Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Μένει, μέχρι να… φύγει ο Ουίτμαν

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Μένει, μέχρι να… φύγει ο Ουίτμαν

Το κάκιστο ξεκίνημα των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς στη νέα regular season του NBA φυσιολογικά συνδυάζεται με σενάρια περί απόλυσης του Ράντι Ουίτμαν.

Σύμφωνα με τη USA Today, η διοίκηση σκοπεύει να προσφέρει χρόνο στον 54χρονο κόουτς, ώστε να ανατραπεί το αρχικό 2-7. Εξαρχής, άλλωστε, στόχος των «μάγων» ήταν η πρόκριση στα playoffs, αλλά στο μεσοδιάστημα ο Ουίτμαν βρέθηκε στην κορυφή της λίστας πρακτορείων στοιχημάτων αναφορικά με την ταχύτερη φετινή απόλυση εντός του «μαγικού» κόσμου. Παράλληλα κινδυνεύει και η θέση του GM, Έρνι Γκράνφελντ, αλλά για την ώρα οι δύο άνδρες συνεχίζουν κανονικά δηλώνοντας πως δεν τους απασχολούν οι φημολογίες για απομάκρυνσή τους.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες διοργάνωσαν συνάντηση χωρίς την παρουσία παικτών, όπως επιβεβαίωσε ο Μπράντλι Μπιλ, ο οποίος τόνισε πως η ευθύνη για τα αρνητικά αποτελέσματα δεν πρέπει να χρεωθεί στο τεχνικό επιτελείο. Επίσης, ο Τζον Ουόλ ισχυρίστηκε πως δεν μπορεί να δώσει το 100%, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ενοχλήσεις στη μέση, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις του, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον Ουίτμαν. Μέσα σε όλα, σήμερα (20/11, 02:00) υπάρχει και παιχνίδι με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Verizon Center».

Από το ματς αποκλείστηκε ο Τρέβορ Αρίζα (πόδι), ο οποίος δήλωσε ότι θα επιστρέψει σύντομα στα παρκέ εκτιμώντας πως ο πρόσφατος τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, ενώ ο Αλ Χάρινγκτον παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, οπότε βρέθηκε επίσης στο περιθώριο. Στο μεταξύ, ο Ουίτμαν δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Γιαν Βέσελι στα τελευταία ματς, στα οποία εκμεταλλεύεται την απουσία των Χάρινγκτον και Κρις Σίνγκλεντον (πόδι), όπως και τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του Κέβιν Σεραφέν, ώστε να ενταχθεί στο rotation. Θυμίζουμε επίσης πως στα πιτς παραμένει ο υποσχόμενος rookie, Ότο Πόρτερ Τζούνιορ (πόδι), η παρουσία του οποίου ίσως απέτρεπε το αρνητικό ξεκίνημα.

Από την άλλη, οι «λύκοι» στερούνται των υπηρεσιών του Ρόνι Τουριάφ (αγκώνας), ενώ ο Τσέιζ Μπάντινγκερ (γόνατο) επανεντάχθηκε, όπως αναμενόταν, στις καθημερινές προπονήσεις, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για αγωνιστική παρουσία. Επιστροφή στις ομαδικές ασκήσεις καταγράφηκε και για τον Σαμπάζ Μουχάμαντ (αστράγαλος), αλλά ούτε ο rookie γκαρντ/φόργουορντ είναι στο 100%, σύμφωνα με τον Ρικ Έιντελμαν, άρα αναμένεται να απουσιάσουν και οι τρεις από το σημερινό παιχνίδι. Τέλος, η προσπάθεια των Τίμπεργουλφς για ανταλλαγή των Ντέρικ Ουίλιαμς και Αλεξέι Σβεντ συνεχίζεται, αν και το σχετικό ενδιαφέρον άλλων ομάδων του NBA φαίνεται περιορισμένο.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Ουίζαρντς:
Γκαρντ
Τζον Ουόλ
Μπράντλι Μπιλ
Έρικ Μέινορ
Γκάρετ Τεμπλ
Γκλεν Ράις Τζούνιορ

Φόργουορντ
Ότο Πόρτερ Τζούνιορ (Τραυματίας)
Τρέβορ Αρίζα (Τραυματίας)
Μαρτέλ Ουέμπστερ
Τρέβορ Μπούκερ
Γιαν Βέσελι
Κρις Σίνγκλεντον (Τραυματίας)
Αλ Χάρινγκτον (Τραυματίας)

Σέντερ
Μάρτσιν Γκορτάτ
Νενέ
Κέβιν Σεραφέν

Και το τωρινό ρόστερ των Τίμπεργουλφς:
Γκαρντ
Ρίκι Ρούμπιο
Κέβιν Μάρτιν
Χοσέ Μπαρέα
Αλεξέι Σβεντ
Σαμπάζ Μουχάμαντ (Τραυματίας)
Έι Τζέι Πράις

Φόργουορντ
Κέβιν Λοβ
Ντέρικ Ουίλιαμς
Τσέιζ Μπάντινκερ (Τραυματίας)
Κόρεϊ Μπρούερ
Ντάντε Κάνινγχαμ
Ρόμπι Χάμελ

Σέντερ
Νίκολα Πέκοβιτς
Ρόνι Τουριάφ (Τραυματίας)
Γκόρτζι Ντιένγκ



NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
Παναθηναϊκός AKTOR: Η ώρα του Κέντρικ Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Η ώρα του Κέντρικ Ναν
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (30/04) - «Τερίμ γιοκ» στον Παναθηναϊκό
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (30/04) - «Τερίμ γιοκ» στον Παναθηναϊκό
Οι ημιτελικοί των Κυπέλλων Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ημιτελικοί των Κυπέλλων Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved