Μέμφις Γκρίζλις: Άσχημα νέα για Καλάθη και Κουφό

Μέμφις Γκρίζλις: Άσχημα νέα για Καλάθη και Κουφό

Την απόκτηση του φορμαρισμένου Τζέιμς Τζόνσον ανακοίνωσαν οι Μέμφις Γκρίζλις, οι οποίοι φαίνεται πως αναζητούν νέες εναλλακτικές λύσεις.

Άλλωστε, ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) έχει αποκλειστεί από το υπόλοιπο πρωτάθλημα, οπότε δημιουργήθηκε ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ του Ντέιβ Τζόρτζερ. Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης εισήλθε μεν στο rotation εκμεταλλευόμενος τον παραπάνω τραυματισμό και παραγκωνισμό άλλων περιφερειακών, αλλά παρουσιάστηκε μέτριος στο παρκέ, ενώ υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα ίσως μείνει εκτός rotation. Άλλωστε, ο πρώην φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς, Τορόντο Ράπτορς και Σακραμέντο Κινγκς, ο οποίος το 2009 ήταν 19η επιλογή του ντραφτ, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη θέση «3» και «4», καθώς προέρχεται από μέσους όρους 18.5 λεπτών, 9.1 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ, 1.9 κλεψιμάτων και 3.4 μπλοκ στην D-League για λογαριασμό των Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς.

Η απόκτησή του Τζόνσον επηρεάζει και τον Κώστα Κουφό, όπως και τα γενικότερα αγωνιστικά πλάνα των εκπρόσωπων του Τενεσί. Ο Έλληνας σέντερ παραμένει βασικός εν τη απουσία του Μαρκ Γκασόλ (γόνατο), αλλά ο χρόνος συμμετοχής του έχει «κατακρεουργηθεί» λόγω των συνεχόμενων θετικών εμφανίσεων του Τζον Λέουερ. Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, λογικά θα διατηρήσει τον τωρινό ρόλο του, αλλά ενδέχεται να μείνει εκτός rotation, όταν ο Ισπανός διεθνής τεθεί στη διάθεση του Τζόρτζερ, κυρίως αν ο 24χρονος Λέουερ συνεχίσει ανοδικά.

Σημειώνουμε πως οι «αρκούδες» υποδέχονται αύριο (18/12, 03:00) τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «FedEx Forum» και πως δοκιμάζονται μεθαύριο (19/12, 03:30) στο «American Airlines Center» των Ντάλας Μάβερικς χωρίς τον Γκασόλ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του Μάικ Κόνλεϊ λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, αφού ο Τζόρτζερ εκτίμησε πως ο 26χρονος Αμερικανός δύσκολα θα μπορέσει να παίξει σε αμφότερα τα ματς. Βέβαια, αν επιβεβαιωθούν οι τωρινές ενδείξεις, ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού θα αναλάβει σημαντικό ρόλο στο rotation, έστω για έναν αγώνα.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Γκρίζλις:
Γκαρντ
Τόνι Άλεν
Μάικ Κόνλεϊ
Τζέριντ Μπέιλες
Κουίνσι Ποντέξτερ
Νικ Καλάθης
Τζαμάλ Φράνκλιν
Μάικ Μίλερ

Φόργουορντ
Ταϊσόν Πρινς
Ζακ Ράντολφ
Εντ Ντέιβις
Τζον Λέουερ
Τζέιμς Τζόνσον

Σέντερ
Μαρκ Γκασόλ
Κώστας Κουφός

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved