Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Κερδίζει έδαφος ο Μακ Κόλουμ

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Κερδίζει έδαφος ο Μακ Κόλουμ

Δεν φαίνεται πως θα βρεθεί στη βασική πεντάδα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αλλά ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λα Μάρκους Όλντριτζ.

Τα δεδομένα γύρω από τον 22χρονο γκαρντ, που ήταν 10η επιλογή του φετινού ντραφτ, είναι γνωστά. Ωστόσο, ο Όλντριτζ ξεκαθάρισε πως ο αδερφός του Έρικ Μακ Κόλουμ, που πέρσι έπαιξε στον Απόλλωνα Πάτρας, τον εντυπωσίασε στο πλαίσιο των εθελοντικών προπονήσεων, οι οποίες προηγήθηκαν της επίσημης προετοιμασίας του Τέρι Στοτς ενόψει του 2013-14. «Σίγουρα είναι καλός στο πικ-εντ-ρολ. Η ταχύτητά του ταιριάζει στο στιλ μου. Γενικά μου θυμίζει τον Αντρέ Μίλερ».

O αρχηγός των εκπρόσωπων του Όρεγκον πρόσθεσε πως ίσως επιχειρήσει περισσότερα τρίποντα στο πλαίσιο της επόμενης regular season του NBA, όπως του πρότεινε πρόσφατα ο Ντάμιαν Λίλαρντ. Εντούτοις, η τεχνική ηγεσία των Μπλέιζερς δεν έχει τοποθετηθεί επί της προοπτικής, αλλά λογικά θα υπάρξει σχετική προσέγγιση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αντίθετα, ο Στοτς ξεκαθάρισε πως ο Ουές Μάθιους παραμένει φαβορί για την κατάληψη της θέσης «2», μπροστά από τον Μακ Κόλουμ.

Πέρα από την προετοιμασία, έγινε η ετήσια συνάντηση με εκπρόσωπους των Μέσων, πριν από την επίσημη έναρξη ομαδικών προπονήσεων. Ξεχώρισε ο Μάθιους, που φάνηκε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. «Έχουμε όλα τα κομμάτια, που χρειαζόμαστε. Πλέον πρέπει απλά να τα συναρμολογήσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ενώ ο νεοαποκτηθέντας σέντερ, Ρόμπιν Λόπεζ, ισχυρίστηκε: «Έχω αφοσιωθεί στην άμυνα. Θέλω να δυσκολέψω οποιονδήποτε αντίπαλο, που θα αποφασίσει να πλησιάσει το καλάθι».

Άλλωστε, ο 25χρονος Αμερικανός αποκτήθηκε, ώστε να προστεθεί «καθαρός» σέντερ στο δυναμικό. «Όλες οι κινήσεις μας στην offseason αφορούσαν την επίτευξη νικών» δήλωσε σχετικά ο GM, Νιλ Όλσεϊ, που πρωτοστάτησε και στη μονομερή ανανέωση του συμβολαίου των Λίλαρντ, Τόμας Ρόμπινσον και Μέγερς Λέοναρντ. Τέλος, ο Μο Ουίλιαμς, επίσης νέο απόκτημα, τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά το πρόβλημα δεν κρίνεται σοβαρό, αν και ενδέχεται να αφήσει τον 30άχρονο πλέι-μέικερ στο περιθώριο για μερικές ημέρες.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπλέιζερς:
Γκαρντ
Ντάμιαν Λίλαρντ
Ουές Μάθιους
Μο Ουίλιαμς
Σι Τζέι Μακ Κόλουμ
Ουίλ Μπάρτον
Ερλ Ουότσον
Άλεν Κραμπ

Φόργουορντ
Νικολά Μπατούμ
Τόμας Ρόμπινσον
Ντορέλ Ράιτ
Βίκτορ Κλαβέρ
Τζόελ Φρίλαντ
Έι Τζέι Σίνγκλερ
Ρίτσαρντ Χόουελ

Σέντερ
Λα Μάρκους Όλντριτζ
Ρόμπιν Λόπεζ
Μέγερς Λέοναρντ



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved