στα των «ελαφιών» του Αντετοκούμπο, ο Λάρι Σάντερς (ίωση) θα γυρίσει στα παρκέ, αλλά ο Ο Τζέι Μέιο (ίωση) θα μείνει εκ νέου στο περιθώριο μαζί με τον Κάρλος Ντελφίνο (πόδι), Έκπε Γιούντο (αστράγαλος) και Ζάζα Πατσούλια (πόδι), ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό ύστερα από την πλήρη παρουσία στη χθεσινή προπόνηση του Λάρι Ντρου.

Αντίθετα, ο Νίκολα Βούτσεβιτς (διάσειση) αναμένεται να επιστρέψει στο αποψινό ματς (30/01, 02:00) των Ορλάντο Μάτζικ στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς, αλλά λογικά ο Ρόνι Πράις (πόδι) θα χάσει ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ για τους «πτερόσαυρους» η τύχη του Τάιλερ Χάνσμπροου (αστράγαλος) θα κριθεί την ύστατη ώρα και ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (αστράγαλος) αποκλείστηκε, τη στιγμή που ο Λάντρι Φιλντς (καρπός) είναι δεδομένα εκτός. Την ύστατη ώρα θα κριθεί η συμμετοχή του Τάι Λόουσον (ώμος) στον σημερινό αγώνα (30/01, 04:00) με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Pepsi Center», αν και έχασε τη χθεσινή προπόνηση του Μπράιαν Σο, αλλά ο Ντάρελ Άρθουρ (ισχίο/βουβωνική χώρα) θα επιστρέψει απόψε σε αντίθεση με τους μόνιμα αποκλεισμένους Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), ενώ οι «αγριόγατες» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Κέμπα Ουόλκερ (αστράγαλος), Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας), Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) και Μπεν Γκόρντον (ίωση). Ακόμα, ο Στιβ Νας (μέση) ξεκαθάρισε πως δεν θα προλάβει το ματς της Παρασκευής (01/02, 05:30) με τους Μπόμπκατς στο «Staples Center», από το οποίο θα απουσιάσουν επίσης Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Στιβ Μπλέικ (αγκώνας), Τζόρνταν Φάρμαρ (οπίσθιος μηριαίος) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο), ενώ ο Αντρέι Κιριλένκο αποκλείστηκε από τη σημερινή προπόνηση του Τζέισον Κιντ λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα, αλλά θα λογικά θα παίξει στο μεθαυριανό ματς (01/02, 03:00) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Barclays Center» σε αντίθεση με τον Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) και τον Ράσελ Ουέστμπρουκ των «βροντών».

Απουσία από τη σημερινή προπόνηση των Γιούτα Τζαζ κατέγραψε ο Ντέρικ Φέιβορς εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξιό ισχίο, άρα είναι αμφίβολος για τον μεθαυριανό αγώνα (01/02, 05:30) στο «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς που αύριο (31/01, 05:30) υποδέχονται τους Λος Άντζελες Κλίπερς έχοντας τους Ζερμέιν Ο’ Νιλ (καρπός), Φέστους Εζέλι (γόνατο) και Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος) στον κατάλογο τραυματιών. Τέλος, ο Ρόμπιν Λόπεζ ανέλαβε τις ευθύνες του για τη χθεσινή ήττα από τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη, ενώ πρόσθεσε πως συνολικά ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση των εκπρόσωπων του Όρεγκον, που θα συνεχίσουν τη regular season υποδεχόμενοι (02/01, 05:00) τους Ράπτορς στο «Moda Center».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved