Νιου Γιορκ Νικς: Πάλι απόηχος με… κλάμα

Νιου Γιορκ Νικς: Πάλι απόηχος με… κλάμα

Τέσσερις συνεχόμενες «δύσκολες» ήττες επανέφεραν «βαρύ» κλίμα στις τάξεις των Νιου Γιορκ Νικς, το οποίο περιγράφει ο Καρμέλο Άντονι, μεταξύ άλλων.

Το αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τους Μπρούκλιν Νετς σίγουρα προκάλεσε μεγαλύτερο «πόνο», αλλά ο «Μέλο» δε στάθηκε στο τοπικιστικό χαρακτήρα της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως οι έτεροι Νεοϋορκέζοι εκμεταλλεύτηκαν την ανυπαρξία άμυνας των Νικς και άφησε να εννοηθεί πως το τεχνικό επιτελείο του Μάικ Ουόντσον δεν έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες στους παίκτες. Μάλιστα άφησε αιχμές σε βάρος των κόουτς για δεύτερη φορά εντός λίγων ημερών, κάτι που έπραξε και ο Τάισον Τσάντλερ. Προφανώς, λοιπόν, φανερώνεται αργά και σταθερά δυσαρέσκεια των μελών του δυναμικού προς τον 55χρονο τεχνικό και τους συνεργάτες του. Όπως και να έχει, αύριο (23/01, 02:30) υπάρχει παιχνίδι με τους αδύναμους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Madison Square Garden», το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως «παυσίπονο» ή ως… αφορμή απόλυσης του Ουόντσον, σενάριο που σίγουρα θα επανέλθει στο προσκήνιο σε περίπτωση πέμπτης συνεχόμενης ήττας.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, προέκυψε φημολογία για ανταλλαγή του Άντονι, πριν τη σχετική προθεσμία της 22ης Φεβρουαρίου! Στα των τραυματιών, οι Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Αμάρε Στουντεμάιρ (αστράγαλος) δεν υπολογίζονται, ενώ ο Μέτα Ουόρλντ Πις (γόνατο) εξέφρασε ελπίδα για επιστροφή στη δράση εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Από την άλλη, ο Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού) και ο Άρνετ Μάλτρι (αστράγαλος) κρίνονται αμφίβολοι, ενώ ο Τόνι Ρότεν (αστράγαλος) ξεκαθάρισε από χθες πως δεν σκοπεύει να επισπεύσει την επιστροφή του, οπότε λογικά θα μείνει στο περιθώριο μαζί με τους Νέρλενς Νόελ (γόνατο) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο). Την ίδια ώρα δημιουργείται πρόβλημα στη θέση «1», το οποίο επιδεινώνεται με την κόπωση του Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς, αφού ο 22χρονος πλέι-μέικερ δήλωσε πως προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί στα 48λεπτα του NBA.

Μοιραία, ο Μπρετ Μπράουν θα κληθεί να χρησιμοποιήσει τον Έβαν Τέρνερ και στη θέση «1» σε περιοδικά διαστήματα των επόμενων αγώνων, όπως παραδέχθηκε σήμερα. Επίσης, ο κόουτς των «Σίξερς» ομολόγησε πως ο Ντεγουέιν Ντέντμον τον έχει εντυπωσιάσει ως αναπληρωματική λύση πίσω από τον Σπένσερ Χάους, οπότε ο 24χρονος σέντερ λογικά θα αποσπάσει δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο και λογικά θα παραμείνει στο ρόστερ του συλλόγου της Φιλαδέλφειας μέχρι το πέρας του 2013-14.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τουρ Μάρι
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Αμάρε Στουντεμάιρ
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν
Τζέρεμι Τάιλερ

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ

Και το τωρινό ρόστερ των 76ερς:
Γκαρντ
Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς
Έβαν Τέρνερ
Τόνι Ρότεν
Τζέιμς Άντερσον
Τζέισον Ρίτσαρντσον
Έλιοτ Ουίλιαμς
Λορένζο Μπράουν

Φόργουορντ
Θάντεους Γιανγκ
Λαβόι Άλεν
Άρνετ Μάλτρι
Χόλις Τόμπσον
Μπράντον Ντέιβις

Σέντερ
Νέρλενς Νόελ
Σπένσερ Χάους
Ντεγουέιν Ντέντμον

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ONSPORTS TV

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved