Προβλέψεις 2013-14: Ο Ρόουζ και οι άλλοι

Προβλέψεις 2013-14: Ο Ρόουζ και οι άλλοι

Πέρσι ο Ντέρικ Ρόουζ έμεινε στο περιθώριο, αλλά φέτος είναι στη διάθεση του Τομ Θίμποντο, οπότε οι Σικάγο Μπουλς μετατράπηκαν σε ομάδα τίτλου.

Πριν από τα playoffs, πάντως, οι «ταύροι» θα κληθούν να επιβιώσουν στον δυνατότερο όμιλο της ανατολικής περιφέρειας του NBA, τη Central. Ο Ρόουζ επέστρεψε, ενώ ο Γιοακίμ Νοά θα τρομοκρατήσει τους αντίπαλους σέντερ, αν είναι υγιής. Παρέμειναν, επίσης, οι Λουόλ Ντενγκ και Κάρλος Μπούζερ, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ δείχνει ωριμότητα, που ίσως προσφέρει το «κάτι παραπάνω» στους Μπουλς.

Υπάρχουν, όμως, οι Ιντιάνα Πέισερς του Φρανκ Βόγκελ, οι οποίοι κράτησαν τους Τζορτζ Χιλ, Πολ Τζορτζ και Ρόι Χίμπερτ, όπως τον Ντέιβιντ Ουέστ και τον Λανς Στέφενσον. Επίσης, ο Ντάνι Γκρέιντζερ ίσως εξελιχθεί σε «μεταγραφή» αντίστοιχη του Ρόουζ, αν είναι υγιής, ενώ εξασφαλίστηκαν αναπληρωματικοί όπως οι Λουίς Σκόλα, Κρις Κόπλαντ και Σι Τζέι Ουότσον. Θα στοχεύσουν, βέβαια, στην πρώτη θέση της Central, αλλά οι κυριότερες βλέψεις αφορούν την παρουσία στους τελικούς των playoffs.

Ακολουθούν οι Ντιτρόιτ Πίστονς, που θα ξεκινήσουν χρονιά «ζωής ή θανάτου» με τον Τζος Σμιθ στο ρόστερ και τον Μο Τσικς στον πάγκο. Ο πρώην φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς, μάλιστα, θα αναλάβει τη θέση του σμολ φόργουορντ δίπλα στους «διψασμένους» Γκρεγκ Μονρό και Αντρέ Ντράμοντ, ενώ η περιφέρεια «γέμισε» με τους Μπράντον Τζένινγκς, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ και Τσόνσι Μπίλαπς.

Αν τα «πιστόνια» μείνουν εκτός playoffs, θα εκπλαγούμε, αλλά οι Κλίβελαντ Καβαλίερς μπορούν να απειλήσουν με τους Κάιρι Έρβινγκ, Ντιόν Ουέιτερς και Τριστάν Τόμπσον ένα χρόνο μεγαλύτερους. Έχουν πλέον και τον Άντονι Μπένετ, που ήταν 1η επιλογή του φετινού ντραφτ, αλλά το ντεμπούτο του δε συνδυάζεται με απαιτήσεις και όνειρα όμοια των προκατόχων της προνομιακής θέσης.

Τέλος, οι Μιλγουόκι Μπακς συμπληρώνουν τον όμιλο, αλλά δεν είναι τόσο αδύναμοι, από τη στιγμή που στο δυναμικό είναι οι Μπράντον Νάιτ, Ο Τζέι Μέιο, Γκάρι Νιλ, Λάρι Σάντερς και Ερσάν Ιλιασόβα, μεταξύ άλλων. Απέκτησαν και τον Γιάννη Αντετοκούμπο μέσω του ντραφτ, αλλά τα playoffs μοιάζουν με μακρινό όνειρο, όπως πιθανή ψηλή θέση στο επόμενο ντραφτ, το οποίο είναι «γεμάτο», αφού διαθέτουν καλύτερη ομάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους διαφαινόμενους ουραγούς της Ανατολής.

1-Σικάγο Μπουλς (Playoffs)
2-Ιντιάνα Πέισερς (Playoffs)
3-Ντιτρόιτ Πίστονς (Playoffs)
4-Κλίβελαντ Καβαλίερς
5-Μιλγουόκι Μπακς

Δείτε τις προβλέψεις για την Atlantic.



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved