Μπρούκλιν Νετς: Εκτός αποστολής ο Κιριλένκο

Μπρούκλιν Νετς: Εκτός αποστολής ο Κιριλένκο

Χωρίς τον Αντρέι Κιριλένκο ταξίδεψαν οι Μπρούκλιν Νετς στη δυτική ακτή των Η.Π.Α. ενόψει τριών συνεχόμενων εκτός έδρας παιχνιδιών.

Αύριο (14/11, 05:00), οι Νεοϋορκέζοι αντιμετωπίζουν τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Sleep Train Arena», ενώ ακολουθούν ματς με τους Φίνιξ Σανς (16/11, 04:00) στο «US Airways Center» και με τους Λος Άντζελες Κλίπερς (17/11, 05:30) στο «Staples Center». Από την πλευρά του, ο Ρώσος φόργουορντ έμεινε στο Μπρούκλιν, ώστε να ξεπεράσει ενοχλήσεις στη μέση. Άλλωστε απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση (11/11) του Τζέισον Κιντ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Κιριλένκο, που ταλαιπωρείται από το ξεκίνημα του 2013-14 λόγω σπασμών στη μέση.

Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα δημιουργούνται προϋποθέσεις για σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής του Μέισον Πλαμλί, ο οποίος φαίνεται πως έχει προσπεράσει τον Ρέτζι Έβανς στο rotation των Νετς. Επίσης, ο σύλλογος της Νέας Υόρκης επανέφερε τους Τορνίκε Σενγκέιλα και Τάισον Τέιλορ από τους Σπρίνγκφιλντ Άρμορ της D-League, ώστε να προστεθούν εναλλακτικές λύσεις εν τη απουσία του «AK47». Ο Γεωργιανός φόργουορντ, μάλιστα, επανεντάχθηκε στο βασικό ρόστερ και πριν από τον αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς, πριν υποβιβαστεί πάλι και επιστρέψει σήμερα!

Από την πλευρά του, ο Πολ Πιρς υποστήριξε ότι ο Κέβιν Γκαρνέτ θα ξεπεράσει σύντομα το νωθρό ξεκίνημά του ως μέλος του ρόστερ των εκπρόσωπων του Μπρούκλιν, ενώ ο Κιντ ξεκαθάρισε πως το τεχνικό επιτελείο του παροτρύνει τον 37χρονο φόργουορντ/σέντερ για σουτ, αν και ο Γκαρνέτ διατηρεί σχετικό ποσοστό 32.1% στα πρώτα παιχνίδια της τρέχουσας regular season. Αν μη τι άλλο, οι Νετς δείχνουν υπομονή απέναντι στην προσαρμογή του έμπειρου NBAer στις απαιτήσεις της νέας ομάδας του.

Στα των Κινγκς, ο προπονητής, Μάικ Μαλόουν, ετοιμάζεται να αλλάξει rotation έπειτα από πέντε συνεχόμενες ήττες, προοπτική με την οποία συμφώνησε ο Ντε Μάρκους Κάζινς! Εκτιμάται πως ο Αϊσάια Τόμας θα πάρει τη θέση του Γκρέιβις Βάσκεθ στο αρχικό σχήμα και πως ο Μπεν Μακ Λέμορ θα αναλάβει σημαντικότερο ρόλο, ενώ ο Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε δήλωσε έτοιμος για σημαντικότερο ρόλο, καθώς δήλωσε πως νιώθει λιγότερες ενοχλήσεις στο γόνατο. Τέλος θυμίζουμε πως ο τραυματισμένος Καρλ Λάντρι παραμένει στα πιτς.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νετς:
Γκαρντ
Ντερόν Ουίλιαμς
Τζο Τζόνσον
Τζέισον Τέρι
Άλαν Άντερσον
Τάισον Τέιλορ
Σόουν Λίβινγκστον

Φόργουορντ
Πολ Πιρς
Αντρέι Κιριλένκο
Ρέτζι Έβανς
Μίρσα Τελέτοβιτς
Μέισον Πλαμλί
Τορνίκε Σενγκέιλα

Σέντερ
Κέβιν Γκαρνέτ
Μπρουκ Λόπεζ
Αντράι Μπλάτσε

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Κινγκς:
Γκαρντ
Αϊσάια Τόμας
Γκρέιβις Βάσκεθ
Μπεν Μακ Λέμορ
Μάρκους Θόρντον
Τζον Σάλμονς
Ρέι Μακ Κάλουμ
Τζίμερ Φρεντέτ

Φόργουορντ
Καρλ Λάντρι
Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε
Πατ Πάτερσον
Τράβις Άουτλοου
Τσακ Χέιζ

Σέντερ
Ντε Μάρκους Κάζινς
Τζέισον Τόμπσον
Χαμαντί Εντιαγέ



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved