Λος Άντζελες Λέικερς: Σχεδιασμός χωρίς Κόμπι

Λος Άντζελες Λέικερς: Σχεδιασμός χωρίς Κόμπι

Ακαθόριστη παραμένει η ημερομηνία επιστροφής του Κόμπι Μπράιαντ στα παρκέ, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς είναι απαισιόδοξοι.

Άλλωστε, ο «Μπλακ Μάμπα» διανύει ακόμα περίοδο αποθεραπείας μετά από σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, ενώ ο Μάικ Ντ’ Αντόνι ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει νεότερη σχετική εξέλιξη. Από την πλευρά του, ο Πάου Γκασόλ δήλωσε: «Γνωρίζει πως απαιτούνται κάποια βήματα, ώστε να γυρίσει. Δε νομίζω πως έχει κάνει ακόμα τα συγκεκριμένα βήματα. Θα επιστρέψει, όταν επιστρέψει, σε δύο εβδομάδες, σε τρεις εβδομάδες, σε ένα μήνα, σε δύο μήνες. Ποιος ξέρει;».

Φαίνεται, λοιπόν, πως οι Λέικερς θα ξεκινήσουν τη regular season χωρίς τον Μπράιαντ. Το «μεγάλο» κενό στη βασική πεντάδα θα καλυφθεί από τον Νικ Γιανγκ, ενώ Μέσα του Λος Άντζελες εκτίμησαν πως ο Σόουν Ουίλιαμς μπορεί να γίνει βασικός πάουερ φόργουορντ του Ντ΄ Αντόνι, αν και αρχικά αναφέρθηκε πως οι Γκασόλ και Τζόρνταν Χιλ θα μοιραστούν τον συγκεκριμένο ρόλο. Όπως και να έχει, ο κόουτς των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων» δεν φαίνεται πως έχει πάρει οριστική απόφαση, αλλά διαπιστώνεται πως θέλει γρήγορες επιθέσεις, κάτι που συνάδει με την προοπτική προαγωγής του 27χρονου φόργουορντ στο αρχικό σχήμα.

Μέσα σε όλα, οι «λιμνάνθρωποι» υποδέχονται σήμερα (23/10, 05:30) τους Γιούτα Τζαζ στο «Staples Center». Μάλιστα, η συμμετοχή του Στιβ Νας στο φιλικό προετοιμασίας κρίθηκε την ύστατη ώρα, αφού ο Καναδός πλέι-μέικερ ταλαιπωρήθηκε με ίωση από την περασμένη Κυριακή (20/10), ενώ χθες παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον λαιμό, αλλά σήμερα δήλωσε ετοιμοπόλεμος. Από την ίδια ίωση ταλαιπωρήθηκε ο Κρις Κέιμαν, ο οποίος είναι εκτός προπονήσεων από την έναρξη της τρέχουσας εβδομάδας, οπότε ο 31χρονος σέντερ αποκλείστηκε.

Από την πλευρά τους, οι «μορμόνοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Μάρβιν Ουίλιαμς, Μπράντον Ρας, Τζέρεμι Έβανς αι Τρέι Μπερκ, ενώ οι Ρούντι Γκομπέρτ, Λέστερ Χάντσον, Σκοτ Μασάντο και Μάικ Χάρις είναι επίσης μακριά από το 100%, οπότε ίσως αποκλειστούν. Αντίθετα, ο Ενές Καντέρ υπολογίζεται, αν και ο Τάιρον Κορμπίν υποστήριξε πως ο Τούρκος σέντερ προσπαθεί ακόμα να βρεθεί στην κατάλληλη φυσική κατάσταση έπειτα από τη γνωστή εγχείρηση στον ώμο.

Επίσης, ο προπονητής των Τζαζ έκανε λόγο για παρουσία των Αλέκ Μπαρκς και Γκόρντον Χέιγουορντ στ βασική πεντάδα, ενώ άφησε να εννοηθεί πως ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον θα είναι βασικός σμολ φόργουορντ, όσο ο Μπερκ είναι εκτός. Φιλοδοξεί, πάντως, να δοκιμάσει τους Χάντσον και Μασάντο στη «πονεμένη» θέση του πλέι-μέικερ πριν καταλήξει στο τελικό ρόστερ ενόψει της regular season. Τέλος, το διαφαινόμενο νέο συμβόλαιο του Χέιγουορντ παραμένει σε εκκρεμότητα, αλλά αναμένεται συμφωνία των δύο πλευρών εντός των επόμενων ημερών.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας
Κόμπι Μπράιαντ
Στιβ Μπλέικ
Τζόρνταν Φάρμαρ
Τζόντι Μικς
Χαβιέ Ανρί

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ράιαν Κέλι
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ
Ελίας Χάρις
Σόουν Ουίλιαμς
Μάρκους Λάντρι

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Τζαζ:
Γκαρντ
Τρέι Μπερκ
Αλέκ Μπαρκς
Τζον Λούκας ΙΙΙ
Μπράντον Ρας
Ίαν Κλαρκ
Σκοτ Μασάντο
Τζάστιν Χολιντέι
Λέστερ Χάντσον

Φόργουορντ
Γκόρντον Χέιγουορντ
Ντέρικ Φέιβορς
Μάρβιν Ουίλιαμς
Τζέρεμι Έβανς
Ρίτσαρντ Τζέφερσον
Ντομινίκ Μαγκουάιρ
Μάικ Χάρις
Μπράιαν Κουκ

Σέντερ
Ενές Καντέρ
Ρούντι Γκομπέρτ
Άντρις Μπιέντρινς



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved