Ιντιάνα Πέισερς: «Πειράζουν» τους Χιτ

Ιντιάνα Πέισερς: «Πειράζουν» τους Χιτ

Πέρσι χρειάστηκαν επτά παιχνίδια οι Μαϊάμι Χιτ, ώστε να αποκλείσουν τους Ιντιάνα Πέισερς και να συνεχίσουν με δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος.

Φέτος προσέχουν το ξεκίνημα με 8-0 των πρωτοπόρων της Central, όπως παραδέχθηκε ο Κρις Μπος: «Παίζουν μπάσκετ γεμάτο αυτοπεποίθηση, αλλά νιώθω ακόμα ως πρωταθλητής και σιγουριά για μελλοντική βελτίωσή μας». Στο μεταξύ, ο κόουτς των Πέισερς, Φρανκ Βόγκελ, σχολίασε με διαφορετικό τρόπο την τωρινή κατάταξη του NBA: «Δεν έχω προπονήσει άλλο σύνολο με τόσο έντονο ομαδικό πνεύμα. Όλοι ακολουθούν πιστά τις προπονητικές εντολές». Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν στο «Bankers Life Fieldhouse» (11/12, 02:00) και στο «American Airlines Arena» (19/12, 02:00) εντός του Δεκεμβρίου, οπότε θα δοθούν σχετικές απαντήσεις εντός παρκέ.

Για την ώρα, πάντως, οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις προετοιμάζονται για τον αυριανό αγώνα (16/11, 02:00) με τους αποδεκατισμένους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «Bankers Life Fieldhouse». Σε αντίθεση με τα «ελάφια», όλοι οι παίκτες των Πέισερς είναι στη διάθεση του Βόγκελ, αν εξαιρεθεί ο Ντάνι Γκρέιντζερ, ο οποίος έχασε τη χθεσινή και τη σημερινή προπόνηση (14/11) εξαιτίας νέων ενοχλήσεων στο αριστερό πόδι, οπότε θα καθυστερήσει πάλι η επιστροφή του. Ωστόσο διαπιστώνεται πως το πρόβλημα δεν αφορά το χειρουργημένο αριστερό γόνατο, κάτι που εφησυχάζει τον σύλλογο της Ιντιάνα.

Στα των Μπακς, Μέσα του Ουισκόνσιν εκτίμησαν πως ο Καρόν Μπάτλερ θα απουσιάσει από μερικά ματς εξαιτίας χθεσινού τραυματισμού στον αριστερό ώμο, τη στιγμή που οι Κάρλος Ντελφίνο, Λουκ Ριντάουρ, Λάρι Σάντερς και Ερσάν Ιλιασόβα είναι στα πιτς, ενώ οι Ζάζα Πατσούλια, Γκάρι Νιλ και Μπράντον Νάιτ κρίνονται αμφίβολοι για τον αυριανό αγώνα! Μόλις επτά μέλη του δυναμικού είναι στο 100%, οπότε ο υγιής Αντετοκούμπο θα παραμείνει στο rotation του Λάρι Ντρου, όσο συνεχίζεται η κακοδαιμονία.

Επιστρέφοντας στους Χιτ αναφέρουμε πως ο Ρέι Άλεν έχασε τη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης και πως ο Ουντόνις Χάσλεμ επανεντάχθηκε στις ομαδικές ασκήσεις του Έρικ Σποέλστρα ξεπερνώντας ενοχλήσεις στη μέση. Αμφότεροι, πάντως, διατηρούν πιθανότητες για επιστροφή στη δράση από το αυριανό παιχνίδι (16/11, 02:30) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «AmericanAirlines Arena», σε αντίθεση με τον Γκρεγκ Όντεν, ο οποίος αναμένεται να περιθωριοποιηθεί από ένα ακόμα ματς.

Τέλος, οι Τεξανοί θα στερηθούν των υπηρεσιών των Σέιν Λάρκιν και Μπράνταν Ράιτ, όπως και του Ντέβιν Χάρις, οποίος υποστήριξε πως δε νιώθει πόνο στο χειρουργημένο δάκτυλο ποδιού και πως θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου. Ακόμα, ο Ντιρκ Νοβίτσκι φόρεσε προστατευτικό στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια του προηγούμενο αγώνα των «Μαβς», αλλά δε θέλησε να καταθέσει σχετικό σχόλιο, οπότε δεν έχει ξεκαθαριστεί η σοβαρότητα πιθανού τραυματισμού.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Πέισερς:
Γκαρντ
Τζορτζ Χιλ
Λανς Στέφενσον
Σι Τζέι Ουότσον
Ορλάντο Τζόνσον
Ντόναλντ Σλόαν

Φόργουορντ
Πολ Τζορτζ
Ντάνι Γκρέιντζερ
Ντέιβιντ Ουέστ
Κρις Κόπλαντ
Σόλομον Χιλ
Ρασουάλ Μπάτλερ

Σέντερ
Ρόι Χίμπερτ
Λουίς Σκόλα
Ίαν Μαϊνμί

Το τωρινό ρόστερ των Μπακς:
Γκαρντ
Μπράντον Νάιτ
Ο Τζέι Μέιο
Λουκ Ριντνάουρ
Γκάρι Νιλ
Νέιτ Ουόλτερς

Φόργουορντ
Καρόν Μπάτλερ
Ερσάν Ιλιασόβα
Κάρλος Ντελφίνο
Τζον Χένσον
Γιάννης Αντετοκούμπο
Έκπε Ούντο
Κρις Μίντλετον

Σέντερ
Λάρι Σάντερς
Ζάζα Πατσούλια
Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Το τωρινό ρόστερ των Χιτ:
Γκαρντ
Ντουέιν Ουέιντ
Μάριο Τσάλμερς
Ρέι Άλεν
Νόρις Κόουλ
Ρότζερ Μέισον Τζούνιορ

Φόργουορντ
Λεμπρόν Τζέιμς
Κρις Μπος
Ουντόνις Χάσλεμ
Σέιν Μπατίερ
Ρασάρντ Λιούις
Μάικλ Μπίσλι
Τζέιμς Τζόουνς

Σέντερ
Κρις Άντερσεν
Τζόελ Άντονι
Γκρεγκ Όντεν

Και το τωρινό ρόστερ των Μάβερικς:
Γκαρντ
Χοσέ Καλντερόν
Μόντα Έλις
Βινς Κάρτερ
Ουέιν Έλινγκτον
Ντέβιν Χάρις
Γκαλ Μέκελ
Σέιν Λάρκιν
Ρίκι Λέντο

Φόργουορντ
Ντιρκ Νοβίτσκι
Ντε Χουάν Μπλερ
Σον Μάριον
Τζέι Κρόντερ
Μπράνταν Ράιτ

Σέντερ
Σάμουελ Ντάλεμπερτ
Μπέρναρντ Τζέιμς



Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved