Κλίβελαντ Καβαλίερς: Για πάντα με Έρβινγκ

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Για πάντα με Έρβινγκ

Για μία ακόμα φορά, ο ιδιοκτήτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Νταν Γκίλμπερτ, έκανε λόγο για πολυετή συνεργασία με τον Κάιρι Έρβινγκ.

Έχει τονίσει πολλάκις ότι δεν έχει ξεχάσει όσα έγιναν με τον Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά πιστεύει πως ο 21χρονος πλέι-μέικερ θα παραμείνει στον σύλλογο του Οχάιο για ολόκληρη την καριέρα του, όπως επανέλαβε πριν από την πρεμιέρα της τρέχουσας σεζόν. Στήριξε την άποψή του εστιάζοντας στην «οικογενειακή» ατμόσφαιρα των Καβαλίερς και στην παρουσία του Μάικ Μπράουν στον πάγκο, θέσεις που θυμίζουν σε τρομακτικό βαθμό την περίπτωση του «βασιλιά». Από την πλευρά του, ο Έρβινγκ ξεκαθάρισε πως διατηρεί φοβερή σχέση με τον Γκίλμπερτ, αλλά πρόσθεσε πως δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί… αιώνια στους «Καβς».

Σήμερα (02/11, 01:00), πάντως, ο σύλλογος του Οχάιο δοκιμάζεται στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Μπόμπκατς, όπου θα επιδιώξει το «2 στα 2», ενώ ο Άντριου Μπάινουμ λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι! Εξαρχής ο Μπράουν ξεκαθάρισε πως ο ίδιος ο 26χρονος σέντερ θα κρίνει αν είναι έτοιμος, κάτι που προφανώς συνέβη. Ωστόσο, ο άλλοτε σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς, που δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής ως παίκτης των περσινών Φιλαδέλφεια 76ερς, λογικά θα αποκλειστεί από το αυριανό ματς (03/11, 01:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Bankers Life Fieldhouse».

Μάλιστα, ο Μπάινουμ, όπως οι Άντερσον Βαρεχάο και Τάιλερ Ζέλερ, δεν θα έχουν τον Αλ Τζέφερσον απέναντί τους, αφού ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ ομολόγησε πως ένιωσε ενοχλήσεις στον τραυματισμένο αστράγαλο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας και έχασε το πρωινό ζέσταμα, πριν η Charlotte Observer αποκαλύψει πως αποκλείστηκε. Έξω είναι και ο Μπρένταν Χέιγουοντ, οπότε οι Τζος Μακ Ρόμπερτς και Μπίσμακ Μπιγιόμπο θα αναλάβουν σημαντικότερο ρόλο στα πλάνα του Στιβ Κλίφορντ, όπως και ο Κόντι Ζέλερ. Ακόμα, ακαθόριστη παραμένει η τύχη του Μπεν Γκόρντον, που δεν έπαιξε στα τελευταία φιλικά και στην πρεμιέρα λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Τέλος, ο ιδιοκτήτης των Μπόμπκατς, Μάικλ Τζόρνταν, ισχυρίστηκε πως δεν πιστεύει σε επιδίωξη ηττών με κίνητρο καλή θέση στο ντραφτ, κάτι που φαίνεται πως πράττουν πολλές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Καβαλίερς:
Γκαρντ
Κάιρι Έρβινγκ
Ντίον Ουέιτερς
Τζάρετ Τζακ
Σι Τζέι Μάιλς
Μάθιου Ντελαβέντοβα
Κάρικ Φέλιξ (Τραυματίας)

Φόργουορντ
Σεργκέι Καράσεφ
Άντονι Μπένετ
Τριστάν Τόμπσον
Ερλ Κλαρκ
Αλόνζο Γκι

Σέντερ
Άντριου Μπάινουμ
Άντερσον Βαρεχάο
Τάιλερ Ζέλερ
Χένρι Σιμς

Και το τωρινό ρόστερ των Μπόμπκατς:
Γκαρντ
Κέμπα Ουόλκερ
Τζέραλντ Χέντερσον
Ρέιμον Σέσιονς
Τζανίρο Πάργκο
Μπεν Γκόρντον

Φόργουορντ
Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ
Τζεφ Τέιλορ
Τζος Μακ Ρόμπερτς
Άντονι Τόλιβερ
Μπίσμακ Μπιγιόμπο
Τζεφ Άντριεν
Τζέιμς Σάουδερλαντ

Σέντερ
Αλ Τζέφερσον (Τραυματίας)
Κόντι Ζέλερ
Μπρένταν Χέιγουντ (Τραυματίας)



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved