Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Πάει για εγχείρηση ο Ο’ Νιλ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Πάει για εγχείρηση ο Ο’ Νιλ

Αν και αρχικά θέλησε να αποφύγει εγχείρηση στον δεξιό καρπό, ο Ζερμέιν Ο’ Νιλ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς φαίνεται πως κατέληξε σε σχετική απόφαση.

Είναι μακριά από το 100% εδώ και μέρες, ενώ στο μεσοδιάστημα αποκαλύφθηκε πως χρειάζεται «νυστέρι» στον καρπό, το οποίο θέλησε να καθυστερήσει μέχρι την επόμενη offseason. Ωστόσο, η Associated Press αποκάλυψε ότι ο 35χρονος φόργουορντ/σέντερ εξετάζει το ενδεχόμενο και οι «πολεμιστές» επιβεβαίωσαν τη δυσάρεστη εξέλιξη, αν και η εγχείρηση θα συνδυαστεί με πρόωρο τέλος της φετινής χρονιάς του και πιθανότατα της καριέρας του. Άλλωστε από το ξεκίνημα του 2013-14 έχει δηλώσει ότι με το πέρας της τρέχουσας regular season θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το δεδομένο είναι πως ο Ο’ Νιλ αποκλείστηκε από το χθεσινό παιχνίδι των Ουόριορς και πως δεν θα παίξει στο αυριανό (14/12, 05:30) με τους Χιούστον Ρόκετς στο «ORACLE Arena». Πάντως, οι «πολεμιστές» έχουν προχωρήσει ήδη σε σχετική μεταγραφική «διόρθωση» αποκτώντας τον πρώην φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού, Χίλτον Άρμστρονγκ. Άλλωστε, οι Φέστους Εζέλι (γόνατο) και Ογκιέν Κούζμιτς (χέρι) είναι επίσης στα πιτς, οπότε δεν μπορούν να καλύψουν τον ρόλο του αναπληρωματικού του Άντριου Μπόγκουτ. Από το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσει επίσης ο Αντρέ Ιγκουοντάλα (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει σύντομα, αλλά Μέσα της Οκλαχόμα εκτιμούν πως θα χάσει και ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα.

Αντίθετα, ο Ντρέιμοντ Γκριν δείχνει σε καλή κατάσταση ύστερα από τραυματισμό στον αστράγαλο και ο Μαρκ Τζάκσον σκοπεύει να του αναθέσει σημαντικότερο ρόλο στο rotation, καθώς είναι ικανοποιημένος από τη συνολική παρουσία του 23χρονου φόργουορντ. Τέλος αναφέρουμε πως οι Ομέρ Ασίκ (μηρός) και Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) δεν θα ενισχύσουν τους Ρόκετς, αλλά ο Τζέρεμι Λιν (γόνατο) θα επιστρέψει στη δράση από το σημερινό ματς (13/12, 05:30) των Τεξανών με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Moda Center», οπότε θα είναι διαθέσιμος και αύριο, αν δε μεσολαβήσει νέο απρόοπτο.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Ουόριορς:
Γκαρντ
Στέφεν Κάρι
Αντρέ Ιγκουοντάλα
Νεμάνια Νέντοβιτς
Τόνεϊ Ντάγκλας
Κεντ Μπέιζμορ

Φόργουορντ
Κλέι Τόμπσον
Ντέιβιντ Λι
Χάρισον Μπαρνς
Μαρίς Σπέιτς
Ντρέιμοντ Γκριν

Σέντερ
Άντριου Μπόγκουτ
Ζερμέιν Ο’ Νιλ
Φέστους Εζέλι
Ογκνιέν Κούζμιτς
Χίλτον Άρμστρονγκ



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved