Λος Άντζελες Λέικερς: Υπομονή με Νας

Λος Άντζελες Λέικερς: Υπομονή με Νας

Ο προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάικ Ντ’ Αντόνι ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται προσπάθεια για… απόσυρση του Στιβ Νας.

Θυμίζουμε πως ο Καναδός πλέι-μέικερ αποκλείστηκε από όλα τα παιχνίδια των επόμενων δύο εβδομάδων, ώστε να ξεπεράσει πρόβλημα στη μέση. Ωστόσο, ο Νας αντιμετωπίζει πολλαπλούς τραυματισμούς από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν δείχνει ικανός να βοηθήσει με ουσιαστικό τρόπο τους «λιμνάνθρωπους». Για την ώρα, οι Στιβ Μπλέικ και Τζόντι Μικς καλύπτουν τις θέσεις των γκαρντ, ενώ γενικότερα ο Τζόρνταν Φάρμαρ διατηρεί σημαντικό ρόλο στο rotation, αλλά ουδείς από τους τρεις παίκτες πλησιάζει τα 9.3 και τα 9.7 εκατομμύρια δολάρια, που προβλέπονται από το συμβόλαιο του γηραιότερου NBAer για το 2013-14 και το 2014-15, αντίστοιχα. Φυσιολογικά, λοιπόν, εκτιμάται πως οι Λέικερς θα ήθελαν να «ξεφορτωθούν» το συμβόλαιο του Νας, αλλά ο Ντ’ Αντόνι δήλωσε σχετικά: «Ούτε το έχουμε σκεφτεί, ούτε θα το σκεφτούμε. Θα προσπαθήσει να ετοιμαστεί, ώστε να μας βοηθήσει. Είναι απλό».

Θυμίζουμε πως στα πιτς είναι και ο Κόμπι Μπράιαντ, ενώ ο Πάου Γκασόλ παίζει εδώ και μία εβδομάδα με μικροτραυματισμό στο αριστερό πόδι, όπως παραδέχθηκε έπειτα από τον χθεσινό αγώνα με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ, όμως, είναι διαθέσιμος για το σημερινό ματς (14/11, 04:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Pepsi Center».

Από την άλλη, οι «σβόλοι» φαίνεται πως διαπραγματεύονται ανταλλαγή με τους Νιου Γιορκ Νικς, η οποία αφορά τους Κένεθ Φαρίντ και Ιμάν Σουμπέρτ, ενώ ο Ουίλσον Τσάντλερ δήλωσε πως νιώθει πλέον λιγότερες ενοχλήσεις στο πόδι και πως είναι έτοιμος για ντεμπούτο στην τρέχουσα regular season του NBA. Θυμίζουμε πως τον περιμένει και ο κόουτς, Μπράιαν Σο, ο οποίος τον προορίζει για τη βασική πεντάδα.

Αντίθετα, ο Τζαβέιλ Μακ Γκι θα απουσιάσει από τον αποψινό αγώνα λόγω τραυματισμού, όπως και ο Ντανίλο Γκαλινάρι. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ιταλός φόργουορντ υποστήριξε πρόσφατα πως δεν ξέρει πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στα παρκέ, κάτι που μάλλον σημαίνει πως υπάρχει στασιμότητα στην αποθεραπεία του έπειτα από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας (Τραυματίας)
Κόμπι Μπράιαντ (Τραυματίας)
Στιβ Μπλέικ
Τζόρνταν Φάρμαρ
Τζόντι Μικς
Χαβιέ Ανρί

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ράιαν Κέλι
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ
Ελίας Χάρις
Σόουν Ουίλιαμς

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε

Και το τωρινό ρόστερ των Νάγκετς:
Γκαρντ
Τάι Λόουσον
Ράντι Φόι
Νέιτ Ρόμπινσον
Εβάν Φουρνιέ
Αντρέ Μίλερ

Φόργουορντ
Κένεθ Φαρίντ
Ντανίλο Γκαλινάρι (Τραυματίας)
Τζέι Τζέι Χίκσον
Ουίλσον Τσάντλερ (Τραυματίας)
Τζόρνταν Χάμιλτον
Κουίνσι Μίλερ
Ντάρελ Άρθουρ

Σέντερ
Τζαβέιλ Μακ Γκι (Τραυματίας)
Τιμοφέι Μοζγκόφ
Άντονι Ράντολφ



Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved