Λος Άντζελες Κλίπερς: «Έκλεισαν» Τζάκσον!

Λος Άντζελες Κλίπερς: «Έκλεισαν» Τζάκσον!

Τον Στέφεν Τζάκσον φαίνεται πως εξασφάλισαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι θέλησαν να ενισχύσουν την «πονεμένη» περιφέρειά τους.

Δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του 35χρονου γκαρντ/φόργουορντ, ούτε το είδος της συμφωνίας των δύο πλευρών, η οποία επιβεβαιώθηκε από το ESPN. Πάντως, το πιθανότερο είναι πως ο Τζάκσον θα υπογράψει συμβόλαιο που προβλέπει προσωρινή παρουσία στο δυναμικό του Ντοκ Ρίβερς, ώστε να καλύψει, όσο μπορεί, το κενό των τραυματισμένων Τζέι Τζέι Ρέντικ, Ματ Μπαρνς και Ρέτζι Μπούλοκ. Στο μεσοδιάστημα «ακούστηκε» και η περίπτωση του Σάνον Μπράουν, που είναι επίσης unrestricted free agent, ενώ οι τωρινές εξελίξεις δεν αποκλείουν απαραίτητα ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Λαμάρ Όντομ, καθώς ο Τζάκσον ίσως αποδεσμευτεί σύντομα, ώστε να απελευθερωθεί πάλι μία θέση στο ρόστερ.

Από την πλευρά του, ο Ρίβερς τα «έβαλε» με τους παίκτες του έπειτα από την ήττα στην έδρα των Κλίβελαντ Καβαλίερς δηλώνοντας ότι διακρίνει έλλειψη ωριμότητας στα αποδυτήρια και στο παρκέ, κάτι που είχε κάνει και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Επίσης υποστήριξε ότι παραλίγο να ξαναβάλει τον Ντε Αντρέ Τζόρνταν στο συγκεκριμένο ματς αφήνοντας να εννοηθεί πως ο τραυματισμός στο δεξί πόδι δεν είναι σοβαρός, κάτι που επιβεβαιώθηκε με ιατρική έγκριση της ύστατης ώρας για συμμετοχή του 25χρονου σέντερ στον σημερινό αγώνα (10/12, 02:00) στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς. Αντίθετα, οι Μπούλοκ (αστράγαλος), Ρέντικ (καρπός), Μπαρνς (μάτι) και Μααλίκ Ουέινς (γόνατο) αποκλείστηκαν.

Στα των «Σίξερς», ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς πήρε εξιτήριο ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία λόγω λοίμωξης στο γόνατο, αλλά δεν θα παίξει στο αποψινό ματς. Πάντως, ο Μπρετ Μπράουν επανέλαβε πως δεν τον ανησυχεί η νέα περιπέτεια του 22χρονου πλέι-μέικερ τονίζοντας ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Στα πιτς είναι επίσης οι Άρνετ Μάλτρι (αστράγαλος), Νέρλενς Νόελ (γόνατο) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), ενώ ο Έλιοτ Ουίλιαμς προέρχεται από τραυματισμό στη μέση, αλλά λογικά θα τεθεί στη διάθεση του Μπράουν.

Τέλος, οι 76ερς είναι φαβορί για την απόκτηση του Ομέρ Ασίκ από τους Χιούστον Ρόκετς, σύμφωνα με το ESPN, το οποίο εκτιμά πως ο Τούρκος σέντερ αρέσει στον GM, Σαμ Χίνκι, που ήταν στους Τεξανούς, όταν εξασφαλίστηκε ο Ασίκ από την ομάδα του Χιούστον. Πιθανά ανταλλάγματα είναι οι Έβαν Τέρνερ και Θάντεους Γιανγκ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Κλίπερς:
Γκαρντ
Κρις Πολ
Τζέι Τζέι Ρέντικ (Τραυματίας)
Ντάρεν Κόλισον
Τζαμάλ Κρόφορντ
Ουίλι Γκριν
Μααλίκ Ουέινς (Τραυματίας)

Φόργουορντ
Μπλέικ Γκρίφιν
Ματ Μπαρνς (Τραυματίας)
Τζάρεντ Ντάντλεϊ
Αντουάν Τζέιμισον
Ρέτζι Μπούλοκ (Τραυματίας)
Στέφεν Τζάκσον

Σέντερ
Ντε Αντρέ Τζόρνταν
Μπάιρον Μάλινς
Ράιαν Χόλινς

Και το τωρινό ρόστερ των «Σίξερς»:
Γκαρντ
Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (Τραυματίας)
Έβαν Τέρνερ
Τζέιμς Άντερσον
Τζέισον Ρίτσαρντσον (Τραυματίας)
Τόνι Ρότεν
Έλιοτ Ουίλιαμς
Λορένζο Μπράουν

Φόργουορντ
Θάντεους Γιανγκ
Λαβόι Άλεν
Άρνετ Μάλτρι (Τραυματίας)
Χόλις Τόμπσον
Μπράντον Ντέιβις

Σέντερ
Νέρλενς Νόελ (Τραυματίας)
Σπένσερ Χάους
Ντάνιελ Όρτον



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved