Φιλικά προετοιμασίας: «Έπεσε» ο Αντετοκούμπο (videos)

Φιλικά προετοιμασίας: «Έπεσε» ο Αντετοκούμπο (videos)

Μετά το θετικότατο ξεκίνημα στο ΝΒΑ, o Γιάννης Αντετοκούμπο πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση στην ήττα των Μιλγουόκι Μπακς με 98-89 από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Αρκέστηκε στους 4 πόντους με 1/6 σουτ σε 28 λεπτά, ενώ υπέπεσε σε επτά από τα… 23 λάθη των «ελαφιών», αλλά την ίδια ώρα συγκέντρωσε επτά ριμπάουντ και μοίρασε τέσσερα μπλοκ! Για τους Μπακς ξεχώρισε ο Τζον Χένσον με 16 πόντους, ενώ ο Νέιτ Ουόλτερς είχε 10 πόντους (3/5 σουτ) ως βασικός πλέι-μέικερ, θέση που κατέβαλε, επειδή ο φιλικός αγώνας έγινε στην έδρα του Σάουθ Ντακότα, στο οποίο αγωνιζόταν μέχρι πέρσι. Επίσης, στο περιθώριο της αναμέτρησης γνωστοποιήθηκε πως ο Ζάζα Πατσούλια ξεκίνησε προπονήσεις με μπάλα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εκπρόσωπων του Ουισκόνσιν. Από την άλλη, οι «λύκοι» ξεκούρασαν τον Ντέρικ Ουίλιαμς και απέκλεισαν τον Κέβιν Μάρτιν, ο οποίος τραυματίστηκε σε χθεσινό παιχνίδι, ενώ στο σημερινό διακρίθηκε ο Όθιους Τζέφερς με 13 πόντους (5/9 σουτ) και 6 ριμπάουντ.

Στο Λας Βέγκας, οι Σακραμέντο Κινγκς διέσυραν με 104-86 τους Λος Άντζελες Λέικερς, από τους οποίους αποχώρησε πρόωρα ο Στιβ Νας (0 πόντους, 0/1 σουτ, 9 λεπτά) λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο. Μάλιστα, οι Κινγκς ξεκούρασαν τους Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε και Μάρκους Θόρντον, αλλά ο Ντε Μάρκους Κάζινς «έγραψε» 16 πόντους (8/13 σουτ) και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Τράβις Άουτλοου είχε 18 πόντους (4/6 τρίποντα) ως βασικός σμολ φόργουορντ. Δώδεκα πόντους (5/11 σουτ) σε 29 λεπτά είχε ο Μπεν Μακ Λέμορ, ενώ ο Τζίμερ Φρεντέτ εισήλθε στην πεντάδα του Μάικ Μαλόουν και σημείωσε 7 πόντους (3/5 σουτ) σε 21 λεπτά. Για τους «λιμνάνθρωπους», ο Τζόντι Μικς πέτυχε 19 πόντους (6/13 σουτ) και ο Νικ Γιανγκ 17 (6/13 σουτ), ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Κόμπι Μπράιαντ, Ουές Τζόνσον, Τζόρνταν Φάρμαρ και Ράιαν Κέλι.


Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές NBA, Μαϊάμι Χιτ, επικράτησαν με 112-107 των Ντιτρόιτ Πίστονς χάρη σε 28 πόντους (12/16 σουτ) του Κρις Μπος, ενώ ο Ντουέιν Ουέιντ σημείωσε 8 ως βασικός γκαρντ. Εκτός έμεινε ο Ουντόνις Χάσλεμ, αλλά οι Μάικλ Μπίσλι (9 πόντους, 3/5 σουτ, 9 λεπτά) και Κρις Άντερσεν (0 πόντους, 0/1 σουτ, 8 λεπτά) ξεπέρασαν τραυματισμό και ντεμπούταραν στη φετινή preseason.

Στα «πιστόνια» καταγράφηκαν σημαντικές εξελίξεις, αφού ο Ρόντνι Στάκι υπέστη κάταγμα στον δεξιό αντίχειρα, όταν προσπάθησε να κλείσει την πόρτα αυτοκινήτου! Θα χρειαστεί, μάλιστα, εγχείρηση, οπότε αποκλείστηκε για ακαθόριστο χρονικό διάστημα και υποχρέωσε τον Μο Τσικς να αναθεωρήσει τα πλάνα του για τη θέση «2». Ούτε οι Μπράντον Τζένινγκς και Τσόνσι Μπίλαπς χρησιμοποιήθηκαν στο ματς, ευκαιρία που «άρπαξε» Ουίλ Μπάινουμ πετυχαίνοντας 28 πόντους (11/16 σουτ) σε 47 λεπτά, ενώ ο Αντρέ Ντράμοντ συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις με 21 πόντους (8/11 σουτ), 11 ριμπάουντ και 1 μπλοκ, σε αντίθεση με τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, ο οποίος έμεινε στους 9 πόντους με 2/8 σουτ.


Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ιντιάνα Πέισερς-Χιούστον Ρόκετς 96-116
Ντιτρόιτ Πίστονς-Μαϊάμι Χιτ 107-112
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Μιλγουόκι Μπακς 98-89
Λος Άντζελες Λέικερς-Σακραμέντο Κινγκς 86-104

Φιλικά προετοιμασίας: «Έπεσε» ο Αντετοκούμπο (videos)



Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved