Ντάλας Μάβερικς: Δύο αγωνιστικές στον Έμπανκς

Ντάλας Μάβερικς: Δύο αγωνιστικές στον Έμπανκς

Αν εξασφαλίσει μόνιμη θέση στο ρόστερ των Ντάλας Μάβερικς του Ρικ Καρλάιλ, ο Ντέβιν Έμπανκς θα εκτίσει τιμωρία δύο αγωνιστικών στο ξεκίνημα της regular season.

Ο 23χρονος σμολ φόργουορντ, που είναι στους «Μαβς» με μη-εγγυημένο συμβόλαιο, επιπλήχθηκε από το NBA με αφορμή πρόσφατη σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών. Θα είναι, πάντως, διαθέσιμος στα επερχόμενα φιλικά προετοιμασίας, μέσω των οποίων διεκδικεί θέση στο τελικό δυναμικό των Μάβερικς, όπως και ο Ρενάλντο Μπάλκμαν. Μάλιστα, ο 29χρονος Πορτορικανικός φόργουορντ ξεκαθάρισε πως άξιζε μία δεύτερη ευκαιρία στο NBA, έπειτα από το ναυάγιο στην πρώτη παρουσία του εντός του «μαγικού» κόσμου.

Από την πλευρά του, ο Ντε Χουάν Μπλερ έχει διασφαλίσει, θεωρητικά, θέση στο τελικό ρόστερ του Καρλάιλ, ενώ δήλωσε αποφασισμένος αναφορικά με την εκμετάλλευση του τραυματισμού του Μπράνταν Ράιτ, καθώς φιλοδοξεί να αποσπάσει σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής στις θέσεις «4» και «5». Από την πλευρά του, ο Ράιτ, που αποκλείστηκε για ακαθόριστο χρονικό διάστημα, φάνηκε αβέβαιος αναφορικά με συμμετοχή στο πρώτο φετινό επίσημο ματς των Μάβερικς, ενώ από τη διαφαινόμενη απουσία του αναμένεται να ευνοηθεί και ο Μπέρναρντ Τζέιμς.

Στα πιτς είναι επίσης οι Ντέβιν Χάρις και Σέιν Λάρκιν, ενώ ο Χοσέ Καλντερόν αποκλείστηκε και από το σημερινό φιλικό (15/10, 03:30) με τους Ορλάντο Μάτζικ. Στα των εκπρόσωπων της Φλόριντα, ο Ζακ Βον στερείται των υπηρεσιών του Γκλεν Ντέιβις, ενώ πρόσφερε ρεπό στους Τζαμίρ Νέλσον, Άαρον Αφλάλο και Τζέισον Μάξιελ αναφορικά με το φιλικό με τους Τεξανούς. Επίσης, ο κόουτς των Μάτζικ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία του Ετουάν Μουρ στα ματς προετοιμασίας, αλλά επανέλαβε ότι δεν έχει καταλήξει σε συγκεκριμένη βασική πεντάδα, rotation και ρόστερ.

Τέλος, ο Νίκολα Βούτσεβιτς σχολίασε την ατομική βελτίωσή του κατά τη διάρκεια της offseason. «Ήθελα να γίνω καλύτερος στις πάσες υπό πίεση δύο αντιπάλων, επειδή θεωρώ πως έτσι θα βοηθήσω την ομάδα» δήλωσε σχετικά ο 22χρονος σέντερ, που λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα του Βον από το ξεκίνημα του 2013-14.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μάβερικς:
Γκαρντ
Χοσέ Καλντερόν
Μόντα Έλις
Βινς Κάρτερ
Ουέιν Έλινγκτον
Ντέβιν Χάρις
Γκαλ Μέκελ
Σέιν Λάρκιν
Ρίκι Λέντο
Μίκι Μακ Κόνελ

Φόργουορντ
Ντιρκ Νοβίτσκι
Ντε Χουάν Μπλερ
Σον Μάριον
Τζέι Κρόντερ
Μπράνταν Ράιτ
Ντι Τζέι Κένεντι
Έμπανκς Ντέβιν
Ρενάλντο Μπάλκμαν

Σέντερ
Σάμουελ Ντάλεμπερτ
Μπέρναρντ Τζέιμς
Φαμπ Μέλο

Και το τωρινό ρόστερ των Μάτζικ:
Γκαρντ
Βίκτορ Ολαντίπο
Άαρον Αφλάλο
Τζαμίρ Νέλσον
Ετουάν Μουρ
Ρόνι Πράις
Ντόρον Λαμπ
Μάνι Χάρις

Φόργουορντ
Τόμπιας Χάρις
Γκλεν Ντέιβις
Άντριου Νίκολσον
Κάιλ Ο’ Κιν
Μο Χάρκλες
Τζέισον Μάξιελ
Ρομέρο Όσμπι
Κρις Τζόζεφ
Χέντο Τούρκογλου

Σέντερ
Νίκολα Βούτσεβιτς
Σόλομον Τζόουνς
Μάικλ Έρικ
Μίκελ Γκλάντνες



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved