Λος Άντζελες Λέικερς: «Ονειρεύεται» ανταλλαγή ο Γκασόλ

Λος Άντζελες Λέικερς: «Ονειρεύεται» ανταλλαγή ο Γκασόλ

Βλέποντας ταινία στον κινηματογράφο, ο Πάου Γκασόλ διάβασε το Twitter του και ενημερώθηκε πως ανταλλάχθηκε από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Όπως ανέφερε στο ESPN, παρακολουθούσε το «Lion King» το περασμένο Σάββατο (04/01), όταν έμαθε πως έχει «κλείσει» στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Στη συνέχεια, όμως, οι «Καβς» πήραν τον Λουόλ Ντενγκ από τους Σικάγο Μπουλς και «ξεφορτώθηκαν» τον Άντριου Μπάινουμ, οπότε ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ παρέμεινε στους «λιμνάνθρωπους», τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όταν θα γίνει unrestricted free agent. Μάλιστα, ο Γκασόλ παραδέχθηκε πως επηρεάστηκε συναισθηματικά από τη διαφαινόμενη αλλαγή ομάδας, αλλά φρόντισε, ώστε να μη χαλάσει τη βραδιά της οικογένειάς του, με την οποία παρακολούθησε την ταινία.

Πάντως, η regular season των Λέικερς συνεχίζεται σήμερα (09/01, 03:00) στο «Toyota Center» των Χιούστον Ρόκετς, όπου αγωνίζεται πλέον ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος προετοιμάζεται για το ματς με την προηγούμενη ομάδα διατηρώντας ευχάριστη διάθεση, όπως μαρτυρούν συμπαίκτες του. Άλλωστε θα αποφύγει πάλι σύγκρουση με τον Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), ο οποίος είναι στον κατάλογο τραυματιών του Μάικ Ντ’ Αντόνι μαζί με τους Στιβ Νας (μέση), Στιβ Μπλέικ (αγκώνας), Τζόρνταν Φάρμαρ (οπίσθιος μηριαίος) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο). Από την πλευρά του, ο Νικ Γιανγκ θα παίξει παρά τραυματισμό στη μέση, που αποκαλύφθηκε χθες.

Από την άλλη θα απουσιάσουν ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι (χέρι), όπως και Ομέρ Ασίκ (γόνατο), ενώ την ύστατη ώρα περιθωριοποιήθηκε ο Τσάντλερ Πάρσονς (γόνατο, οπίσθιος μηριαίος). Σημειώνουμε πως ο 25χρονος φόργουορντ δεν πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Κέβιν Μακ Χέιλ, ο οποίος σε πρώτο βαθμό είπε πως οι πιθανότητες παρουσίας του Πάρσονς είναι στο 50%. Αντίθετα, ο Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) έδωσε το παρών στο πρωινό ζέσταμα, αλλά κρίθηκε επίσης ανέτοιμος, ενώ διέρρευσε πως οι Τεξανοί προσπαθούν να ανταλλάξουν τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας, ο οποίος υποβιβάστηκε πρόσφατα στην D-League, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων, αλλά ούτως ή άλλως είναι εκτός rotation.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας (Τραυματίας)
Κόμπι Μπράιαντ (Τραυματίας)
Στιβ Μπλέικ (Τραυματίας)
Τζόρνταν Φάρμαρ (Τραυματίας)
Τζόντι Μικς
Ζαβιέ Ανρί (Τραυματίας)
Κένταλ Μάρσαλ

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ
Σόουν Ουίλιαμς
Ράιαν Κέλι

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε

Και το τωρινό ρόστερ των Ρόκετς:
Γκαρντ
Τζέιμς Χάρντεν
Τζέρεμι Λιν
Πάτρικ Μπέβερλι (Τραυματίας)
Άαρον Μπρουκς
Φραντσίσκο Γκαρσία
Αϊσάια Κάναν

Φόργουορντ
Τσάντλερ Πάρσονς (Τραυματίας)
Ρόνι Μπρούερ
Τέρενς Τζόουνς
Όμρι Κάσπι
Γκρεγκ Σμιθ (Τραυματίας)
Ρόμπερτ Κόβινγκτον (D-League)

Σέντερ
Ντουάιτ Χάουαρντ
Ομέρ Ασίκ (Τραυματίας)
Ντονάτας Μοτιεγιούνας (D-League)

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved