ΝΒΑ: Απιστίες και σκάνδαλα στο μαγικό κόσμο (photos)

ΝΒΑ: Απιστίες και σκάνδαλα στο μαγικό κόσμο (photos)

Δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με τις απιστίες των παικτών και τα κάθε είδους σκάνδαλα να αποτελούν συχνό φαινόμενο.

Πρόσφατα η Λαρίσα Ρικέλμε ισχυρίστηκε πως ο Λιονέλ Μέσι της πρότεινε χρήματα για να περάσει μία βραδιά μαζί του. Ουκ ολίγα ανάλογα περιστατικά έχουν «αποκαλυφθεί» και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μοντέλα, στρίπερ ή… απλές θνητές έχουν βάλει σε μπελάδες σταρ του ΝΒΑ, ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις εκείνων που έχουν αποκαλύψει από μόνοι τους πως απέχουν πολύ από το να γίνουν πιστοί σύζυγοι.

Ο Μάικλ Τζόρνταν φαίνεται να πρωτοστατεί στα σκάνδαλα, με τελευταίο παράδειγμα την Πάμελα Σμιθ η οποία κινήθηκε νομικά εναντίον του απαιτώντας την αναγνώριση της πατρότητας του 16άχρονου παιδιού της. Η υπόθεση κατέληξε σε φιάσκο. Αντίστοιχα, ο θρύλος του ΝΒΑ προχώρησε σε συμβιβασμό που του στοίχισε 250.000 δολάρια με την Κάρλα Κνάφελ, για να μη μαθευτεί η σχέση τους. Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η πρώην ερωμένη του ζήτησε άλλα πέντε εκατ. δολάρια για το παιδί τους, που επίσης αποδείχθηκε πως δεν ήταν δικό του. «Πικάντικες» λεπτομέρειες από την ερωτική ζωή του έγιναν γνωστές και όταν η παρουσιάστρια του MTV Λίζα Μοντγκόμερι, ευρέως γνωστή ως «Κένεντι», εξέδωσε βιβλιογραφικό βιβλίο με πρωταγωνιστή, σε ένα από τα κεφάλαιά του, το Μάικλ Τζόρνταν και τις ερωτικές περιπτύξεις της. Ο παλαίμαχος πολυπρωταθλητής του ΝΒΑ έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς, μεταξύ των οποίων και η Μάιλι Σάιρους, ενώ τα Air Jordan έχουν αναδειχθεί κατά το παρελθόν σε απαραίτητο -και ιδιαίτερα σέξι- γυναικείο αξεοσυάρ.

Βαθιά το χέρι στην τσέπη ήταν διατεθειμένος να βάλει και ο Στεφόν Μάρμπουρι, που συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Κίνα, προκειμένου να μη μαθευτεί η σχέση του με τη Θιράια Μίτσελ. Της πρότεινε ένα εκατ. δολάρια, εκείνη δεν τα δέχθηκε, και η σύζυγός του ενημερώθηκε σχετικά… Μπλεξίματα από το… πουθενά είχε και ο Κρις Χάμφρις, όταν η Μίλα Σίνανατς ανακοίνωσε, μέσω Twitter, πως διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως αναγκάστηκε να παραδεχθεί στη συνέχεια έκανε, απλώς, πλάκα! Αντίθετα, καμία διάθεση για χιούμορ δεν είχε η ιερόδουλη Αλεξάνδρα Παρεσάντ να παραδεχθεί τη σχέση της με τον Τόνι Πάρκερ. Μάλιστα, μετά την αποκάλυψή της, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για το Γάλλο γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, που μαθεύτηκε πως βρισκόταν και με την πρώην σύζυγο του συναδέρφου του Μπρεντ Μπάρι, Έριν Μπέρι. Το διαζύγιό του με την Έβα Λονγκόρια, ύστερα από τρία χρόνια γάμου, βγήκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Το χωρισμό αντιμετώπισε και ο Κόμπι Μπράιαντ, από τη Βανέσα, όταν η Τζέσικα Μπουρτσιάγκα άνοιξε το στόμα της και αποκάλυψε την παράνομη σχέση τους. Το ζευγάρι τα ξαναβρήκε και το ανακοίνωσε κι επίσημα τον περασμένο Ιανουάριο, για χάρη των παιδιών τους αλλά και με το σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς να δωρίζει στη σύζυγό του δαχτυλίδι οκτώ καρατίων, η αξία του οποίου υπολογίζεται στα τέσσερα εκατ. δολάρια! Ακόμα μαζί είναι και ο Καρμέλο Άντονι με τη Λάλα Βάσκεζ, παρότι η τελευταία ανακάλυψε και δημοσιοποίησε τις στενές επαφές του άντρα της με την Άσια Μονρό. Φυσικά, εκείνος τις αρνήθηκε. Το ίδιο έκανε και ο Σάνον Μπράουν όταν κυκλοφόρησαν φήμες για φλερτ του με τη σύντροφο του Πάου Γκασόλ, Σίλβια Λόπεζ Κάστρο, αλλά και ο Τζέι Αρ Σμιθ που είχε θεαθεί στο παρελθόν αγκαλιά με τη φίλη του -όπως ισχυρίστηκε αργότερα- Ριάνα Ριάνα. Η τελευταία είναι γνωστή φαν του ΝΒΑ, με γνωριμίες που φθάνουν μέχρι το Μάτζικ Τζόνσον. Ο 28άχρονος γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς, πάντως, μπορεί να αρνήθηκε τη σχέση του με την εκρηκτική τραγουδίστρια και ηθοποιό, πόσταρε όμως ο ίδιος φωτογραφία του με την Ταχάιρι, μοντέλο στο επάγγελμα, να είναι γυμνή! Από μοντέλο πήγε να την πάθει και ο Λεμπρόν Τζέιμς, την Κάρμεν Ορτέγκα συγκεκριμένα, αλλά η μεγαλόκαρδη Σαβάνα Μπρίνσον δεν του κράτησε κακία για την απιστία του.

Έχει χάσει το λογαριασμό των γυναικών που έχουν ισχυριστεί πως έχει πάει ο παλαίμαχος σέντερ και νυν τηλεσχολιαστής, Σακίλ Ο’ Νιλ, ο οποίος μάλιστα τα είχε φτιάξει ακόμα και με εν διαστάσει γυναίκα συναδέρφου του (του Γκίλμπερτ Αρίνας), ενώ δεν άντεξε και πήρε επίσημα θέση -ως έμπειρος, καθώς φαίνεται- όταν ο Ντουέιν Ουέιντ αποκαλύφθηκε πως απάτησε την Γκαμπριέλ Γιούνιον με τη Λόρεν Λόντον, δίνοντάς του τις σχετικές... συμβουλές. Ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες είχαμε για τον Ντουάιτ Χάουαρντ, και μάλιστα αρκετές φορές. Πρόσφατα ολόκληρο το προσωπικό στριπτιτζάδικου του Χιούστον προσφέρθηκε στις… υπηρεσίες του αρκεί να μεταγραφεί στους Ρόκετς, όπως κι έγινε, ενώ η πορνοστάρ Μάρι Κάρεϊ ισχυρίστηκε προ τριετίας πως του έκανε τη χάρη, έκαναν μπάνιο μαζί και προχώρησαν στη συνέχεια στην ερωτική πράξη παρότι η ίδια βαριόταν εκείνη την ημέρα. Πρόσθεσε πάντως, ως… παρηγοριά, πως είναι ωραίος άνδρας!

«Παρηγοριά» στο πλευρό της Μπρουκ Μπέιλι, μοντέλο για βιντεοκλίπ, βρήκε και ο Ρασάντ Λιούις την περίοδο που η σύντροφός του ήταν έγκυος. Ο Κάιρι Έρβινγκ, από την πλευρά του, δεν θέλησε να αισθάνεται μοναξιά στο τζακούζι που μπήκε μαζί με την Κριστίνα Γκαρθία και τη φίλη της Σου Γου Λεόνε. Απόλαυσε το μπάνιο του και μετά είδε τη φωτογραφία τους δημοσιευμένη στο Twitter, σπεύδοντας εν συνεχεία να ζητήσει συγγνώμη. Πολλοί είναι οι παίκτες του ΝΒΑ που έχουν περάσει στιγμές χαλάρωσης σε στριπτιτζάδικα, όπως ο Άντριου Μπάινουμ, αλλά ο μόνος που δικαιολογείται είναι ο Τζέιμς Χάρντεν, καθώς βγαίνει επίσημα με τη διάσημη όσο και πληθωρική στρίπερ Λέιντι Χάστλερ Σαν.



Serie A: «Κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της η Βερόνα
Serie A: «Κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της η Βερόνα
Basket League, Άρης – Προμηθέας 89-85: «Ζωντανός» στην παράταση και Game 3!
Basket League, Άρης – Προμηθέας 89-85: «Ζωντανός» στην παράταση και Game 3!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα πριν το Euroleague Final Four 2024
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα πριν το Euroleague Final Four 2024
Ολυμπιακός: Ο Μασεράνο κάλεσε τον Έσε στην εθνική Αργεντινής Κ23
Ολυμπιακός: Ο Μασεράνο κάλεσε τον Έσε στην εθνική Αργεντινής Κ23
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved