Ντάλας Μάβερικς: Δεν θέλουν Μπάινουμ

Ντάλας Μάβερικς: Δεν θέλουν Μπάινουμ

Χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο, ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες περί απόκτησης του Άντριου Μπάινουμ.

Ανέφερε πως οι «Μαβς» δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι καλύτερο από συμβόλαιο με τις ελάχιστες αποδοχές, προσφορά που δεν αναμένεται να καλύψει τις απαιτήσεις του 26χρονου σέντερ, όσο πιστεύει πως αξίζει περισσότερα χρήματα. Πέρα από τους Τεξανούς, το γενικότερο κλίμα στον «μαγικό» κόσμο είναι κατά του Μπάινουμ, καθώς οι σύλλογοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να «δεσμεύσουν» πολύτιμο χώρο στο salary cap για τις ανάγκες παίκτη, ο οποίος είναι σχεδόν… παλαίμαχος τα δύο τελευταία χρόνια λόγω προβλημάτων στο γόνατο και απροθυμίας για προσπάθεια εντός παρκέ.

Από την πλευρά του, ο Σέιν Λάρκιν δήλωσε πως ο προχθεσινός τραυματισμός στον αστράγαλο δεν είναι σοβαρός, αλλά οδεύει προς αποκλεισμό από τον σημερινό αγώνα (14/01,03:30) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «American Airlines Center». Θυμίζουμε πως ο rookie πλέι-μέικερ υπέστη ήπια υποτροπή στον χειρουργημένο αστράγαλο κατά τη διάρκεια του ματς με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, στο οποίο αδικήθηκαν οι εκπρόσωποι της Νέας Ορλεάνης, επειδή ο Μόντα Έλις έκανε φάουλ στον Όστιν Ρίβερς σε σουτ τριών πόντων της ύστατης ώρας, όπως αναγνώρισε μεταγενέστερα το NBA μέσω χθεσινής (12/01) δήλωσης του Ροντ Θορν. Πάντως, ο γιος του Έλις φρόντισε για νίκη σε διαγωνισμού χορού στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τους «πελεκάνους», όπως μαρτυρά σχετικό βίντεο!

Επιστρέφοντας στο αποψινό ματς με τους Μάτζικ, ο Σον Μάριον (πλευρά, ώμος) αποκλείστηκε από τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, αν και φανέρωσε πρόοδο συμμετέχοντας στο πρωινό ζέσταμα του Ρικ Καρλάιλ, άρα θα μείνει στα πιτς μαζί με τον Ντέβιν Χάρις (δάκτυλο ποδιού), ο οποίος αναμένεται να γυρίσει σε περίπου δύο εβδομάδες. Αντίθετα, ο Ουέιν Έλινγκτον θα επιστρέψει από σήμερα ύστερα από απουσία δύο αγώνων εξαιτίας ίωσης, ενώ η θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς στην D-League, Τέξας Λέτζεντς, θα αποκτήσει τον Πι Τζέι Χέρστον, ο οποίος εκδιώχθηκε από το Νορθ Καρολάινα και αποφάσισε να ξεκινήσει επαγγελματική καριέρα από το NBDL.

Στα του συλλόγου της Φλόριντα, ο Τόμπιας Χάρις παραδέχθηκε πως αντιμετωπίζει ακόμα ενοχλήσεις στον ταλαιπωρημένο αστράγαλο, αν και στα τελευταία παιχνίδια φανερώνει πτυχές του ταλέντου του, ενώ ο Άαρον Αφλάλο (πόδι) αποκλείστηκε από το πρωινό ζέσταμα του Ζακ Βον και από τον αποψινό αγώνα με τους «Μαβς», αλλά θα προσπαθήσει να προπονηθεί αύριο, ώστε να είναι έτοιμος για το μεθαυριανό παιχνίδι (16/01, 02:00) με τους Σικάγο Μπουλς στο «Amway Center». Στο περιθώριο θα μείνει και ο Νίκολα Βούτσεβιτς (διάσειση), για τον οποίο δεν έχει καθοριστεί ακόμα χρονοδιάγραμμα επιστροφής.

Σε αντίθεση με τους παραπάνω, ο Τζαμίρ Νέλσον (δάκτυλο χεριού) και ο Μο Χάρκλες (γόνατο) είναι διαθέσιμοι από σήμερα, αν και κληρονόμησαν τραυματισμό στο πρόσφατο ματς με τους Ντένβερ Νάγκετς. Αμφότεροι «έβγαλαν» το πρωινό ζέσταμα χωρίς ενοχλήσεις και στη συνέχεια δηλώθηκαν ετοιμοπόλεμοι από τους Μάτζικ.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μάβερικς:
Γκαρντ
Χοσέ Καλντερόν
Μόντα Έλις
Βινς Κάρτερ
Ουέιν Έλινγκτον
Ντέβιν Χάρις (Τραυματίας)
Γκαλ Μέκελ
Σέιν Λάρκιν (Τραυματίας)
Ρίκι Λέντο

Φόργουορντ
Ντιρκ Νοβίτσκι
Ντε Χουάν Μπλερ
Σον Μάριον (Τραυματίας)
Τζέι Κρόντερ
Μπράνταν Ράιτ

Σέντερ
Σάμουελ Ντάλεμπερτ
Μπέρναρντ Τζέιμς

Και το τωρινό ρόστερ των Μάτζικ:
Γκαρντ
Βίκτορ Ολαντίπο
Άαρον Αφλάλο (Τραυματίας)
Τζαμίρ Νέλσον
Ετουάν Μουρ
Ρόνι Πράις
Ντόρον Λαμπ

Φόργουορντ
Τόμπιας Χάρις
Γκλεν Ντέιβις
Άντριου Νίκολσον
Κάιλ Ο’ Κιν
Μο Χάρκλες
Τζέισον Μάξιελ

Σέντερ
Νίκολα Βούτσεβιτς (Τραυματίας)

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved