Νιου Γιορκ Νικς: Τελικά «σκοτώθηκε» ο Μπαρνιάνι

Νιου Γιορκ Νικς: Τελικά «σκοτώθηκε» ο Μπαρνιάνι

Η τραγελαφική προσπάθεια του Αντρέα Μπαρνιάνι για κάρφωμα προκάλεσε ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα για τους Νιου Γιορκ Νικς.

Έπειτα από ακτινογραφίες διαπιστώθηκε ρήξη συνδέσμων στον αριστερό αγκώνα. Αρχικά παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον ώμο, ενώ σε πρώτο βαθμό τα ιατρικά τεστ προγραμματίστηκαν λόγω πόνου στον αριστερό καρπό, αλλά ο τραυματισμός αφορά τελικά τον αγκώνα. Μάλιστα, ο Μπαρνιάνι αποκλείστηκε επ’ αόριστον, οπότε σίγουρα δεν υπολογίζεται για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Μάικ Ουόντσον αρχής γενομένης από το αυριανό (25/01, 02:30) με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Madison Square Garden». Από την πλευρά του, ο Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) επιβεβαίωσε σήμερα (23/01) πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για επιστροφή, ενώ στα πιτς είναι και ο Αμάρε Στουντεμάιρ (αστράγαλος), άρα ο Πάμπλο Πριτζιόνι θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα, ώστε να μεταφερθεί ο Καρμέλο Άντονι στη θέση «4» της βασικής πεντάδας αντί του Μπαρνιάνι! Επίσης, ο Τζέρεμι Τάιλερ θα αναλάβει ακόμα σημαντικότερο ρόλο στο rotation του Ουόντσον.

Ούτε ο Μέτα Ουόρλντ Πις (γόνατο) υπολογίζεται για το παιχνίδι με τις «αγριόγατες», ενώ ο Ρέιμοντ Φέλτον έκανε λόγο για ενοχλήσεις στη μέση ύστερα από τη χθεσινή ήττα των Νικς από τους Φιλαδέλφεια 76ερς, αλλά δε φαίνεται πως κινδυνεύει με αποκλεισμό. Μέσα σε όλα, ο Μπένο Ούντριχ διέψευσε πρόσφατα ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων περί απαίτησης για άμεση ανταλλαγή δηλώνοντας πως η παραμονή στους εκπρόσωπους του «Μεγάλου Μήλου» αποτελεί προτεραιότητά του, ενώ ο «Μέλο» συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή 28 παικτών των Η.Π.Α., αν και δε θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, αφού ουδέποτε απέκλεισε το ενδεχόμενο παρουσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

Στα των Μπόμπκατς, ο Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και ο Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) είναι στο περιθώριο μαζί με τον Κέμπα Ουόλκερ (αστράγαλος), ο οποίος έχει σημειώσει μεν πρόοδο, αλλά δεν αναμένεται να επιστρέψει εντός της επόμενης εβδομάδες, οπότε ο Ραμόν Σέσιονς και ο πρώην πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, Τζανίρο Πάργκο, θα συνεχίσουν καλύπτοντας τη θέση «1» για την ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν. Τέλος, ο Αλ Τζέφερσον δήλωσε πως νιώθει πλέον υγιής ύστερα από πολλαπλούς τραυματισμούς στον αστράγαλο, αν και πριν λίγες ημέρες υποστήριξε πως θα χρειαστεί σχετική εγχείρηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τουρ Μάρι
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Αμάρε Στουντεμάιρ
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν
Τζέρεμι Τάιλερ

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ

Και το τωρινό ρόστερ των Μπόμπκατς:
Γκαρντ
Κέμπα Ουόλκερ
Τζέραλντ Χέντερσον
Ρέιμον Σέσιονς
Τζανίρο Πάργκο
Μπεν Γκόρντον

Φόργουορντ
Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ
Τζεφ Τέιλορ
Τζος Μακ Ρόμπερτς
Άντονι Τόλιβερ
Μπίσμακ Μπιγιόμπο
Τζεφ Άντριεν
Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς

Σέντερ
Αλ Τζέφερσον
Κόντι Ζέλερ
Μπρένταν Χέιγουντ

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved