Μπρούκλιν Νετς: Φθηνά τη γλίτωσε ο Πιρς

Μπρούκλιν Νετς: Φθηνά τη γλίτωσε ο Πιρς

Με πρόστιμο 15,000 δολαρίων διέφυγε ο Πολ Πιρς των Μπρούκλιν Νετς έπειτα από την αποβολή του κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Κόντεψε να σκοτώσει τον Τζορτζ Χιλ και φυσιολογικά αποβλήθηκε, ενώ ολοκλήρωσε παιχνίδι χωρίς πόντο για πρώτη φορά από το… 1999. Σήμερα (24/12), όμως, απέφυγε τα χειρότερα, καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15,000 δολαρίων, αν και αρχικά εκτιμήθηκε πως θα «φάει» τουλάχιστον μία αγωνιστική και πως θα χάσει το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι (25/12, 19:00) με τους Σικάγο Μπουλς στο «Barclays Center». Πάντως, ο τραυματισμένος Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) δεν υπολογίζεται από τον Τζέισον Κιντ για το αυριανό παιχνίδι, ενώ η συμμετοχή του Αντρέι Κιριλένκο (μέση) θα κριθεί την ύστατη ώρα.

Στο μεταξύ, ο προπονητής των Νεοϋορκέζων έκανε «αιχμηρές» δηλώσεις έπειτα από τη χθεσινή ήττα από τους Πέισερς «Νομίζω πως σύντομα θα αποδεχόμαστε τις ήττες με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Θεωρώ πως είμαστε άνετοι με τα αρνητικά αποτελέσματα και πως τα παρατάμε, όταν έρχονται οι δυσκολίες σε κάθε παιχνίδι». Ο Κέβιν Γκαρνέτ, όμως, εξέφρασε σχετική διαφωνία: «Νομίζω πως δεν έχουμε ταυτότητα ως ομάδα και πως δεν έχουμε εξοικειωθεί με τις ήττες», ενώ ο Ντερόν Ουίλιαμς ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο, παρά την πρόωρη αποχώρηση από το χθεσινό ματς.

Από την άλλη, οι εκπρόσωποι της «πόλης των ανέμων» στερούνται δεδομένα των υπηρεσιών των Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), αλλά οι Λουόλ Ντενγκ (αχίλλειος τένοντας), Τζίμι Μπάτλερ (αστράγαλος) και Κερκ Χάινριχ (μέση) διατηρούν λιγότερες ή περισσότερες ελπίδες παρουσίας στο αυριανό παιχνίδι. Ο μεν, πάντως, παρέμεινε και σήμερα (24/12) εκτός της προπόνησης του Τομ Θίμποντο, στην οποία έδωσαν το παρών οι Χάινριχ και Μπάτλερ, οπότε λογικά θα παίξουν αύριο. Μάλιστα, ο τεχνικός των Μπουλς ξεχώρισε τους δύο τελευταίους, καθώς προπονήθηκαν κατά 100% και τη Δευτέρα, ενώ πρόσθεσε πως ο rookie Τόνι Σνελ έκανε το καλύτερο επαγγελματικό παιχνίδι του το περασμένο Σάββατο, όταν ευστόχησε σε πέντε τρίποντα.

Τέλος, ο Ταζ Γκίμπσον επιπλήχθηκε με παρατήρηση από το NBA λόγω προσπάθειας για εκμαίευση φάουλ (σ.σ. flopping) στο συγκεκριμένο ματς. Θυμίζουμε πως αν παραβιάσει το σχετικό κανονισμό για δεύτερη φορά, θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 5,000 δολαρίων.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νετς:
Γκαρντ
Ντερόν Ουίλιαμς
Τζο Τζόνσον
Τζέισον Τέρι
Άλαν Άντερσον
Τάισον Τέιλορ
Σόουν Λίβινγκστον

Φόργουορντ
Πολ Πιρς
Αντρέι Κιριλένκο
Ρέτζι Έβανς
Μίρσα Τελέτοβιτς
Μέισον Πλαμλί
Τορνίκε Σενγκέιλα

Σέντερ
Κέβιν Γκαρνέτ
Μπρουκ Λόπεζ
Αντράι Μπλάτσε

Και το τωρινό ρόστερ των Μπουλς:
Γκαρντ
Ντέρικ Ρόουζ
Τζίμι Μπάτλερ
Κερκ Χάινριχ
Μαρκίς Τιγκ
Ντι Τζέι Όγκουστιν

Φόργουορντ
Λουόλ Ντενγκ
Κάρλος Μπούζερ
Ταζ Γκίμπσον
Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ
Τόνι Σνελ
Έρικ Μέρφι

Σέντερ
Γιοακίμ Νοά
Ναζρ Μοχάμεντ

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved