Μαϊάμι Χιτ: Προπόνηση με… Μεϊγουέδερ

Μαϊάμι Χιτ: Προπόνηση με… Μεϊγουέδερ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, Φλόιντ Μεϊγουέδερ Τζούνιορ, βρέθηκε στην προπόνηση των Μαϊάμι Χιτ, την παραμονή του παρθενικού φιλικού αγώνα των πρωταθλητών NBA.

Οι εκπρόσωποι της Φλόριντα έχουν πολλά ακριβοπληρωμένα «αστέρια», αλλά ουδείς προσεγγίζει τις οικονομικές αποδοχές του χαρισματικού μποξέρ. Άλλωστε, ο Μεϊγουέδερ είναι αήττητος σε 45 επαγγελματικούς αγώνες και, προφανώς, παγκόσμιος πρωταθλητής επί σειρά ετών. Χθες (04/10), λοιπόν, παρακολούθησε την προπόνηση του Έρικ Σποέλστρα μαζί με τον Πατ Ράιλι και τον Μίκι Άρισον, πρόεδρος και ιδιοκτήτης των Χιτ, αντίστοιχα.

«Εμείς θέλουμε να υπερασπιστούμε δύο τίτλους, ενώ εκείνος υπερασπίζεται συνεχώς επί χρόνια. Σίγουρα κατανοεί τη νοοτροπία μας. Η παρουσία του με ενθουσίασε. Θα τη μνημονεύω για χρόνια» δήλωσε σχετικά ο Λεμπρόν Τζέιμς, ενώ ο Ντουέιν Ουέιντ συμπλήρωσε: «Μας συμβούλευσε ως πρωταθλητής που μιλάει με πρωταθλητές. Στάθηκε στο πλευρό μας». Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Τζέιμς και ο «Φλας» έχουν εντάξει πυγμαχικές ασκήσεις στην προπόνησή τους.

Ακόμα, ο «βασιλιάς» δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόοδο στο πλαίσιο της ολιγοήμερης προετοιμασίας στις Μπαχάμες. Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, οι Χιτ επέστρεψαν στις Η.Π.Α. ενόψει του σημερινού (08/10, 02:30) φιλικού με τους Ατλάντα Χοκς, από το οποίο αποκλείστηκαν οι Κρις Άντερσεν λόγω τραυματισμού στο πόδι και Ουντόνις Χάσλεμ λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Εκτός είναι επίσης οι Μάικλ Μπίσλι, Γκρεγκ Όντεν και Ρότζερ Μέισον Τζούνιορ, που περιθωριοποιήθηκαν και από τη χθεσινή προπόνηση.

Από την πλευρά του, ο Ουέιντ θα μείνει έξω, ώστε να ξεκουραστεί. Στο μεταξύ δημιουργήθηκαν φημολογίες για ανταλλαγή του Νόρις Κόουλ. Ωστόσο, ο 24χρονος πλέι-μέικερ ξεκαθάρισε πως δεν θα ασχοληθεί με σενάρια, τα οποία δεν μπορεί να ελέγξει: «Μπορώ να μόνο να προσέχω τον εαυτό μου, ώστε να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και έτοιμος, όταν χρειαστεί. Νιώθω άνετος με τους συγκεκριμένους συμπαίκτες».

Από την πλευρά τους, οι Χοκς θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους μέσω του φιλικού, στο πλαίσιο της οποίας διαπιστώθηκε πως οι Τζεφ Τιγκ, Κάιλ Κόρβερ, Ντε Μαρ Κάρολ, Πολ Μίλσαπ και Αλ Χόρφορντ προορίζονται για τη βασική πεντάδα από τον Μάικ Μπουντενχόλζερ. Άλλωστε, ο Τζον Τζένκινς αποκλείστηκε από τα πρώτα φιλικά των εκπρόσωπων της Τζόρτζια λόγω ενοχλήσεων στη μέση, που δεν φαίνεται πως θα εξελιχθούν σε σοβαρό πρόβλημα για τη συνέχεια της σεζόν.

Στα πιτς είναι και ο Λου Ουίλιαμς, ο οποίος συμμετέχει στις καθημερινές προπονήσεις με σημαντικότατους περιορισμούς, κάτι που θα συνεχιστεί για αρκετούς ακόμα μήνες. Τέλος, ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στους νέους προπονητές του, ενώ από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδες επανεντάχθηκε στην προετοιμασία ο Μάικ Σκοτ, ο οποίος αντιμετώπισε μικροτραυματισμό στον αστράγαλο.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Χιτ:
Γκαρντ
Ντουέιν Ουέιντ
Μάριο Τσάλμερς
Ρέι Άλεν
Νόρις Κόουλ
Ρότζερ Μέισον Τζούνιορ
Λάρι Ντρου ΙΙ
Τσάρλι Ουέστμπρουκ

Φόργουορντ
Λεμπρόν Τζέιμς
Κρις Μπος
Ουντόνις Χάσλεμ
Σέιν Μπατίερ
Ρασάρντ Λιούις
Μάικλ Μπίσλι
Τζέιμς Τζόουνς
Έρικ Γκρίφιν

Σέντερ
Κρις Άντερσεν
Τζόελ Άντονι
Γκρεγκ Όντεν
Τζάρβις Βαρνάντο
Τζάστιν Χάμιλτον

Και το τωρινό ρόστερ των Χοκς:
Γκαρντ
Τζεφ Τιγκ
Λου Ουίλιαμς
Ντένις Σρόντερ
Τζάρεντ Κάνινγχαμ
Σέλβιν Μακ
Τζον Τζένκινς
Ρόαγιαλ Άιβι
Ντάμιεν Ουίλκινς
Ντέιβιντ Λάιτι

Φόργουορντ
Πολ Μίλσαπ
Κάιλ Κόρβερ
Έλτον Μπραντ
Ντε Μαρ Κάρολ
Μάικ Σκοτ
Τζέιμς Τζόνσον
Άντονις Τόμας
Έρικ Ντόουσον

Σέντερ
Αλ Χόρφορντ
Γκουστάβο Αγιόν
Πέρο Άντιτς



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved