Σακραμέντο Κινγκς: Σενάρια για Ρόντο

Σακραμέντο Κινγκς: Σενάρια για Ρόντο

Αβάσιμες κρίνονται οι φημολογίες των τελευταίων ωρών αναφορικά με ενδιαφέρον των Σακραμέντο Κινγκς για τον Ραζόν Ρόντο των Μπόστον Σέλτικς.

Πρόσφατα διαψεύστηκε σενάριο για «σύνδεση» του 27χρονου πλέι-μέικερ με τους Νιου Γιορκ Νικς, ενώ κατά καιρούς ο GM των «κελτών», Ντάνι Έιντζ, έχει τονίσει πως δεν προσπαθεί να ανταλλάξει τον Ρόντο. Στην προκειμένη, όμως, δημιουργήθηκαν οι προαναφερόμενος φημολογίες, καθώς εκτιμήθηκε πως οι Κινγκς αναζητούν πλέι-μέικερ με έφεση στην οργάνωση των επιθέσεων, έπειτα από την ανταλλαγή του Γκρέιβις Βάσκεθ και την προαγωγή του «επιθετικού» Αϊσάια Τόμας στη βασική πεντάδα του Μάικ Μαλόουν. Φαίνεται πως οι «βασιλιάδες» δε θα διεκδικήσουν τον Ρόντο, αλλά λογικά θα παραμείνουν ενεργοί στις συζητήσεις για ανταλλαγές, αν και ο ίδιος ο Τόμας δήλωσε πως είναι πλέον έτοιμος να αποδείξει πως ανήκει στην ελίτ των «άσων» του «μαγικού» κόσμου.

Αρχικά, πάντως, ο 24χρονος Τόμας εντάχθηκε στο υποτιθέμενο «πακέτο» για τον Ρόντο μαζί με τους Μπεν Μακ Λέμορ, Μάρκους Θόρντον, Τζέισον Τόμπσον και επιλογές ντραφτ, ενώ στο μεταξύ ο προπονητής των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, ευνόησε τη δημιουργία των φημολογιών δηλώνοντας πως ο Τζόρνταν Κρόφορντ είναι εξαιρετικός ως αντικαταστάτης του 27χρονου Αμερικανού στο αρχικό σχήμα των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης. Μέσα σε όλα, οι Κινγκς δοκιμάζονται απόψε (18/12, 02:00) στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Μπόμπκατς, οι οποίοι δείχνουν πλέον έτοιμοι να παραχωρήσουν μέσω ανταλλαγής τον Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ, 2η επιλογή του ντραφτ του 2012.

Για την ώρα, ο 20άχρονος φόργουορντ είναι στον κατάλογο τραυματιών μαζί με τον Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) λόγω τραυματισμού στο χέρι, ενώ στα πιτς είναι επίσης ο Καρλ Λάντρι (ισχίο) των Κινγκς. Βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες, όμως, θεωρούν πως ο Κιντ-Γκίλκριστ θα προταθεί σε άλλες ομάδες του NBA μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, όταν θα εκπνεύσει προθεσμία της λίγκας για ανταλλαγές. Τέλος ακολουθεί βίντεο, στο οποίο οι Κόντι Ζέλερ και Τζος Μακ Ρόμπερτς του συλλόγου του Μάικλ Τζόρνταν παίζουν με… κάλτσες.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Κινγκς:
Γκαρντ
Αϊσάια Τόμας
Μπεν Μακ Λέμορ
Μάρκους Θόρντον
Ρέι Μακ Κάλουμ Τζούνιορ
Τζίμερ Φρεντέτ

Φόργουορντ
Ρούντι Γκέι
Καρλ Λάντρι (Τραυματίας)
Ντέρικ Ουίλιαμς
Κουίνσι Έισι
Τράβις Άουτλοου

Σέντερ
Ντε Μάρκους Κάζινς
Άαρον Γκρέι
Τζέισον Τόμπσον
Χαμαντί Εντιαγέ

Και το τωρινό ρόστερ των Μπόμπκατς:
Γκαρντ
Κέμπα Ουόλκερ
Τζέραλντ Χέντερσον
Ρέιμον Σέσιονς
Τζανίρο Πάργκο
Μπεν Γκόρντον

Φόργουορντ
Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (Τραυματίας)
Τζεφ Τέιλορ
Τζος Μακ Ρόμπερτς
Άντονι Τόλιβερ
Μπίσμακ Μπιγιόμπο
Τζεφ Άντριεν
Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς

Σέντερ
Αλ Τζέφερσον
Κόντι Ζέλερ
Μπρένταν Χέιγουντ (Τραυματίας)

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved