Λος Άντζελες Κλίπερς: Με «ταυτότητα» Ρίβερς

Λος Άντζελες Κλίπερς: Με «ταυτότητα» Ρίβερς

Την εμπιστοσύνη όλων των παικτών των Λος Άντζελες Κλίπερς έχει κερδίσει ο Ντοκ Ρίβερς από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει του 2013-14.

Από τη στιγμή που τον στηρίζει ο Κρις Πολ, λογικά ακολουθούν οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ, που είναι πλέον 18μελές. Ο «CP3» τόνισε χαρακτηριστικά πως η ειλικρίνεια του 51χρονου προπονητή έχει «μετρήσει»: «Μου ξεκαθάρισε πως είμαι ένα μηδενικό, επειδή δεν έχω κερδίσει κάτι συγκεκριμένο. Μάλιστα έχει δίκιο», ενώ ο Τζαμάλ Κρόφορντ πρόσθεσε: «Είναι αληθινός απέναντί μας. Έχει σημαντικές επιτυχίες ως παίκτης και ως προπονητής, οπότε όλοι τον σεβόμαστε».

Από την πλευρά του, ο Ρίβερς ξεκαθάρισε πως ο Πολ θα είναι «οδηγός» των Κλίπερς τονίζοντας πως δεν θα επιβάλει περιορισμούς στον 28χρονο πλέι-μέικερ, ενώ θέλει να εξελίξει τον Ντε Αντρέ Τζόρνταν σε κορυφαίο αμυντικό του NBA και τον Μπλέικ Γκρίφιν σε «τολμηρό» εκτελεστή. Όπως τόνισε ο βασικός πλέι-μέικερ του συλλόγου του Λος Άντζελες, πρώτος στόχος του έμπειρου τεχνικού είναι η δημιουργία δυνατής άμυνας.

Όλα, βέβαια, ξεκινούν από την προετοιμασία, η οποία είναι πλέον σε εξέλιξη. Μάλιστα, ο Ρέτζι Μπούλοκ, που ήταν 25η επιλογή του φετινού ντραφτ, υπέστη ήδη μικροτραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος δεν κρίνεται σοβαρός. Ούτως ή άλλως δεν φαίνεται πως προορίζεται για σημαντική θέση στο rotation.

Στο μεταξύ, οι Κλίπερς απέκτησαν τους Τζα Μάικλ Γκριν και Μουσταφά Φαρακάν Τζούνιορ μέσω συμβολαίου, το οποίο δεν περιέχει εγγυήσεις, ώστε να δημιουργήσουν 18μελής αποστολή για την προετοιμασία, που διεξάγεται στο Σαν Ντιέγκο. Αμφότεροι προέρχονται από την D-League και συμπλήρωσαν πεντάδα παικτών, που «δεσμεύονται» με μη-εγγυημένο συμβόλαιο, οπότε ενδέχεται να διεκδικήσουν θέση στο μόνιμο ρόστερ του Ρίβερς.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Κλίπερς:
Γκαρντ
Κρις Πολ
Τζέι Τζέι Ρέντικ
Ντάρεν Κόλισον
Τζαμάλ Κρόφορντ
Ουίλι Γκριν
Μαλίκ Ουέινς
Μουσταφά Φαρακάν Τζούνιορ

Φόργουορντ
Μπλέικ Γκρίφιν
Ματ Μπαρνς
Τζάρεντ Ντάντλεϊ
Αντουάν Τζέιμισον
Ρέτζι Μπούλοκ
Μπράντον Ντέιβις
Λου Αμούντσον
Τζα Μάικλ Γκριν

Σέντερ
Ντε Αντρέ Τζόρνταν
Μπάιρον Μάλινς
Ράιαν Χόλινς



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved