Μπόστον Σέλτικς: Βιαστικές συζητήσεις με Μπράντλεϊ

Μπόστον Σέλτικς: Βιαστικές συζητήσεις με Μπράντλεϊ

Ενόψει της σχετικής προθεσμίας της 31ης Οκτωβρίου, οι Μπόστον Σέλτικς επιδιώκουν επέκταση του συμβολαίου του Έιβερι Μπράντλεϊ.

Ο GM των «κελτών», Ντάνι Έιντζ, αποκάλυψε την ύπαρξη των συζητήσεων, αλλά εξέφρασε απαισιοδοξία για την άμεση λύση του ζητήματος. Πλην απροόπτου, δηλαδή, ο 22χρονος γκαρντ, που το 2011 ήταν 19η επιλογή του ντραφτ, θα γίνει restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι, όταν οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης θα έχουν δικαίωμα ισοφάρισης οποιασδήποτε πιθανής προσφοράς άλλης ομάδας του NBA. Για την ώρα, πάντως, ο Μπράντλεϊ προορίζεται για τη βασική πεντάδα του Μπραντ Στίβενς με αυξημένες αρμοδιότητες, όσο ο Ραζόν Ρόντο είναι στα πιτς.

Προς τον ρόλο του βασικού σέντερ οδεύει ο Βίτορ Φαβεράνι, ο οποίος επανεντάχθηκε στις καθημερινές προπονήσεις μετά από ακτινογραφία στη μέση, η οποία δε φανέρωσε σοβαρό πρόβλημα. Δουλεύει, μάλιστα, με τους παίκτες που προορίζονται για το αρχικό σχήμα, οπότε διαπιστώνεται εκ νέου ότι κέρδισε τον Κέλι Όλινικ στην «κούρσα» για τη θέση «5». Υπό συνθήκες βασικής πεντάδας προετοιμάζονται επίσης οι Τζέραλντ Ουάλας και Τζεφ Γκριν, οι οποίοι ξεπέρασαν πρόσφατο μικροτραυματισμό, άρα θα είναι διαθέσιμοι στην πρεμιέρα (31/10, 01:00) της regular season, όταν οι «C’s» βρεθούν στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς.

Στους βασικούς είναι και ο Μπράντον Μπας, κάτι που σημαίνει πως ο Τζάρεντ Σάλιντζερ δεν είναι πλέον φαβορί για τον ρόλο του βασικού πάουερ φόργουορντ. Την ίδια ώρα, όμως, «έπεσαν» οι κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του 21χρονου Αμερικανού, όπως αναμενόταν, αλλά οι Σέλτικς σκοπεύουν να συζητήσουν το εξωαγωνιστικό θέμα με τον Σάλιντζερ και ίσως του επιβάλουν πρόστιμο.

Τέλος, ο Κρις Μπαμπ αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers μαζί με τους Ντεσόν Σιμς, Κάμρον Τέιλορ και Ντέιμεν Μπελ-Χόλτερ, αν και αρχικά εκτιμήθηκε πως εξασφάλισε τη δέκατη πέμπτη θέση του δυναμικού. Με την επισημοποίηση των μεταγραφικών εξελίξεων διαπιστώθηκε πως οι «κέλτες» θα ξεκινήσουν τη σεζόν με δεκατέσσερις παίκτες, αντί για δεκαπέντε, που επιτρέπει το NBA.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Σέλτικς:
Γκαρντ
Ραζόν Ρόντο
Έιβερι Μπράντλεϊ
Φιλ Πρέσεϊ
Τζόρνταν Κρόφορντ
Μάρσον Μπρουκς
Κόρτνεϊ Λι
Κιθ Μπόγκανς

Φόργουορντ
Τζεφ Γκριν
Τζάρεντ Σάλιντζερ
Τζέραλντ Ουάλας
Μπράντον Μπας
Κρις Χάμφρις

Σέντερ
Βίτορ Φαβεράνι
Κέλι Όλινικ



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved