Λος Άντζελες Λέικερς: Προκαλεί τους Κλίπερς ο Κέιμαν

Λος Άντζελες Λέικερς: Προκαλεί τους Κλίπερς ο Κέιμαν

Υπήρξε σέντερ των Λος Άντζελες Κλίπερς από το 2003 μέχρι το 2011, αλλά ο Κρις Κέιμαν ανήκει πλέον στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Αύριο (30/10, 04:30), μάλιστα, θα αντιμετωπίσει την παλιά ομάδα του, καθώς η regular season του 2013-14 θα ξεκινήσει με «σύγκρουση» των δύο συλλόγων, που χρησιμοποιούν το «Staples Center» ως έδρα. Άλλωστε, ξεπέρασε ίωση, η οποία δεν του επέτρεψε να παίξει στα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας. Λίγες ώρες πριν από το ματς, λοιπόν, εκτίμησε πως οι φιλόδοξοι Κλίπερς δεν πρόκειται να φτάσουν τους «λιμνάνθρωπους» σε τίτλους, κάτι που όντως είναι δύσκολο, από τη στιγμή που η τωρινή ομάδα του έχει δεκαέξι πρωταθλήματα και ο έτερος σύλλογος της «πόλης των αγγέλων»… μηδέν.

Εν της πρόσφατης απουσίας του, πάντως, ο Κέιμαν απώλεσε θέση στη βασική πεντάδα του Μάικ Ντ’ Αντόνι, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει το αυριανό παιχνίδι με τους Στιβ Μπλέικ, Νικ Γιανγκ, Στιβ Νας, Πάου Γκασόλ και Σόουν Ουίλιαμς. O τελευταίος «έφαγε» τον 31χρονο σέντερ, ενώ ο Γκασόλ θα μεταφερθεί στη θέση «5», τουλάχιστον για το ματς με τους Κλίπερς. Άλλωστε, ο Ντ’ Αντόνι ετοιμάζει ήδη αλλαγές στη βασική πεντάδα για το μεθαυριανό ματς (31/10, 04:30) με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «ORACLE Arena», από το οποίο θα απουσιάσει εκ νέου ο Κόμπι Μπράιαντ.

Συγκεκριμένα προτίθεται να προσφέρει ρεπό στον Νας, οπότε ο Τζόρνταν Φάρμαρ λογικά θα ενταχθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και αντίστοιχη εμφάνιση του Κέιμαν, κίνηση που θα «ψηλώσει» την πεντάδα εν τη απουσία του Καναδού πλέι-μέικερ. Πάντως, ο προπονητής των Λέικερς ξεκαθάρισε πως ο ίδιος ο Νας θα κρίνει πότε πρέπει να ξεκουραστεί. Γίνεται αντιληπτό πως ο Γκασόλ υπολογίζεται σε κάθε περίπτωση, είτε ως πάουερ φόργουορντ, είτε ως σέντερ, καθώς πρόσφατα επανέλαβε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση τονίζοντας πως δεν περίμενε τόσο «ομαλή» παρουσία του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας
Κόμπι Μπράιαντ
Στιβ Μπλέικ
Τζόρνταν Φάρμαρ
Τζόντι Μικς
Χαβιέ Ανρί

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ράιαν Κέλι
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ
Ελίας Χάρις
Σόουν Ουίλιαμς

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved