Χιούστον Ρόκετς: Δεν ανταλλάχθηκε ο Ασίκ

Χιούστον Ρόκετς: Δεν ανταλλάχθηκε ο Ασίκ

Δεν καλύφθηκαν οι Χιούστον Ρόκετς από τα προτεινόμενα ανταλλάγματα για τον Ομέρ Ασίκ, οπότε αποφάσισαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ.

Εξαρχής έθεσαν προθεσμία αναφορικά με τις σχετικές συζητήσεις, ώστε να προλάβουν να ανταλλάξουν κάποιον παίκτη που θα αποκτούσαν, μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Πλέον δε διατηρούν σχετικό δικαίωμα, άρα δεν υφίσταται αφορμή για άμεση παραχώρηση του Τούρκου σέντερ. Το πιθανότερο, πάντως, είναι πως ο Ασίκ θα ολοκληρώσει το 2013-14 φορώντας τη φανέλα διαφορετικής ομάδας, αλλά για την ώρα θα παραμείνει αναπληρωματικός σέντερ πίσω από τον Ντουάιτ Χάουαρντ και μπροστά από τον Γκρεγκ Σμιθ. Θυμίζουμε πως οι Φιλαδέλφεια 76ερς και Μπόστον Σέλτικς ήταν φαβορί για την απόκτηση του, ενώ πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε πως και οι Λος Άντζελες Λέικερς προσέγγισαν τους Ρόκετς, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο τράμπας του Ασίκ με τον Πάου Γκασόλ.

Αναφορικά με την αγωνιστική παρουσία του 27χρονου σέντερ, ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς αποχώρησε πρόωρα από τη σημερινή προπόνηση (19/12) του Κέβιν Μακ Χέιλ, ώστε να γίνουν εξετάσεις στο γόνατό του, οπότε κρίνεται αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι (21/12, 03:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Bankers Life Fieldhouse», στο οποίο ο Σμιθ προορίζεται πλέον για τον ρόλο του αναπληρωματικού σέντερ. Θυμίζουμε πως έχασε τα τελευταία ματς λόγω υποτιθέμενου τραυματισμού στον μηρό, αλλά στην προκειμένη δεν υπάρχει πλέον περίπτωση άμεσης ανταλλαγής.

Ακόμα, ο Τζέιμς Χάρντεν παραδέχθηκε πως ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τους Σικάγο Μπουλς, αλλά πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, στην οποία έδωσε το παρών και ο Τζέρεμι Λιν (μέση) έπειτα από πολυήμερη αποχή, αλλά δε φάνηκε έτοιμος για επιστροφή στα παρκέ, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στην κίνηση, στα άλματα και στα σουτ. Από την άλλη, ο Φρανκ Βόγκελ επιβεβαίωσε ενδείξεις για ντεμπούτο του Ντάνι Γκρέιντζερ (γάμπα) στο φετινό πρωτάθλημα μέσω του αυριανού αγώνα, ενώ πρόσθεσε πως ο χρόνος συμμετοχής του Πολ Τζορτζ θα περιοριστεί εξαιτίας της επιστροφής του 30άχρονου σμολ φόργουορντ.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Ρόκετς:
Γκαρντ
Τζέιμς Χάρντεν
Τζέρεμι Λιν
Πάτρικ Μπέβερλι
Άαρον Μπρουκς
Φραντσίσκο Γκαρσία
Αϊσάια Κάναν (D-League)

Φόργουορντ
Τσάντλερ Πάρσονς
Ρόνι Μπρούερ
Τέρενς Τζόουνς
Όμρι Κάσπι
Γκρεγκ Σμιθ
Ρόμπερτ Κόβινγκτον (D-League)

Σέντερ
Ντουάιτ Χάουαρντ
Ομέρ Ασίκ
Ντονάτας Μοτιεγιούνας

Και το τωρινό ρόστερ των Πέισερς:
Γκαρντ
Τζορτζ Χιλ
Λανς Στέφενσον
Σι Τζέι Ουότσον
Ορλάντο Τζόνσον
Ντόναλντ Σλόαν

Φόργουορντ
Πολ Τζορτζ
Ντάνι Γκρέιντζερ
Ντέιβιντ Ουέστ
Κρις Κόπλαντ
Σόλομον Χιλ
Ρασουάλ Μπάτλερ

Σέντερ
Ρόι Χίμπερτ
Λουίς Σκόλα
Ίαν Μαϊνμί

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved