Σαν Αντόνιο Σπερς: «Απειλητικός» Μαγκέτι

Σαν Αντόνιο Σπερς: «Απειλητικός» Μαγκέτι

Ρεπό στους βασικούς παίκτες των Σαν Αντόνιο Σπερς μοιράζει ο Γκρεγκ Πόποβιτς, αλλά ο Κόρεϊ Μαγκέτι δίνει ξεχωριστό «αγώνα» στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Χθες ξεκουράστηκαν οι Καούχι Λέοναρντ και Μπορίς Ντιό, ενώ οι Τόνι Πάρκερ, Μανού Τζινόμπιλι και Τιμ Ντάνκαν δεν ταξίδεψαν με την αποστολή των Τεξανών για το σημερινό φιλικό (15/10, 04:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Pepsi Center». Επίσης, ο Κόρι Τζόζεφ είχε περιορισμένη παρουσία στο φιλικό με τους Φίνιξ Σανς. Ουδείς, όμως, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, καθώς οι περιθωριοποιήσεις έγιναν, ώστε να ξεκουραστούν οι παίκτες ενόψει των επίσημων αγώνων.

Πέρα από τα ρεπό, ο Πόποβιτς θέλει να δοκιμάσει διάφορα σχήματα με αναπληρωματικούς παίκτες, ώστε να καθορίσει το βάθος του rotation και του ρόστερ. Ο Κόρεϊ Μαγκέτι, για παράδειγμα, ήταν βασικός σμολ φόργουορντ στο χθεσινό ματς με τους «ήλιους», πριν από το οποίο ξεκαθάρισε πως θα αποσυρθεί από το ΝΒΑ, αν δεν εξασφαλίσει θέση στο τελικό ρόστερ των «σπιρουνιών». Στο ίδιο το παιχνίδι «έγραψε» 10 πόντους σε 27 λεπτά και υποχρέωσε τον κόουτς των Σπερς να δηλώσει ότι ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει κατανοήσει τις απαιτήσεις του, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα αποδεσμευτεί, πριν αρχίσει η regular season, οπότε θα ολοκληρώσει την πορεία του στον «μαγικό» κόσμο.

Στο μεταξύ, ο Νάντο Ντε Κολό συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις και διαπιστώθηκε πως δεν πρόκειται να περάσει κάποιον εκ των Πάρκερ, Τζόζεφ και Πάτι Μιλς στην ιεραρχία των πλέι-μέικερ. Από την άλλη, ο Ουίλσον Τσάντλερ δεν θα προλάβει το φιλικό με τους πρωταθλητές Δύσης, ενώ παραδέχθηκε πως θα απουσιάσει και από το αυριανό (16/10, 03:00) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Chesapeake Energy Arena», αλλά εκτίμησε πως θα επανενταχτεί άμεσα στην προετοιμασία του Μπράιαν Σο και πως θα παίξει στο ματς (20/10, 05:30) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Mandalay Bay Event Center».

Πρόκειται, όπως είναι γνωστό, να καλύψει το κενό του Ντανίλο Γκαλινάρι στο αρχικό σχήμα των «σβόλων», μέχρι να επιστρέψει ο Ιταλός φόργουορντ. Ακόμα, ο Νέιτ Ρόμπινσον περιορίστηκε σε κάποιες προπονήσεις του Σαββατοκύριακου εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο σημερινό φιλικό με τους Σπερς. Τέλος, ο Αντρέ Μίλερ δήλωσε πως φιλοδοξεί να παραμείνει στο NBA μέχρι τα… 40 του, δηλαδή μέχρι το πέρας του 2015-16, αφού πρώτα φάνηκε ότι εξασφάλισε θέση στο rotation του Σο.

Παρακάτω το μέχρι στιγμής ρόστερ:
Γκαρντ
Τόνι Πάρκερ
Μανού Τζινόμπιλι
Μάρκο Μπελινέλι
Κόρι Τζόζεφ
Ντάνι Γκριν
Νάντο Ντε Κολό
Πατ Μιλς
Μικ Καμπόνγκο

Φόργουορντ
Καούχι Λέοναρντ
Ματ Μπόνερ
Μπορίς Ντιό
Τζεφ Ερς
Κόρεϊ Μαγκέτι
Κόρτνεϊ Φελς
Νταν Νουαέλελε

Σέντερ
Τιάγκο Σπλίτερ
Τιμ Ντάνκαν
Άρον Μπέινς
Μάρκους Κάζιν

Και το τωρινό ρόστερ των Νάγκετς:
Γκαρντ
Τάι Λόουσον
Ράντι Φόι
Νέιτ Ρόμπινσον
Εβάν Φουρνιέ
Αντρέ Μίλερ
Ντέμιον Τζέιμς
Κάιλ Φογκ

Φόργουορντ
Κένεθ Φαρίντ
Ντανίλο Γκαλινάρι
Τζέι Τζέι Χίκσον
Ουίλσον Τσάντλερ
Τζόρνταν Χάμιλτον
Κουίνσι Μίλερ
Ντάρελ Άρθουρ
Ρέτζιναλντ Μπέκτον

Σέντερ
Τζαβέιλ Μακ Γκι
Τιμοφέι Μοζγκόφ
Άντονι Ράντολφ



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved