Νιου Γιορκ Νικς: Βασικός ο Ουόρλντ Πις…

Νιου Γιορκ Νικς: Βασικός ο Ουόρλντ Πις…

Δεν έχει καταλήξει ακόμα στη βασική πεντάδα των Νιου Γιορκ Νικς ο Μάικ Ουόντσον, ο οποίος ίσως συμπεριλάβει τον Μέτα Ουόρλντ Πις στο αρχικό σχήμα.

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, ο Καρμέλο Άντονι προοριζόταν για τη θέση «3» και ο Αντρέα Μπαρνιάνι για τη «4», αλλά φαίνεται πως ο 55χρονος κόουτς θα προσθέσει τον πρώην Ρον Αρτέστ στη βασική πεντάδα αντί του Ιταλού φόργουορντ, ώστε να μεταφερθεί ο «Μέλο» στη θέση «4»! Όπως και να έχει, ο Ουόντσον δεν έχει ανακοινώσει τελική απόφαση ενόψει του εναρκτήριου αγώνα (31/10, 01:30) με τους Μιλγουόκι Μπακς στο «Madison Square Garden», αλλά διαπιστώνεται πως έχει αρκετές ποιητικές επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Από την πλευρά του, ο Μπαρνιάνι ομολόγησε πως δεν είναι ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, πραγματικότητα που ίσως προκάλεσε τη διαφαινόμενη αλλαγή στα πλάνα των Νεοϋορκέζων. Θυμίζουμε πως ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ έμεινε εκτός Ευρωμπάσκετ λόγω πνευμονίας, την οποία δεν ξεπέρασε κατά 100% μέχρι τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας των Νικς. Αντίθετα, ο Αμάρε Στουντεμάιρ υποστήριξε πως νιώθει εξαιρετικά μετά τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις (28/10) και άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να παίξει κόντρα στα «ελάφια».

Μέσα σε όλα, οι Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ και Ιμάν Σουμπέρτ αποκλείστηκαν από τη σημερινή προπόνηση του Ουόντσον, χωρίς ωστόσο να συντρέχει σοβαρός τραυματισμός, ενώ το rookie συμβόλαιο του 23χρονου Σουμπέρτ επεκτάθηκε μέχρι το πέρας του 2014-15, όπως αναμενόταν. Τέλος, οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Τζέρεμι Τάιλερ στην D-League από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αν και ο 22χρονος φόργουορντ/σέντερ, που «κόπηκε» πρόσφατα, παραμένει στα πιτς εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ
Κρις Σμιθ

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν
Αμάρε Στουντεμάιρ
Τουρ Μάρι

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved